Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα για ακομη μια φορα!

Σημερα εκανα το πρωτο overclock στο pc του σπιτιου. H cpu: Intel 2 Quad Core 2.83ghz

To θεμα ειναι το εξης,οι θερμοκρασιες εχουνε ανεβει ελαφρως δηλαδη 3-4 βαθμους γυρω στα 40-44 κυμαινονται ομως οταν δοκιμασα να τρεξω ενα τεστακι με το prime η κατασταση ξεφυγε στους 80 βαθμους και ειπα "Οπα εδω ειμαστε!"

Ψυκτρα εχω την scythe ninja 2 η οποια απο τοτε που την πηρα με εχει βγαλει μια χαρα ομως τωρα με εβαλε σε σκεψεις.

Για πυργο εχω τον coolermaster centurion με τους εξης ανεμιστηρες. 2 μπροστα να φυσανε προς τα μεσα,2 προς τα πανω και ενας πισω να διωχνει. Σκεφτομαι το εξης,η να αλλαξω τον ανεμιστηρα της ψυκτρας με καποιον πιο γρηγορο η αλλιως να βαλω εναν στα πλαγια να φυσαει απευθειας προς τον επεξεργαστη.

Θα αλλαξει τιποτα η φταιει η ψυκτρα?

Δημοσ.

Μια χαρουλα .. Πες μου σε τι συχνοτιτα θες να τον φτασεις..;; Οσο για τα idle στο stock ειναι οκ τα 41 c , εχω τον ιδιο με v8 επανω και μου εχει 40 , 35 , 40,40 temps

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλημερα,λοιπον με τους νεους noctua που πηρα οι θερμοκρασιες δεν λενε να ξεπερασουν τους 57-59 εδω και κανα τεταρτο με τον prime. Λογικο γιατι εχω βαλει 6 στο συστημα. Απο συχνοτητες θα επιθυμουσα να φτασω στο 4 για αρχη και αν γινετε και παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...