doutsos13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά προτείνετε καμία καλή εταιρία με free hosting που να μην δημιουργεί πολλά προβλήματα. χρησιμοποιούσα 000webhost αλλά λέω να αλλάξω.
hawkpilot Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά προτείνετε καμία καλή εταιρία με free hosting που να μην δημιουργεί πολλά προβλήματα. χρησιμοποιούσα 000webhost αλλά λέω να αλλάξω. Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο θέλεις να αλλάξεις?
doutsos13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 είχα κάποια θεματάκια με το back up και με το uptime ..
hawkpilot Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 είχα κάποια θεματάκια με το back up και με το uptime .. Είσαι με free account? Έχω ένα free λογαριασμό σε άλλον hosting provider, αλλά μόλις ξεπεράσεις ένα ποσοστό χρήσης (disk space ή bandwidth) σου πετάει διαφημήσεις. Τσέκαρε εδώ.
doutsos13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 προφανώς είμαι με free account αλλιώς δεν θα ρώταγα για free hosting χαχα. θα το κοιτάξω thanks αν μπορεί κανείς άλλος ας κάνει καμία πρόταση ακόμα
hawkpilot Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 προφανώς είμαι με free account αλλιώς δεν θα ρώταγα για free hosting χαχα. θα το κοιτάξω thanks αν μπορεί κανείς άλλος ας κάνει καμία πρόταση ακόμα Ναι βρε, το κατάλαβα - trivial ήταν η ερώτηση και σπόντα για να μη διαμαρτύρεσαι!
antonisid Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Άραγε αξίζει να χεις δωρεάν υπηρεσίες hosting όταν με 50 ευρώ (και λιγότερα) τον χρόνο μπορείς να χεις το κεφάλι σου ήσυχο πληρώνοντας μια εταιρεία για φιλοξενία ιστοσελίδων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα