Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή η τιμή.

Εγώ την 32άρα LCD 50Hz που έχω, την αγόρασα τέλη του 2010, σε προσφορά, 400 ευρώ!

Δημοσ.

200Hz... μην αγοράζετε marketing βρε παιδιά....

+1... μόνο αν είχατε μάτια σαν του τερμινέιτορ θα μπορούσατε να χαρείτε εικόνα 200Hz mrgreen.png

Δημοσ.

Για να μην λεμε οτι θελουμε η διαφορα αναμεσα σε μια τηλεοραση 50hz και σε μια 100hz(τα 200 που λενε ειναι πραγματικα 100) ειναι φανερη ειδικα στη γρηγορη κινηση οπως σε αγωνες ποδοσφαιρου.

Και δεν χρειαζεσαι να ειναι Τερμινειτορ για να την αντιληφθεις... :-D

Δημοσ.

Απ' ότι είδα η συγκεκριμένη έχει και θύρα δικτύου και 2 θύρες USB (η μία απο τις δύο γράφει USB HDD),

λέτε να εκτελεί και λειτουργίες PVR ;;

Μάλλον όχι έ ;;, σε τέτοια τιμή και PVR μάλλον ζητάω πολλά.

Δημοσ.

Για να μην λεμε οτι θελουμε η διαφορα αναμεσα σε μια τηλεοραση 50hz και σε μια 100hz(τα 200 που λενε ειναι πραγματικα 100) ειναι φανερη ειδικα στη γρηγορη κινηση οπως σε αγωνες ποδοσφαιρου.

Και δεν χρειαζεσαι να ειναι Τερμινειτορ για να την αντιληφθεις... :-D

Υπερβάλλεις ή το όλο ζήτημα έιναι υποκειμενικο και subject to the eye of the beholder!

Πρέπει να είναι πολύ καθαρό το σήμα για να δεις κάποια διαφορά! Εχω απ' όλες και δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά!

Απ' ότι είδα η συγκεκριμένη έχει και θύρα δικτύου και 2 θύρες USB (η μία απο τις δύο γράφει USB HDD),

λέτε να εκτελεί και λειτουργίες PVR ;;

Μάλλον όχι έ ;;, σε τέτοια τιμή και PVR μάλλον ζητάω πολλά.

Λογικα η μια μπορεί να τροφοδοτήσει χωρίς θέμα εξωερικό δίσκο.. η άλλη είναι για στικάκι..

Αν και οι περισσότερες Samsung δίνουν επαρκές ρεύμα για να τροφοδοτηθεί η πλειοψηφία των εξωτερικών 2,5 δίσκων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...