Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λεβέντες,

πρόκειται για το πρώτο μου post στο forum και, όπως ίσως καταλάβατε, αναζητώ βοήθεια για την επιλογή περιφερειακού ήχου.

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις, και συνεχίζω με τα κριτήρια της επιλογής μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι απόδοση όταν ακούω μουσική. Δε με αφορά ο ήχος στο gaming ή στις ταινίες.

Μετά από εξαντλητικό browsing έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως τα γνωστά και μη εξαιρεταία logitech (5500 και οι διάδοχοί τους) ενώ είναι αξιοπρεπή all around ηχεία, υστερούν σε αναπαραγωγή μουσικής.

Να σημειώσω πως διαθέτω 300 με 400 euros, δεν έχω κάρτα ήχου στο PC (ή καλύτερα, έχω μια μπούρδα, εξωτερική, ονόματι TRUST 5.1 surround, μιας και η μητρική μου δεν είχε δεύτερη PCI).

Έχω καταλήξει σε ορισμένα μοντέλα, ένα εκ των οποίων είναι τα M-Audio BX8, ως monitor και υποτίθεται αχρωμάτιστα κτλ. Το ζήτημα είναι πως μετά από συζητήσεις με γνωστούς με συμβούλεψαν πως αν δεν έχω σκοπό να ακούω FLAC και λοιπά αποσυμπιεσμένα format, δεν έχει νόημα να αγοράσω monitor.

Θα εκτιμούσα τις προτάσεις των guru και μη όσον αφορά τις επιλογές μου ώστε να αποκτήσω τον καλύτερο συνατό ήχο στα χρήματα που προανέφερα μιας και ακούω μουσική 24/7, αφού δουλεύω στο σπίτι και δη στο PC.

Ευχαριστώ πολύ

G.

Επεξ/σία από Cliffhanger
Δημοσ.

σε αυτα τα χρηματα κ χωρις να σε νοιαζει κ τοσο το 5.1 εχεις αρκετες επιλογες...τωρα ειμαι απο κινητο κ δεν μπορω να τις πω...απο πεμπτη περισσοτερα!!για αρχη θα εμενα μακρια απο πλαστικα ετοιματζιδικα υπερετιμημενα

ντιζαινοβλακοηχεια!!

android.png

Δημοσ.

AN σε παίρνει οικονομικά....

http://www.ebay.de/itm/1-Paar-Swans-M200MKII-Aktivmonitor-Lautsprecher-NEU-/250815290008?pt=DE_Lautsprecher_Martin&hash=item3a65c19a98

Αν είχα αυτά τα χρήματα, θα το χτυπούσα με πολύ "ελαφρά καρδία", προσωπικά το θεωρώ το απόλυτο 2.0 pc-speaker set.

Αν ΔΕΝ μπορείς να διαθέσεις τόσα, θα σου πρότεινα να δεις και τα Edifier 730: θαμάσιος, ομαλός, γεμάτος flair ήχος για πολύ ανθρώπινα λεφτά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις έως τώρα απαντήσεις παίδες.

Η αλήθεια είναι ότι 40 euros πάνω από το όριο που έθεσα δεν είναι απαγορευτικά, όσον αφορά τα Μ200.

Αυτό που με απασχολεί και στις δυο περιπτώσεις είναι το γεγονός ότι επαφίεμαι στα 3 jack της μάπα μητρικής μου (ASUS P8H61 με μια μόνο PCI κατειλημμένη από την κάρτα γραφικών).

Αξίζει να κουμπώσω τέτοια ηχεία χωρίς να δώσω έξτρα φράγκα για κάρτα ήχου;

Ευχαριστώ

G.

Δημοσ.

Δε θα πω ότι οι κάρτες ήχου είναι ο θρίαμβος του marketing γιατί σίγουρα κάτι παραπάνω προσφέρουν από από ένα οποιοδήποτε ΧΨ on-board.

OMΩΣ...

...πιστεύεις ότι πχ μία κάμψη της απόκρισης συχνοτήτων της τάξης του 1dB@20KHz ή των 3dB@20Hz (τυχαία, πλην ρεαλιστικά παραδείγματα) είναι άξια λόγου και ικανά να σε ωθήσουν στην αγορά ξεχωριστής κάρτας? Και ποιά θα ήταν αυτή και πόσο θα κόστιζε?

Ο ήχος προέρχεται από τα ηχεία, αυτά είναι ο τελευταίος και κρισιμότερος κρίκος της αλυσίδας που συνθέτει την κατάσταση "ήχος/μουσική". Είναι αυτά που επηρρεάζουν σε ασύγκριτα μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρώ δεδομένο ότι οι αποκλίσεις από το θεωρητικά ιδανικό/τέλειο ανάμεσα σε ένα on-board και μία κάρτα δε μπορεί να είναι μεγαλύτερες των μερικών μονάδων επί τοις εκατό (ίσως να λέω και πολλά).

Σε τελική ανάλυση, ποιός πιστεύεις ότι θα είναι much better-off: κάποιος με μία super-duper XFi/Sonar/whatever και ένα σετ Z5500 στην άκρη της αλυσίδας ή κάποιος με το on-board να οδηγεί ένα ζευγάρι Swans? Καμία εμπάθεια προς τους κατόχους των διαφόρων Ζ, ΟΚ?

Δημοσ.

Από τη στιγμή που μου πρότεινες τα Edifier, έχω μπει σε 200 site και το consensus είναι πως όντως πρόκειται για τα καλύτερα 2.1 στα λεφτά τους.

Απλώς έπεσα πάνω σε κάτι ατάκες του τύπου:

"Αν δεν έχετε καλή κάρτα ήχου για analog σύνδεση,ή onboard με ψηφιακή έξοδο,τζάμπα θα τα πάρετε" και αρρώστησα.

Ίσως να κατάλαβες ότι είμαι ολίγον τι άσχετος, οπότε μετά συγχωρήσεως θα ρωτήσω τα εξής:

Έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως τα ομοαξονικά καλώδια είναι τα καλύτερα για να συνδέσεις ηχοσύστημα. Η δικιά μου η μπουρούχα, η κλασσική πράσινη τρύπα πίσω από το PC, παίρνει ομοαξονικό; Είναι έστω ψηφιακή; Ή μήπως ο τύπος απλώς υπερβάλει;

Όσο για τη κάρτα ήχου, θα μπορούσα να αναβάλω την αγορά της, αν όντως δεν με κάλυπτε η εν λόγω πράσινη τρύπα.

Τα logitech τα έχω απορρίψει εδώ και καιρό είναι η αλήθεια, καλό λόγο δεν έχω ακούσει σε μπασμένα φόρουμ.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας

G.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η αναλογική έξοδος με το mini-jack των 3,5mm (η "πράσινη"), μην τρελαθούμε κιόλας!

Τώρα, αν το οn-board σου διαθέτει ψηφιακή έξοδο με οπτική ίνα πχ, σίγουρα δε θα έχανες τίποτα να τα συνδέσεις έτσι (αν και είμαι 99,99999999999% βέβαιος οτι κάτι τέτοιες επιλογές γίνονται απλώς για τόνωση της ψυχολογίας).

Αν είχες ΤΑ ηχεία αναφοράς σε μέγεθος ψυγείου το καθένα, με ΤΗΝ προενίσχυση και ΤΟΥΣ τελικούς ενισχυτές αναφοράς, ΤΑ καλώδια ηχείων, ΤΑ απόλυτα audiophile βινύλια, ε, να πω εντάξει, βάλε και την οπτική ίνα για να μην χάσεις το παραμικρό (καθ'υπερβολήν το παράδειγμα, βινύλια και οπτική δεν πολυκολλάνε...). Αλλά, προς Θεού, για pc-speakers μιλάμε...

Δημοσ.

Λεβέντες,

πρόκειται για το πρώτο μου post στο forum και, όπως ίσως καταλάβατε, αναζητώ βοήθεια για την επιλογή περιφερειακού ήχου.

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις, και συνεχίζω με τα κριτήρια της επιλογής μου.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι απόδοση όταν ακούω μουσική. Δε με αφορά ο ήχος στο gaming ή στις ταινίες.

Μετά από εξαντλητικό browsing έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως τα γνωστά και μη εξαιρεταία logitech (5500 και οι διάδοχοί τους) ενώ είναι αξιοπρεπή all around ηχεία, υστερούν σε αναπαραγωγή μουσικής.

Να σημειώσω πως διαθέτω 300 με 400 euros, δεν έχω κάρτα ήχου στο PC (ή καλύτερα, έχω μια μπούρδα, εξωτερική, ονόματι TRUST 5.1 surround, μιας και η μητρική μου δεν είχε δεύτερη PCI).

Έχω καταλήξει σε ορισμένα μοντέλα, ένα εκ των οποίων είναι τα M-Audio BX8, ως monitor και υποτίθεται αχρωμάτιστα κτλ. Το ζήτημα είναι πως μετά από συζητήσεις με γνωστούς με συμβούλεψαν πως αν δεν έχω σκοπό να ακούω FLAC και λοιπά αποσυμπιεσμένα format, δεν έχει νόημα να αγοράσω monitor.

Θα εκτιμούσα τις προτάσεις των guru και μη όσον αφορά τις επιλογές μου ώστε να αποκτήσω τον καλύτερο συνατό ήχο στα χρήματα που προανέφερα μιας και ακούω μουσική 24/7, αφού δουλεύω στο σπίτι και δη στο PC.

Ευχαριστώ πολύ

G.

Καλησπέρα φίλε!

Μιας κ ειναι ο τομεας μου θα σου δωσω καποιες συμβουλες!

Α)Μακρυά απο M-audio - Behringer γιατι:

α)Δεν θα σου αντέξουν στον χρόνο! δηλαδη είναι επιρρεπή σε βλάβες!

β)Δεν θα έχεις FLAT ήχο!

Β)Προς θεού μην πάρεις 8ρια αν τα βάλεις σε δωμάτιο για τον απλούστατο λόγο του οτι θα σου ενισχύονται πολυ τα μπασα με αποτέλεσμα να μπουκώνει ο ήχος!

Γ)Αν θες να πάρεις μόνιτορ τότε πρέπει να πάρεις κ μια μέτρια προσ καλή κάρτα ήχου! Γιατί αν πάρεις μονιτορ ηχεία κ τα βάλεις σε onboard κάρτα ήχου θα είναι σαν να αγοράζει οθόνη 3D κλπ κλπ και να την συνδέεις σε απλή καρτα γραφικών (δηλαδή τσάμπα πηρες ακριβή οθονη) {λιγο τραβηγμενο το παράδειγμα}

Δ) Πιστεύω μπορείς να βρεις καλά ηχεία που να μην είναι μονιτορ για να ακουσείς σωστά και ωραία την μουσική σου κ απο την απλή έξοδο ήχου του υπολογιστή σου!

Όσο για ψηφιακές εξόδους κλπ κλπ πιστεύω οτι δεν έχουν ρόλο στην απόδοση του ήχου!

Δηλαδή όλες οι studio και live εππαγελματικές εγκαταστάσεις έχουν συνδέσεις Jack k Xlr!

Τέλος δεν χρειάζεται flac κλπ για να ακούσεις διαφορά ήχου από μονιτορ και απλά ηχειά κ ένα απλό CD να βάλεις θα έχει διαφορά ο ήχος λόγο του οτι τα μονιτορ είναι πιο επαγγελματικά ηχεία κ έχουν καλύτερη απόκριση, μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων και μεγαλύτερη ευαισθησία!!

Από τη στιγμή που μου πρότεινες τα Edifier, έχω μπει σε 200 site και το consensus είναι πως όντως πρόκειται για τα καλύτερα 2.1 στα λεφτά τους.

Απλώς έπεσα πάνω σε κάτι ατάκες του τύπου:

"Αν δεν έχετε καλή κάρτα ήχου για analog σύνδεση,ή onboard με ψηφιακή έξοδο,τζάμπα θα τα πάρετε" και αρρώστησα.

Ίσως να κατάλαβες ότι είμαι ολίγον τι άσχετος, οπότε μετά συγχωρήσεως θα ρωτήσω τα εξής:

Έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως τα ομοαξονικά καλώδια είναι τα καλύτερα για να συνδέσεις ηχοσύστημα. Η δικιά μου η μπουρούχα, η κλασσική πράσινη τρύπα πίσω από το PC, παίρνει ομοαξονικό; Είναι έστω ψηφιακή; Ή μήπως ο τύπος απλώς υπερβάλει;

Ο τύπος υπερβάλει στο θέμα ψηφιακής εξόδου!! Οπως προανέφερα κανένα επαγγελματικό στήσιμο δεν έχει optical h coaxial αλλα jack k xlr!Δηλαδή αναλογικά καλώδια! Τα coaxial και optical ειναι για να περνάς πολυκάναλο ήχο κυρίως!

Η κλασσική πράσινη έξοδος βγάζει μόνο mini jack δλδ στέρεο αναλογικό ήχο! Αν δεν θες τρομερά πραγματα κ απλά θες να ακουσεις σωστά τη μουσική σου πάρε ενα καλό σετ ηχεία κ δεν θες τίποτε άλλο!!!

Δημοσ.

Studio-monitors: κάτι το οποίο χρειάζονται ελάχιστοι, αλλά όλοι μιλάνε για αυτό...

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την όλη βαβούρα γύρω από το θέμα.

+1 στον Navu

Θα συμφωνήσω μαζί σου! Εγώ έχω studio-monitor λόγο του οτι ασχολούμαι με σύνθεση και επεξεργασία ήχου και αυτή η επιλογή είναι μονόδρομος!

Πιστεύω πως κάποιος που δεν ασχολείται με τέτοιο τομέα η δεν θέλει να έχει τον "απόλυτο" ήχο για να ακούει CD και μουσική τότε δεν του χρειάζονται, μπορεί να κάνει την δουλεία του κ με πιο απλά ηχεία!

Δημοσ.

Κατ αρχάς, ήσαστε κατατοπιστικοτατοι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Μια αρώτηση όσον αφορά το "Β)Προς θεού μην πάρεις 8ρια αν τα βάλεις σε δωμάτιο για τον απλούστατο λόγο του οτι θα σου ενισχύονται πολυ τα μπασα με αποτέλεσμα να μπουκώνει ο ήχος!"

Όντως το σύστημα θα το εγκαταστήσω στο δωμάτιο. Τι εννοείς όταν λες 8ρια;

Τέλος θα μου σύστηνες κι εσύ τα http://www.bestprice.gr/item/5262159 ή κάποιο άλλο brand/μοντέλο;

Η αλήθεια είναι ότι διστάζω να βάλω monitor αφού για να βάλω κάρτα ήχου, μη εξωτερική τουλάχιστον, πρέπει να αλλάξω και μητρική. Τα Edifier είναι σε πολύ καλή τιμή και μόνο καλάλόγια έχω ακούσει ως τώρα.

Ευχαριστώ

G.

Δημοσ.

Ο ήχος προέρχεται από τα ηχεία, αυτά είναι ο τελευταίος και κρισιμότερος κρίκος της αλυσίδας που συνθέτει την κατάσταση "ήχος/μουσική". Είναι αυτά που επηρρεάζουν σε ασύγκριτα μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρώ δεδομένο ότι οι αποκλίσεις από το θεωρητικά ιδανικό/τέλειο ανάμεσα σε ένα on-board και μία κάρτα δε μπορεί να είναι μεγαλύτερες των μερικών μονάδων επί τοις εκατό (ίσως να λέω και πολλά).

Εδώ θα διαφωνήσω!

Μια καλή κάρτα ήχου (πχ native instruments, motu, rme klp) έχει τεράστιες διαφορές στην ποιότητα του ήχου κ πόσο μάλλον στην χρησιμότητα!Δεν θα αναλύσω τους λόγους γιατί θα πάρει πολύ και δεν έχει κ νόημα!

Οι αποκλίσεις από το θεωρητικά ιδανικό/τέλειο ανάμεσα σε ένα on-board και μία κάρτα είναι μεγαλύτερες του 40-50% για πάρα πολλούς λόγους!!

Βέβαια για αυτούς που ακούν απλά μουσική είναι ψιλά γράμματα αλλα γιαυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά είναι απο τους πιο σημαντικούς κρίκους!

Κατ αρχάς, ήσαστε κατατοπιστικοτατοι και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Μια αρώτηση όσον αφορά το "Β)Προς θεού μην πάρεις 8ρια αν τα βάλεις σε δωμάτιο για τον απλούστατο λόγο του οτι θα σου ενισχύονται πολυ τα μπασα με αποτέλεσμα να μπουκώνει ο ήχος!"

Όντως το σύστημα θα το εγκαταστήσω στο δωμάτιο. Τι εννοείς όταν λες 8ρια;

Τέλος θα μου σύστηνες κι εσύ τα http://www.bestprice.gr/item/5262159 ή κάποιο άλλο brand/μοντέλο;

Η αλήθεια είναι ότι διστάζω να βάλω monitor αφού για να βάλω κάρτα ήχου, μη εξωτερική τουλάχιστον, πρέπει να αλλάξω και μητρική. Τα Edifier είναι σε πολύ καλή τιμή και μόνο καλάλόγια έχω ακούσει ως τώρα.

Ευχαριστώ

G.

