Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια .. εχω πρόβλημα με τον ηχο στο λαπτοπ μου , αν μπορει ας με βοηθήσει καποιος .

εχει σταματήσει να ακούγετε ο ηχος απο τα εξωτερικά ηχει ακούγετε μονο λιγος θόρυβος και αν βαλω τερμα τιν ενταση ακούγετε πολυ σιγα ο ηχος και λιγο παραμορφωμένος . το ιδιο μου κανει και οταν σινδεω τα ακουστικά .. ενω απο τα ενσωματωμένα ηχειακια του λαπτοπ ακουγετε κανονικά ο ηχος... εχω κανει και αλλαγή στιν καρτα ηχου του laptop να δω μηπως φταιει αλλα εξακολουθεί να υπαρχει το πρόβλημα.εχω σκεφτει μηπως φταιει η τριπα που μπενει το καρφάκι των ηχειων και των ακουστικών αλλα δεν ξερω τι αλλο μπορει να φτεει .. αν μπορει καποιος ας πει τιν γνωμη του .. ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.
εχω κανει και αλλαγή στιν καρτα ηχου του laptop

εξωτερική; Και συνέχισε να στο κάνει;

Δοκίμασες απεγκατάσταση drivers κάρτας ήχου και εγκατάσταση από το site του κατασκευαστή του laptop;

Δημοσ.

εξωτερική; Και συνέχισε να στο κάνει;

Δοκίμασες απεγκατάσταση drivers κάρτας ήχου και εγκατάσταση από το site του κατασκευαστή του laptop;

με εξωτερική καρτα δουλεύουν τα ηχεια . χωρίς τιω εξωτερική δεν δουλεύουν εκει θελω να βρω τι πρόβλημα υπάρχει και δεν ακούγετε ο ηχος

Δημοσ.

Όπως σου είπα, απεγκατάστησε-επανεγκατέστησε τους drivers της κάρτας ήχου.

Αν δεν διορθωθεί έτσι, τότε πιθανώς να είναι πρόβλημα hardware. Αγοράζεις μια φθηνή εξωτερική και τελείωσες.

Δημοσ.

Όπως σου είπα, απεγκατάστησε-επανεγκατέστησε τους drivers της κάρτας ήχου.

Αν δεν διορθωθεί έτσι, τότε πιθανώς να είναι πρόβλημα hardware. Αγοράζεις μια φθηνή εξωτερική και τελείωσες.

θα αγοράσω εξωτερική κάρτα γιατι δεν έγινε τίποτα με τους drivers,, πάντως σε ευχαριστώ που απάντησες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...