Athanvla Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλησπέρα Insomniacs. Θα ήθελα (ξανά) τη βοήθεια σας. Θέλω να πάρω ηχεία 2.1 ή 5.1 για μουσική (κυρίως) και παιχνίδια. Ποια είναι τα καλύτερα από άποψη έντασης, watt (αν παίζει ρόλο), ποιότητα ήχου? Μέχρι 85ε το πολύ. Τώρα έχω της Hercules XPS 2.1 40Watt ( http://www.hercules.com/uk/Speakers/bdd/p/39/xps-2-1-40/ ) Η ένταση είναι μεγάλη αλλά οι δορυφόροι τσιρίζουν σε μερικά κομμάτια και το sub "μπουκώνει" εύκολα. Θέλω να μου προτείνετε ηχεία που να έχουν ποιο δυνατή ένταση σε σχέση με αυτά που έχω τώρα στα 85ε που να μου κρατήσουν αρκετούς μήνες. ==================================== Επίσης έχω ένα απλό πληκτρολόγιο από τα Carrefour στο οποίο αρχίζουν να εξαφανίζονται τα γράμματα (φθορές) και ένα ποντίκι konig που πάει και αυτό κατά διαόλου. Υπάρχει Ελληνικό πλκητρολόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα σε καλή τιμή (φθηνότερο)? Αν υπάρχει μια συμφέρουσα λύση σε πακέτο (Keyboard/Mouse) ακόμα καλύτερα αρκεί να μην το πληρώσω ακριβά . Ευχαριστώ προκαταβολικά και θα περιμένω τις απαντήσεις σας. Θανάσης.
optimus_crime Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ηχεία έχω τα Logitech X-530 εγώ και είμαι ευχαριστημένος, αλλά εξαρτάται τι ζητάς. Ρίξε και μια ματιά από skroutz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα