Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σεβαστο φιλε μου . Αυτο ακριβως δεν υπαρχει συγκριση , αλλα ελπιζω να μπορεσουμε να εχουμε και τα δυο σε σεβαστη τιμη . Εχω στην δουλεια μου 3 βιομηχανικα pc και στο σπιτι Ιmac . Θελω την οθονη του imac ομως να δουλευω τα μηχανηματα στην δουλεια μου και να ειναι μαζεμενο . Pc φτιαχνω και με κομματια με 4 ανεμιστηρες ,να τα βαλω σε μια ομορφη συσκευασια δεν μπορω.

Εγω το βλεπω ¨"υγεια" αυτο που κανει η Dell και στο τελος θα εχουμε κερδισει ολοι με πολλες επιλογες. Καλυτερα να μην συγκρινονται τα λειτουργικα ,αλλιως θα ειμασταν ακομα στο usb 1.89 , Pentium 2 στα 233...266...299..mhz

Δημοσ.

Από την στιγμή που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μηχανήματος που χρειάζεσαι δεν υπάρχει καν συζήτηση..

Πάντα υπήρχαν από την άλλη τα All in one θα μπορούσες να έχεις Hp η Lenovo είδη,

Eγω έγραψα το πρώτο μου post αντιτιθέμενος στο γεγονός του "killer" και κατά πόσο άλλο ένα all in one Pc ακόμα και από την Dell θα έχει την ζήτηση ενός iMac.

To touch σωστά σχολιάστηκε δε ως αρνητικό εν'οψην των 8 σε σύντομο χρονικό διάστημα..

Δημοσ.

Το touchscreen που αναφερα,δε θα παιξει τοσο μεγαλο ρολο η αναγκη υπαρξης του,οσο το γεγονος οτι η ms και η intel,εχου ξεκινησει μια τεραστια εξτρατια προοθησης του.

Που ουσιαστικα οσες εταιριες βγαλουν τα all in one μηχανηματα τους,με touchscreen,θα υποστουν λιγοτερη ταλεπορια&εξωδα προοθησης τους,αφου το μεγαλυτερο κοματι το εχου αναλαβει ηδη,η ms με την intel!

Το thanderbolt,που αναφερθηκε,ειναι ενα ακομα προιον που intel θελει σιγουρα να προοθησει και συντομα θα το δουμε να κυκλοφορει ευρεως στα pc μας!

Και ενα ωραιο παραδειγμα all in one,απο την Lenovo!

http://www.youtube.com/watch?v=m2vyDsO3f1M

http://www.insomnia.gr/topic/444591-ideacentre-a720-all-in-one-%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%82-27-%ce%b9%ce%bd%cf%84%cf%83%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-lenovo/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...