Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://reviews.cnet.com/8301-3118_7-57442459-74/new-27-inch-dell-all-in-one-matches-imac-pixel-for-pixel/

Οπως θα δειτε στο παραπανω link νομιζω οτι ηρθε η ωρα :

Α) Nα σπασει λιγο το μονοπωλιο της Apple..

Β) Να δουμε καμια σοβαρη αναβαθμηση των Imac..

Γ) Να δουμε μια σοβαρη μιωση τιμων της Αpple..

Aυτα ειναι λιγα απο τα χαρακτηριστικα του :

-2 χρονια εγγυηση

-2560x1440 screen 27 ips

-Core i5 or i7 processor Ivy Bridge

-2 terabyte HDD

-Infinity speakers,

-4 gigabytes of RAM (expandable to 16)

-Blu-ray,

- NVIDIA GeForce 640M graphics

-32 GB SSD fast boot mini sata onboard

-USB 3.0 ports.

-HDMI in and out

-DX11 graphics.

-Intel SRT. 802.11 a/b/g/n 2.4GHz and 5GHz Wi-Fi.

-Performance is at mSATA speeds.

-HD camera

-stylish chassis

-Face recognition lock / open

-Windows 8 original

Εκδοσεις για διαφορα γουστα..με διαφορετικες καρτες γραφικων και επεξεργαστες.

Με τιμη πολυ πιο κατω απο τα μονακριβα Imac 1380$και τους optional ssd των 500 ευρω τηε Apple....

0529%20XPS%20One%2027b_120529150707.jpg

Dell-XPS-One-27.jpg

Δημοσ.

Δεν ειναι Mac...Αλλα σιγουρα θα βγει ενα πολυ ομορφο hackintosh.iso :mrgreen: το οποιο θα ειναι και ιδιο σε ολα τα μηχανηματα.

Ας τρεχει το Imac Macos .?..με την τιμουλα του φτιαγμενη και ειμαστε ευχαριστημενοι και απο αυτην την πλευρα. :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

Με τιμη πολυ πιο κατω απο τα μονακριβα Imac 1380$και τους optional ssd των 500 ευρω τηε Apple....

" Dell says the starting price for the new XPS One 27 is $1,399 "

frown.png

Δημοσ.

Σωστος touch screen. ...προς το παρον εχει μονο η apple ενα touch our pocket !

Αντε να βαλουμε 3 usb stick με τρια λειτουργικα! Γιατι το thunderbolt το ´´εκαψε ´´ ο κεραυνος ....

Specs απο την DEELL

http://www.dell.com/id/p/xps-one-27-2710-aio/pd

επισης εχει οπως θα διαβασετε

-Ενσωματομενο TV TUNER με remote control

- Ασυρματη συνδεση οθονων με τεχνολογια. Intel 6235 Advanced-N + Wireless Displa

-

Δημοσ.

Ωραίο design, όμοιο με αυτό των imac. Θα μπορούσαν να κάνουνε κάτι πιο κομψό και όμορφο, αλλά προτίμησαν κάπως την αντιγραφή. Κατά τα άλλα, δεν είναι μόνο η εμφανίσει, αλλά και το λειτουργικό...που παίζει τον κύριο ρόλο. Οπότε με windows δε θα το ήθελα. ΑΝ έβαζα linux πάνω θα μου έκανε. Γούστα είναι αυτά και πως θες να κάνεις τη δουλειά σου!

Δημοσ.

LoL γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες κ μηχανήματα κ πρέπει να μπαίνουμε σε σύγκριση 2 ανόμοιων μηχανημάτων ?

Γιατί να πάρεις ένα all in one desktop στα ίδια χρήματα που μπορείς να στήσεις ένα overkill desktop ? για να αποφύγεις ένα κουτί ?

Νομίζεται ότι αν με σχεδόν τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να πάρουν Mac pro θα αγόραζε κανείς iMac ?

Ότι τύχη είχαν και τα υπόλοιπα all in one θα έχει και αυτό,παρ'ολη την καλή ποιοτική προσπάθεια της Dell.

Δημοσ.

LoL γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες κ μηχανήματα κ πρέπει να μπαίνουμε σε σύγκριση 2 ανόμοιων μηχανημάτων ?

Γιατί να πάρεις ένα all in one desktop στα ίδια χρήματα που μπορείς να στήσεις ένα overkill desktop ? για να αποφύγεις ένα κουτί ?

Νομίζεται ότι αν με σχεδόν τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να πάρουν Mac pro θα αγόραζε κανείς iMac ?

Ότι τύχη είχαν και τα υπόλοιπα all in one θα έχει και αυτό,παρ'ολη την καλή ποιοτική προσπάθεια της Dell.

ΔΕΝ γινεται συγκριση το ενα λειτουργικο με το αλλο. Ουτε η τιμη και τα παρελκομενα.

ΝΑΙ για να αποφυγεις ενα κουτι και να αποφυγουμε τα καλωδια ,ποσοι ειναι που κανανε μεταβαση σε Mac os για την ομορφια του και βαλανε αναγκαστικα Windows για ενα ..Autocad

ΝΑι γιατι κανανε τρια χρονια να προσφερουν ενα σωστο μονιτορ στις 27'' σε λογικη τιμη και ο Imac ηταν μονοδρομος ...ενω η Apple δεν παραγει τιποτα εκτος λειτουργικου.

ΝΑΙ γιατι δεν θελω sdd των 500 ευρω σημερα που μιλαμε ,ουτε να ανοιγω ενα μηχανημα των 2000 ευρω να κανω πατεντες.

ΝΑΙ γιατι μας στερησε το USB 3 ...και με τα Thunderbolt δεν βγαλανε ουτε μια συσκευη.

ΝΑΙ για να αναγκαστουνε να ξοδεψουν λιγα απο τα 90 δις που μαζεψανε και να βγαλουν μηχανημα που ανταποκρινεται στην τιμη τους.

Ναι θελω 2-3 χρονια εγγυηση σε hardware που το δανειζονται απο αλλου και του κοβουν την εγγυηση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Δημοσ.

Δεν συγκρινονται τα μηχανηματα , αλλο το MacOS αλλα τα Windows . Αλλα επιτελους θα εχουμε μια κοντρα τυπου AMD VS INTEL η οποια μας πηγε απο τον Pentium II στους 8-CORE ...ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ :-D Θυμαμαι και πως μας εβαλε Intel Cpu η Αpple και πως εδωσε την δυνατοτητα για Windows ...σε ενα βραδυ. :eek:

Ελπιζω μην βγαλει η Apple Thundebolt 3 ! και ελπιζω να μην κολλαει ο Dell με τον Internet Explorer. :cry:

Δημοσ.

ΝΑΙ για να αποφυγεις ενα κουτι και να αποφυγουμε τα καλωδια ,ποσοι ειναι που κανανε μεταβαση σε Mac os για την ομορφια του και βαλανε αναγκαστικα Windows για ενα ..Autocad

Δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά .. μόνο αυτό αν έγραφες με καλύπτει για να καταλάβω την σχέση σου με τους υπολογιστές..

Οκ δεν μένει λοιπόν παρά να πραγματοποιήσεις την αγορά μόλις είναι ετοιμοπαράδοτος..

Καλό σερφαρισμα..

Δημοσ.

Δεν χρειαζόντουσαν όλα αυτά .. μόνο αυτό αν έγραφες με καλύπτει για να καταλάβω την σχέση σου με τους υπολογιστές..

Οκ δεν μένει λοιπόν παρά να πραγματοποιήσεις την αγορά μόλις είναι ετοιμοπαράδοτος..

Καλό σερφαρισμα..

δηλαδή αμφισβητείς ότι πολλοί αγοράζουν συσκευές apple μόνο επειδή είναι ωραίες; B)

Δημοσ.

Καλό σερφαρισμα..

Ε τι νομιζεις ...εγιναν δεκαπλασιοι οι Mac Users για να εχουμε μονο το safari ..

Η υπογραφη σου με το hackintosh σε πια κατηγορια χρηστη ειναι ? " Θελω MacOs ΣΕ τιμη PC που το εχω μονο εγω "

Ετσι και εγω θελω μαζεμενο Pc σε συσκευασια Αpple με τιμη pc .

Δημοσ.

δηλαδή αμφισβητείς ότι πολλοί αγοράζουν συσκευές apple μόνο επειδή είναι ωραίες; B)

Καθόλου δεν το αμφισβητώ απλά βλέπω αυτό να εξαπλώνεται.. κ αυτοί που έβριζαν αυτούς μέχρι χτες γι'αυτον τον λόγο,σήμερα να δηλώνουν διατεθειμένοι κάνουν το ίδιο με δικαιολογία την χαμηλότερη τιμή.. Είναι προφανές όμως ότι ουδέποτε είχαν σχέση με Mac k osX.

Ε τι νομιζεις ...εγιναν δεκαπλασιοι οι Mac Users για να εχουμε μονο το safari ..

Η υπογραφη σου με το hackintosh σε πια κατηγορια χρηστη ειναι ? " Θελω MacOs ΣΕ τιμη PC που το εχω μονο εγω "

Ετσι και εγω θελω μαζεμενο Pc σε συσκευασια Αpple με τιμη pc .

Η υπογραφή μου είναι ότι είμαι ανοιχτόμυαλος χρησιμοποιώ και τα 2 σε συνεργασία κ όχι ανταγωνιστικά μιας κ όπως είπα είναι 2 διαφορετικά πράγματα.. Έκατσα τον ποπό μου κάτω ξεσκίστηκα στο διάβασμα κ το κατάφερα.. Και όλο αυτό γιατί δεν είμαι έτοιμος να παρατήσω τα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...