jonkaz Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γεια σας, new member here, ελπιζω να περασουμε καλα. Λοιπον, εχω ενα μεγαλο προβλημα. Αν και δεν εχω κανει μεγαλη ερευνα σας ρωτω χωρις να το ψαξω παραπανω. Ξερετε καποιο site απο το οποιο να μπορεις να αγορασεις DVD (ταινιες καλε!!);;;; Θα μου πειτε, τι λεει αυτος τωρα; Τι πιο ευκολο απο αυτο. Συμφωνοι, αλλα εχω να βαλω καποιους "ορους". 1) (και σημαντικοτερον) Λόγω του ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ το "εξώφυλλο", δεν θέλω με την καμία να γράφει απ'έξω τίποτα του στυλ αμαζον...κλπ. Θέλω το DVD όπως το γέννησε η μαμά του. Όχι,δηλαδή, ανάλογα με το μαγαζί που θα το αγοράσω, να χει απ'εξω και μια ταμπελα...(μιλαμε τρελαινομαι)Επίσης, αν γίνεται στη αρχή να μην έχει διαφημήσεις. Αν καταφέρετε και μου τα βρείτε αυτά τα 2 μαζί θα σας χρωστάω αιώνια. 2) Να είναι κατά προτίμηση Ελληνικό site. 3) Να υπάρχουν φυσιολογικές τιμές και μεγάλη γκάμα. Θα χαροποιώ ιδιαιτέρως εάν βρω αρκετά παλιές ταινίες. 4) Και τέλος (αν και είναι λίγο ηλίθιο) να πληρώνω με αντικαταβολή. Εάν έχετε κάτι να προτείνετε, θα με κάνετε πολύ ευτυχισμένο. See you around!!!! jonkaz ααα και να χει και τον οριτζιναλ τιτλο απ εξω.....μη δω το sin city γραμενο ως αμαρτωλη πολη γιατι αυτοκτονω επι τοπου
Intruder7s Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για αρχη καλως ηρθες! Δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα ριξε μια ματια εδώ ολο και κατι θα βρεις. Και αν καποιο μαγαζι δεις και εχει τις ταινιες που σε ενδιαφερουν επικοινωνεις μαζι τους για τις υπολοιπες λεπτομεριες.
jonkaz Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και θα το κοιτάξω αυτό που μου είπες. Και πάλι ευχαριστώ.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τα πράγματα είναι απλά. Αν θες ελληνικουέ υπότιτλους στα dvd (ή blu ray) θα πρέπει να αρκεστείς στις εκδόσεις των Ελληνικών εταιριών διανομής. Κάποιες από αυτές έχουν εξώφυλλο με τίτλο στα ελληνικά κάποιες στα αγγλικά. Επειδή και εμένα με εκνεύριζει αυτό όταν τα εξώφυλλα είναι στυλ "Αμαρτωλή Πόλη" τυπώνω τα αυθεντικά από το internet και τα αντικαθιστώ. Τα dvd εισαγωγής (βλέπε amazon) έχουν τα πρωτότυπα εξώφυλλα, τώρα αν έχουνε και κανένα αυτοκολλητάκι πουθενά το ξεκολάς. Καλό site στην ΕΛλάδα με αντικαταβολές είναι το http://www.videosun.gr/ Έχει μεγάλη ποικιλία τουλάχιστον. Αυτά.
kostas_dr Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Για παλαιότερες ταινίες δεν κοίταξα, αλλά είδα κάτι καινούργιες στα 50+ ευρώ και έχασα το φως μου! Μιλάμε για τιμές εποχών παχιών αγελάδων!
jonkaz Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Το VideoSun δεν το ηξερα. Τωρα που εριξα μια ματια, ειδα οτι εχει αρκετες ταινιες και γενικοτερα ειναι ψαγμενο. Παρ΄ολα αυτα, οντως οι τιμες ειναι ψιλοσοκαριστικες. Οι ελληνικοι υποτιτλοι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα, εαν η ταινια ειναι στα αγγλικα ή στα γαλλικα. Αυτο που με ενοχλει κυριως ειναι οι τα trailers αλλων ταινιων στην αρχη της ταινιας και οι διαφημισεις των μαγαζιων που πουλανε τα DVD's πανω στο εξωφυλλο. Και λεφτα υπαρχουν, οντως.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
xazomama Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Στο παρελθόν (γιατί πλέον λεφτά δεν... μάλλον πρέπει να δανειστώ από τον DeadOrganPlayer) έχω αγοράσει αρκετά dvd από το play.com. Πρόκειται για ένα site στην Αγγλία που δε χρεώνει έξοδα αποστολής σε τίποτα, έχει εξαιρετικής ποιότητας πράγματα και αυθεντικά. Προσωπικά ποτέ δεν μου ήρθε με διαφημιστικά αυτοκόλλητα πάνω κάποιο προϊόν. Επίσης, πλέον μπορείς να αγοράσεις και από άλλους χρήστες/πωλητές που μερικές φορές είναι πιο φθηνοί από το ίδιο το site. Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να μην έχουν όλοι δωρεάν αποστολή από αυτούς. Το μόνο αρνητικό είναι πως δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους οι περισσότερες εκδόσεις dvd/bluray, αλλά ανέφερες πως δε σε πολυενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Παλιότερα είχε επιλογή στο search τους ελληνικούς υπότιτλους, δυστυχώς όμως πλέον δεν υπάρχει. Ρίξ' του μια ματιά αν δεν το ξέρεις, γιατί προσωπικά το προτιμώ από οποιοδήποτε ελληνικό και το συστήνω ανεπιφύλακτα.
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Λεφτά υπάρχουν. Για κανα δυο γενιές ακόμα. (Εκτός αν γίνει στάση πληρωμών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα