seithan Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Στης 20 Ιουνίου βγαίνει update πού θα κάνει τον ήχο της πόλης πολύ πιο γεμάτο και πραγματικό. Πηγή: https://www.pcgamesn.com/cyberpunk-2077/immerse-audio-update 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Cyberpunk 2077 just got a must-have mod that enables dynamic NPC reactions; your clothes, driving, and even your past quest choices will now matter 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Modders are working on a multiplayer mod for Cyberpunk 2077, and here’s your first look at it Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Έβγαλαν νέο patch 2.13 στο οποίο πρόσθεσαν fsr3 + FG, καθώς και επιτρέπουν την χρήση ray reconstruction μαζί με dlaa. Αν και λένε ότι είναι λίγο face palm moment, γιατί φαίνεται έβαλαν το 3.0 και όχι το 3.1 που έχει και καλύτερη εικόνα + decoupled FG από τον upscaler. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από just getting started 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου μαύρα χάλια είναι το fsr fg. έχω 100+ fps και η κίνηση είναι σαν 30 και πιο κάτω. Δεν ξέρω βέβαια αν φταίει που έχω forced vsync on από το nvidia control panel. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καταρχάς είναι τρελοί που θέλουν να κάνεις restart για να τι ανοίξεις 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δεν το έχουμε αναφέρει αλλά στο gamesfound έχει ξεκινήσει campaign για το board game η go on board σε συνεργασία με την cd project Ηδη έχουν μαζέψει 4 εκατομμύρια δολάρια https://gamefound.com/en/projects/go-on-board/cyberpunk-2077-the-board-game?ref=homepage-explore-crowdfunding_2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τι σκάτα έκαναν με το update;;; Έπεσα ξαφνικά από 100+fps 3440x1440 ultra γραφικά και rt με dlss+fg στα 70-80. Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να βρω τι κάνω λάθος χωρίς αποτέλεσμα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Manoleros95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Εγω τα ιδια fps εχω παντως,ψαξου και κανε μια καθαρη εγκατασταση ξανα εαν δεν ειναι κατι απλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, optimus prime είπε Εγω τα ιδια fps εχω παντως,ψαξου και κανε μια καθαρη εγκατασταση ξανα εαν δεν ειναι κατι απλο. Ηταν ανοιχτό το hdr(?) στο scrgb mode και δεν δούλευε το fg ενώ το είχα ενεργοποιημένο, σύμφωνα με το reddit. Όντως μόλις έκλεισα το hdr στο συγκεκριμένο mode επανήλθα στα κανονικά. Τώρα γιατί ήταν on το hdr είναι άλλο θέμα, ίσως όπως είπες ήρθε η ώρα για clean install μετά από πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω: AMD 5700x 32 RAM 6600 με 8GB 1080 monitor To Cyberpunk μου αρέσει ιδιαίτερα. Θέλω να το ξαναπαίξω αλλά με καλύτερα γραφικά. Ακόμα χρησιμοποιώ μπόλικα mods για καλύτερα textures, gameplay, κα. Πρόσφατα έβαλα το losless scaling 2.11 αλλά τα fps έπεσαν 3 φορές κάτω με τρομερά artifacts και lag, κρίμα. Θέλω να αναβαθμίσω τουλάχιστον την κάρτα γραφικών. Πως θα έχω καλύτερα γραφικά με το να πάρω NVIDIA με 16GB για το ωραίο DLSS ή AMD με περισσότερη μνήμη (με τα ίδια λεφτά) για ομορφότερα texture mods αφού αυτά ζητάνε πολύ VRAM? (Μόλις είδα ότι για να ισχύσει αυτό οι κάρτες είναι οι 4070 ti super 16GB ή 7900XTX 24GB, ιδιαίτερα ακριβές. Αλλιώς 4060 ti 16GB ή 7800xt 16GB με ίδια VRAM αλλά ή 7800 είναι γρηγορότερη) To FSR της AMD ρίχνει πολύ την ποιότητα στο Cyberpunk σε σχέση με το DLSS? * Το ray tracing δε με ενδιαφέρει Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από AndVal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 40 λεπτά πριν, AndVal είπε To FSR της AMD ρίχνει πολύ την ποιότητα στο Cyberpunk σε σχέση με το DLSS? AMD FSR 3 vs. Nvidia DLSS 3: Similarities and differences btw με την 7900xtx τάπα πάει, αλλά μην ελπίζεις ιδιαίτερα σε rt . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AndVal είπε Γεια σας, έχω: AMD 5700x 32 RAM 6600 με 8GB 1080 monitor To Cyberpunk μου αρέσει ιδιαίτερα. Θέλω να το ξαναπαίξω αλλά με καλύτερα γραφικά. Ακόμα χρησιμοποιώ μπόλικα mods για καλύτερα textures, gameplay, κα. Πρόσφατα έβαλα το losless scaling 2.11 αλλά τα fps έπεσαν 3 φορές κάτω με τρομερά artifacts και lag, κρίμα. Θέλω να αναβαθμίσω τουλάχιστον την κάρτα γραφικών. Πως θα έχω καλύτερα γραφικά με το να πάρω NVIDIA με 16GB για το ωραίο DLSS ή AMD με περισσότερη μνήμη (με τα ίδια λεφτά) για ομορφότερα texture mods αφού αυτά ζητάνε πολύ VRAM? (Μόλις είδα ότι για να ισχύσει αυτό οι κάρτες είναι οι 4070 ti super 16GB ή 7900XTX 24GB, ιδιαίτερα ακριβές. Αλλιώς 4060 ti 16GB ή 7800xt 16GB με ίδια VRAM αλλά ή 7800 είναι γρηγορότερη) To FSR της AMD ρίχνει πολύ την ποιότητα στο Cyberpunk σε σχέση με το DLSS? * Το ray tracing δε με ενδιαφέρει Μου αρέσει που λες ότι θες να παίξεις με καλύτερα γραφικά αλλά το ray tracing δεν σε ενδιαφέρει 😜 Σε καθαρό raster η κάρτα που έχεις είναι μια χαρά για το cyberpunk ακόμα και για 1440p Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από nikos5800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndVal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Μου αρέσει που λες ότι θες να παίξεις με καλύτερα γραφικά αλλά το ray tracing δεν σε ενδιαφέρει 😜 Σε καθαρό raster η κάρτα που έχεις είναι μια χαρά για το cyberpunk ακόμα και για 1440p Αμ δε, με τα 105 mods που του έχω βάλει ζορίζεται. Από ray tracing από ότι είδα στο Youtube, το reflection κάτι λέει με την nvidia να νικά με διαφορά. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου από AndVal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα