euklidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Εχουμε καινουριο leak σχετικα με το iPhone 5 και ειναι το ιδιο σχέδιο απο πολλες πηγες... Πως σας φαίνεται; Διέρρευσε το σχέδιο του πίσω μέρους του iPhone 5 ! Nέο leak το επιβεβαιώνει Επεξ/σία 31 Μαΐου 2012 από euklidis
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ωραια πατεντα των blog να ξεκλεβουν μερικα hits παραπανω με τετοια πιασαρικα και φανταστικα-φτιαχτα θεματα.
euklidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ωραια πατεντα των blog να ξεκλεβουν μερικα hits παραπανω με τετοια πιασαρικα και φανταστικα-φτιαχτα θεματα. Eαν θεωρειες το engadget αναξιοπιστο που το ποσταρε τοτε δεν μπορω να κανω κατι Βασικα όλα τα μεγάλα site το ανέβασαν. Δηλαδη οσα site ανεβαζουν φημες (οπως κανει και το ινσομνια και ολα τα μεγαλα site) το κανουν για να ξεκλεβουν hits ε; 1000% οτι θα ειναι διαφορετικο τελικα. Θα δείξει. Εμένα μου κανει για κινηση απο apple επειδη ειναι και η μερα που γίνεται launch το S3. Μπας και τους το iphone και δεν πανε να αγορασουν το S3.
oldnew Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ποσες ίντσες οθόνη προκύπτουν απο αυτό το σχεδιο.ξέρουμε; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
flik Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παίρνοντας τη φωτογραφία, και υποθέτοντας οτι το πλάτος παρέμεινε ίδιο, αλλά άλλαξε μόνο το μήκος, και αφήνοντας τα περιθώρια για την οθόνη αναλογικά όπως φαίνονται στην άλλη εικόνα απο το μπροστά κομμάτι, μου βγαίνει διαγώνιος για την οθόνη 4.1-4.2 ίντσες. Πρόχειρα όμως, άλλωστε και καμία φωτογραφία δεν έχει κάθετη την επιφάνεια του τηλεφώνου στον άξονα του φακού, έχει δηλαδή λίγο προοπτική.
Maldino Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Αποτι λενε οι φημες θα εχει αναλυση 1136 x 640 σε 4 ιντσες. Πηγη Εμενα προσωπικα μου αρεσει το σχεδιο αν ειναι ετσι τελικα!
orlox Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Εχουμε καινουριο leak σχετικα με το iPhone 5 και ειναι το ιδιο σχέδιο απο πολλες πηγες... Πως σας φαίνεται; Διέρρευσε το σχέδιο του πίσω μέρους του iPhone 5 ! Θελουμε κανα 6μηνο να βγει ακομα εχει πολλες αλλαγες Eαν θεωρειες το engadget αναξιοπιστο που το ποσταρε τοτε δεν μπορω να κανω κατι Βασικα όλα τα μεγάλα site το ανέβασαν. Δηλαδη οσα site ανεβαζουν φημες (οπως κανει και το ινσομνια και ολα τα μεγαλα site) το κανουν για να ξεκλεβουν hits ε; Θα δείξει. Εμένα μου κανει για κινηση απο apple επειδη ειναι και η μερα που γίνεται launch το S3. Μπας και τους το iphone και δεν πανε να αγορασουν το S3. Ναι γι αυτο ακριβως το λογο το κανουν. Ετσι βγαζουν χρημα
oldnew Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Παντως ειτε αληθηνη είτε ψεύτικη η φωτο, κάπως έτσι θα ειναι. Αφού ειναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μεγαλώσει η οθόνη... Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Eαν θεωρειες το engadget αναξιοπιστο που το ποσταρε τοτε δεν μπορω να κανω κατι Βασικα όλα τα μεγάλα site το ανέβασαν. Δηλαδη οσα site ανεβαζουν φημες (οπως κανει και το ινσομνια και ολα τα μεγαλα site) το κανουν για να ξεκλεβουν hits ε; Θα δείξει. Εμένα μου κανει για κινηση απο apple επειδη ειναι και η μερα που γίνεται launch το S3. Μπας και τους το iphone και δεν πανε να αγορασουν το S3. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ένα από τα πρωτότυπα. Συνεπώς είναι νωρίς να μιλάμε για τελικό προϊόν. PS: Το engadget ...πέθανε εδώ και καιρό! Όλη η βασική του ομάδα είναι πλέον στο theverge και το engadget απλά αναδημοσιεύει άρθρα.
euklidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Νέο leak με το σχεδιο του iphone 5 διέυρρευσε με διαστάσεις και πολλες λεπτομεριες, φαινεται να επιβεβαιώνει τις προχθεσινες φωτογραφίες. Νέα διαρροή επιβεβαιώνει τις προχθεσινές φωτογραφίες του iPhone 5
alexzzz Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κάθε χρόνο λέω θα κάνω στο photoshop δικό μου σχέδιο και θα το κάνω leak στα μέσα Μαίου και κάθε χρόνο βαριέμαι...
euklidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Κάθε χρόνο λέω θα κάνω στο photoshop δικό μου σχέδιο και θα το κάνω leak στα μέσα Μαίου και κάθε χρόνο βαριέμαι... Καλα αυτα τα leaks δεν ειναι τυχαια μαλλον. Την μερα της κυκλοφορίας του S3 τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Προφανως προκειτε για leak απο την ιδια την apple
euklidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Και νέες πληροφορίες σχετικά με το HW της συσκευής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα