Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

είχα μία Asus p5w dh deluxe η οποία από ότι φαίνεται αποχαιρετάει τον κόσμο μας και έτσι ψάχνω μητρική για αντικατάσταση. Το πρώτο ζήτημα είναι να την αντικαταστήσω με μία ίδια -δλδ πάλι p5w dh deluxe, την οποία έχω ψάξει και δεν μπορώ να την βρω πουθενα, ή με κάποια άλλη πιο σύγχρονη, η οποία όμως να είναι συμβατή με όλα όσα έχει πάνω ο υπολογιστής. Φαντάζομαι ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το να πάρω νεότερο μοντέλο. Ποια μητρική μου προτείνετε που να είναι συμβατη με τα ακόλουθα?

ο υπολογιστής "φοράει":

CPU: intel core 2 duo E6600,

RAM: 2x1GB OCZ gold edition GX XTC 667MHZ και αργοτερα του πρόσθεσα 2x1GB KINGSTON PC6400 800MHZ

VGA: GEforce 6600 GT

HD: 500GB western digital sataII

Δημοσ.

Μία μεταχ. μητρική να πάρεις.

Υπάρχουν στα μαγαζιά ακόμα μερικές s775 μητρικές αλλά πιστεύω δεν αξίζει.

Δημοσ.

Δεν αξιζει να παρεις καινουρια μητρικη απο μαγαζι για s775 (και υψηλο κοστος αλλα και οτι ειναι παλιο σχετικα το μηχανημα σου). καλυτερα να κοιταξεις τις αγγελιες για καποια μεταχειρισμενη

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρει μεταχειρισμένη από την στιγμή που βρίσκει καινούργια απο 40 ευρώ.

Δημοσ.

Επειδη όμως ρε παιδια εχω να ψαχτώ από τότε που πηρα το πισι (4 χρονια πριν δλδ) ποια "αξιοπρεπή" τέτοια μητρική μου προτείνεται..για τα μεταχειρισμένα λίγο που έψαξα δεν βρήκα αξιόλογα πράγματα (υπάρχει βέβαια πιθανότητα να μην ήξερ απου να ψάξω..)

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι με g41, προσωπικα μ αφησε ομοίως η Asus p5w αλλα η προσωρινη Asrock εγινε μόνιμη.

(Αυτό ειναι το πρωτο μου ποστ κ λεω να ξεκινησω θετικά!)

Φιλε tarat13 εκανες λαθος επιλογη τροφοδοτικου? Πως καηκε η Ασους?

Δημοσ.

Εδώ θα βρεις κάποιες 775 μεταχειρισμένες (και φυσικά και σε άλλες αγγελίες εδώ στο Insomnia).

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/68340-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/

Οι 2 πρώτες φοράνε πολύ καλύτερο chipset από την Asus που είχες (ειδικά η DFI με το P45 αφού είναι και 3 χρόνια νεώτερο). Ειδικά για τις τότε LanParty (και τις αντίστοιχες για AMD) ο κόσμος έδινε και τα νεφρά του για να τις πάρει :)

Κάν' του κι ένα σκόντο να την πάρεις κάνα 50αρικό και άσε τα GXX στην άκρη (το G41 βγήκε παράλληλα με το P45 και φυσικά είναι πολύ υποδεέστερο). Τώρα αν σώνει και καλά αν θέλεις καινούριο, τσίμπα όποιο βρεις

Δημοσ.

Γεια σας,

είχα μία Asus p5w dh deluxe η οποία από ότι φαίνεται αποχαιρετάει τον κόσμο μας και έτσι ψάχνω μητρική για αντικατάσταση. Το πρώτο ζήτημα είναι να την αντικαταστήσω με μία ίδια -δλδ πάλι p5w dh deluxe, την οποία έχω ψάξει και δεν μπορώ να την βρω πουθενα, ή με κάποια άλλη πιο σύγχρονη, η οποία όμως να είναι συμβατή με όλα όσα έχει πάνω ο υπολογιστής. Φαντάζομαι ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το να πάρω νεότερο μοντέλο. Ποια μητρική μου προτείνετε που να είναι συμβατη με τα ακόλουθα?

ο υπολογιστής "φοράει":

CPU: intel core 2 duo E6600,

RAM: 2x1GB OCZ gold edition GX XTC 667MHZ και αργοτερα του πρόσθεσα 2x1GB KINGSTON PC6400 800MHZ

VGA: GEforce 6600 GT

HD: 500GB western digital sataII

τι ακριβως προβλημα σου εμφανισε και κατεληξες οτι μαλλον αργοπεθαινει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...