geodark Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλησπερα για ακομη μια φορα! Σημερα εκανα το πρωτο overclock στο pc του σπιτιου. H cpu: Intel 2 Quad Core 2.83ghz To θεμα ειναι το εξης,οι θερμοκρασιες εχουνε ανεβει ελαφρως δηλαδη 3-4 βαθμους γυρω στα 40-44 κυμαινονται ομως οταν δοκιμασα να τρεξω ενα τεστακι με το prime η κατασταση ξεφυγε στους 80 βαθμους και ειπα "Οπα εδω ειμαστε!" Ψυκτρα εχω την scythe ninja 2 η οποια απο τοτε που την πηρα με εχει βγαλει μια χαρα ομως τωρα με εβαλε σε σκεψεις. Για πυργο εχω τον coolermaster centurion με τους εξης ανεμιστηρες. 2 μπροστα να φυσανε προς τα μεσα,2 προς τα πανω και ενας πισω να διωχνει. Σκεφτομαι το εξης,η να αλλαξω τον ανεμιστηρα της ψυκτρας με καποιον πιο γρηγορο η αλλιως να βαλω εναν στα πλαγια να φυσαει απευθειας προς τον επεξεργαστη. Θα αλλαξει τιποτα η φταιει η ψυκτρα?
eSATA Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ο επεξεργαστης στοκ τι θερμοκρασιες φτανει σε φουλ load;
duffyduck Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ειπε οτι σε prime95 (stress test full load) φτανει τους 80 βαθμους.
geodark Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ο επεξεργαστης στοκ τι θερμοκρασιες φτανει σε φουλ load; Max temp διαβασα στην intel 71,4
MIKETSAK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Q9550 ο επεξεργαστης φιλε μου;; Αα πες μου και τι mobo εχεις;;
MIKETSAK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μια χαρουλα .. Πες μου σε τι συχνοτιτα θες να τον φτασεις..;; Οσο για τα idle στο stock ειναι οκ τα 41 c , εχω τον ιδιο με v8 επανω και μου εχει 40 , 35 , 40,40 temps Sent from my iPhone using Insomnia
geodark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλημερα,λοιπον με τους νεους noctua που πηρα οι θερμοκρασιες δεν λενε να ξεπερασουν τους 57-59 εδω και κανα τεταρτο με τον prime. Λογικο γιατι εχω βαλει 6 στο συστημα. Απο συχνοτητες θα επιθυμουσα να φτασω στο 4 για αρχη και αν γινετε και παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα