Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάσεις όλους τους drivers που χρειάζεται η μητρική σου γιατί ψηλό είνια χάος να τους κατεβάσεις όλους από το internet......... Ή μπορείς από την asus πχ να ζητήσεις να σου στείλει ένα αρχείο με όλους τους drivers που θα χρειαστείς...?

Δημοσ.

Μπαίνεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής και συνήθως στο support->downloads βάζοντας το μοντέλο της μητρικής σου βγάζει ακριβώς ποιά driver χρειάζεσαι.. Κάποιες εταιρείες έχουν και πακέτο all-in-one για εγκατάσταση όλων των drivers, αλλά να τα αποφύγεις γιατί δεν τα ανανεώνουν σχεδόν ποτέ..

Δημοσ.

Μπαίνεις στο site του κατασκευαστή της μητρικής και συνήθως στο support->downloads βάζοντας το μοντέλο της μητρικής σου βγάζει ακριβώς ποιά driver χρειάζεσαι.. Κάποιες εταιρείες έχουν και πακέτο all-in-one για εγκατάσταση όλων των drivers, αλλά να τα αποφύγεις γιατί δεν τα ανανεώνουν σχεδόν ποτέ..

Το έχω κάνει ήδη αυτό και κατέβασα 18 διαφορετικούς drivers αλλά αφού τους έκανα unzip επικρατεί ένα χάος..... σε πολλούς φακέλους υπάρχουν 2-3 διαφορετικά setup (asus setup, auto setup, setup) γενικά είναι λίγο μπέρδεμα.......αν μπορείς δες το προηγούμενο θέμα σε αυτήν την κατηγορία που είμαστε...

Δημοσ.

Στο θέμα σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω(αν και αναρωτιέμαι, δεν φαίνεται η μητρική στη "διαχείρηση συσκευών" ώστε να κάνεις απο 'κεί update;), μπορώ όμως να σου προτείνω ένα πρόγραμμα για να αποθηκεύσεις τους drivers όλου του συστήματός σου, αφού λύσεις και το πρόβλημα της μητρικής, ώστε να μην τους ψάχνεις κάθε φορά που θα τους χρειαστείς :).

Αυτό είναι το Drivermax.

Δημοσ.

Η μητρική θα μου έρθει στο τέλος της εβδομάδας και ήθελα να έχω τους drivers έτοιμους....

Δηλαδή με συμβουλεύεις να κατεβάσω κάποιους standar drivers πχ chipset, lan audio κτλ και τους υπόλοιπους να τους κάνω update μέσω της "διαχείρισης συσκευών", ειλικρινά δεν το γνώριζα αυτό όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, γίνεται...:P?

UPDATE: το έψαξα και βρήκα ότι γίνεται και το πώς γινεται......όμως είναι αξιόπιστη αυτή η μέθοδος ή μπορεί να μην βρίσκει τους drivers που έχουν κυκλοφορήσει...?

Δημοσ.

Τα windows κάνουν αναζήτηση οδηγών, πάντα στα επίσημα sites των κατασκευάστριων εταιριών.

Εγκαθιστούν τις τελευταίες εκδόσεις.

Γι αυτό ακριβώς, έχει και την επιλογή "επαναφορά" του προηγούμενου προγράμματος οδήγησης, ώστε σε περίπτωση που δεν δουλεύει το καινούργιο, να επανέλθει η συσκευή στην προηγούμενη κατάσταση.

Δημοσ.

Με βοήθησαν οι υποδείξεις σου όμως αφού έκανα download και unzip τους drivers μπέρδεψα τα μπούτια μου.......

Άλλοι έχουν auto setup μαζί με asus setup άλλοι σκέτο setup στον ίδιο φάκελο δεν ξέρω πιο να επιλέξω.............

Άσε που έχω κατεβάσει πάρα πολλούς drivers ειδικά από το utilities γέμισα με καμιά 8αρια+ μόνον από εκεί.....

Δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα για να το κάνεις αυτό.

Αφου όπως λες δεν σου έχει έρθει ακόκη η μητρική μην τους κάνεις unzip . Μόλις έρθει και την εγκαταστήσεις , ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ πρώτα unzip ,μετά πας στο φάκελο που δημιουργείται και μετα τρέχεις το setup.exe συνήθως. Αφού τελειώσεις πάνε στον επόμενο. Δεν είναι δύσκολο...

Αν δε μπορείς περιμένεις να έρθει η μητρική, βάζεις το cd και κάνεις την ανωτέρω διαδικασία με γραφικό περιβάλλον . Απλά μετά πρέπει να ξανακατεβάσεις τους καινούργιους.

Διάλεξε και πάρε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...