Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Μένω σε ένα διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο.

Η καφετέρια μας στο ισόγειο έχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο.

Ρώτησα αν μπορώ να το χρησιμοποιώ απο το σπίτι μου και μου είπαν ότι όλα οκ!

Υπάρχει κάποια κεραία που να μπορώ να αγοράσω ώστε να πιάνω το δίκτυο τους δυο ορόφους πάνω στο laptop μου;

Καμία άλλη επιλογή;

Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Υπαρχουν διαφορες λυσεις.εγω τις γραφω ολες και βλεπεις εσυ.

α.ενα Powerline κατω ενα Powerline Πανω.Μπορει βεβαια να μην παιξει γιατι εισαστε διαφορετικο πινακα απο την καφετερια.θελει δοκιμη πριν τα αγορασεις.

β.καλωδιο ethernet εξωτερικα αν γινεται να περαστει.

γ.βαζεις καλυτερη καρτα στο Pc σου πχ μια alfa Που να ειναι στα 500mw και μετα βαζεις πανελακι κεραια για καπως καλυτερα.δεν θα σου δωσει το max για τον λογο οτι στο ρουτερ δεν μπορεις να βαλεις Panelaki πιθανοτατα γιατι οι κεραιες ειναι Fixed συν οτι το ρουτερ ειναι 100mw αντι για 500.

δ.λυση και μαλλον η καλυτερη.αγοραζεις ενα Repeater που το βαζεις καπου ενδιαμεσα να το πω ετσι το οποιο θα πιανει το σημα απο το ρουτερ και θα το αναμεταδιδει σε εσενα.αν εισαι κονταμπορεις να παιρνεις και με καλωδιο αντι για ασυρματα.προτεινομενα απλα φτηνα καλα μοντελα

tp link wa701nd η το 801nd

Δημοσ.

Ρε φιλε πουλινε το repeater που θα το βαλει; :/ Σκεφτηκα να προτεινω αλλα αν μενει σε πολυκατοικια που θα το βαλει ωστε να ειναι ασφαλες;;

Δημοσ.

Ρε φιλε πουλινε το repeater που θα το βαλει; :/ Σκεφτηκα να προτεινω αλλα αν μενει σε πολυκατοικια που θα το βαλει ωστε να ειναι ασφαλες;;

το repeater θα το βαλει στο μπαλκονι του δικου του διαμερισματος και λογικα θα το πιανει πολυ καλυτερα το δικτυο της καφετεριας

Δημοσ.

για αυτο προτεινα ολες τις λυσεις γιατι δεν ξερω πως ειναι διαμορφωμενος ο χωρος.μπορει σε μπαλκονι σε στεγανο κουτακι μπορει χιλια δυο.μεχρι και να μενει καποιος φιλος του απεναντι και να το εχει αυτος για να παιζει διαγωνια.

το repeater θα το βαλει στο μπαλκονι του δικου του διαμερισματος και λογικα θα το πιανει πολυ καλυτερα το δικτυο της καφετεριας

απλα πρεπει να μπει σε στεγανο κουτακι εκτος αν ειναι repater αδιαβροχο εξαρχης που δεν θα βρει σε λιγα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...