Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. έχω έναν ραδιοφωνικό σταθμό με την παρέα μου. τελευταία έχουμε αρχίσει να το βλέπουμε λίγο πιο σοβαρά. Πρόσφατα, επισκέφτηκα έναν ραδιοφωνικό σταθμό μιας φίλης μου, όπου οι παραγωγοί του σταθμού κάνουν εκπομπές αφιλοκερδώς, καθώς:

1) δεν είναι επαγγελματίες

2) ο σταθμός δεν έχει κέρδη

3) Είναι κάτι που θέλουν να κάνουν απο χόμπι, και οι περισσότεροι το κάνουν καλά.

Παρομοίως, σκέφτομαι εδώ και καιρό πως μπορούμε να δουλέψουμε έτσι και στον δικό μας σταθμό

Έχουμε λίγους χροηγούς, απο τους οποίους έχουμε μια βοήθεια, καθώς μας κοστίζει η υπηρεσία, και δεν έχουμε καθόλου κέρδη. Αυτό που θέλουμε είναι να επεκταθούμε βάζοντας και άλλες εκπομπές στο πρόγραμμά μας, με τον ίδιο τρόπο.

Εσείς τι λέτε? Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Ενδιαφέρεται κάποιος να συμμετέχει? Και εμείς απο χόμπι το κάνουμε, αλλά θέλουμε να το προχωρήσουμε γιατι μας αρέσει το ραδιόφωνο. Και αν έχουμε μια καλή εμπειρία τώρα, ίσως αργότερα βοηθήσει και επαγγελματικά (όχι οτι θα αναγνωριστεί κάτι τέτοιο απο κάποιον σταθμό, αλλά θα βοηθήσει εμας, θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας γύρω απο το αντικείμενο)

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας (για το ψιλομεγάλο κείμενο)

περιμένω απαντήσεις σας :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...