Τα bx8 που ανέφερες στην αρχή είναι 8ρια.... δηλαδή το woofer του κάθε ηχείου ειναι 8 ιντσες!!Για δωμάτιο μέχρι 6 ιντσες είναι αρκετές (εκτός και αν ειναι τεράστιο)!!!

Για τα edifier δεν μπορώ να σου πω γνώμη γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει/ακούσει αλλα η αληθεια ειναι οτι κ εγω μονο καλα λογια εχω ακουσει και απο πολλά άτομα!

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί ποτέ μου δεν είχα ηχεία pc, πάντα είχα μόνιτορ....απλά σου είπα κάποια πράγματα για να μην πας κ πάρεις μονιτορ και δώσεις τόσα λευτά χωρίς ουσιαστικό λόγο!!! :D

Όσο για την κάρτα ήχου μπορείς να πάρεις εξωτερική (και θα στο πρότεινα μιας όσες καλές έχω δουλέψει ειναι εξωτερικές) αλλα όπως είπα κ πριν δεν χρειάζεσαι καρτα ηχου και μονιτορ! Είναι υπερβολή πιστεύω για την χρήση που θες να κάνεις και είναι κ τσάμπα έξοδα!!!

Έτσι κ αλλιώς για απλή χρήση δεν τα θες τα ηχεία???

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, είμαι απλός ακροατής, όχι επαγγελματίας.

Απλώς είμαι αρρωστάκι όσον αφορά την ακρόαση και θέλω επιτέλους να αποκτήσω ένα σύστημα που να σπέρνει. Να ακούω τα πάντα, καταπληκτικά μπάσα, ευκρίνεια σε υψηλές εντάσεις κτλ.

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να πάρω θα είναι upgrade από τα (μη γελάσετε) Logi XS40 που με εξυπηρετούν εδώ και χρόνια.

Απλώς έβγαλα κάτι φραγκάκια και θέλω να τα αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζω, δηλαδή να τα επενδύσω στη μουσική.

Πληροφοριακά το δωμάτιο είναι 4χ4.

Εκτός και αν υπάρχει κάποια ένσταση σκέφτομαι να παραγγειλω τα Edifier αύριο κιόλας.

Μια ερώτηση για τη διάταξη. Φανταστείτε ένα γραφείο 1 1/2 μέτρο. Να υποθέσω ότι ιδανική θέση για τα ηχεία θα ήταν στις δυο άκρες του γραφείου, φανταστείτε ένα τρίγωνο με βάση ενάμιση μέτρο, και πλευρές 70-80 cm με κορυφή τη γκλάβα μου.

Το woofer αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πόδια μου, κάτω από το γραφείο. Απ' ότι ξέρω πρέπει να τοποθετούνται χαμηλά.

Υποθέτω σωστά;

Όσον αφορά τώρα μια κάρτα ήχου, αξίζει να αγοράσω μια εξωτερική για τα Edifier, έστω αν αποφασίσω ό, τι έχω λεφτά για πέταμα, και αν ναι για τι price range θα μιλούσαμε;

Με βγάζετε από τα κακά, παιδεύομαι μέρες τώρα χωρίς να πάρω απαντήσεις.

Και πάλι ευχαριστώ

G.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έχεις δίκιο' date=' είμαι απλός ακροατής, όχι επαγγελματίας.

Απλώς είμαι αρρωστάκι όσον αφορά την ακρόαση και θέλω επιτέλους να αποκτήσω ένα σύστημα που να σπέρνει. Να ακούω τα πάντα, καταπληκτικά μπάσα, ευκρίνεια σε υψηλές εντάσεις κτλ.

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να πάρω θα είναι upgrade από τα (μη γελάσετε) Logi XS40 που με εξυπηρετούν εδώ και χρόνια.

Απλώς έβγαλα κάτι φραγκάκια και θέλω να τα αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο που γνωρίζω, δηλαδή να τα επενδύσω στη μουσική.

Πληροφοριακά το δωμάτιο είναι 4χ4.

Εκτός και αν υπάρχει κάποια ένσταση σκέφτομαι να παραγγειλω τα Edifier αύριο κιόλας.

Μια ερώτηση για τη διάταξη. Φανταστείτε ένα γραφείο 1 1/2 μέτρο. Να υποθέσω ότι ιδανική θέση για τα ηχεία θα ήταν στις δυο άκρες του γραφείου, φανταστείτε ένα τρίγωνο με βάση ένα μέτρο, και πλευρές 70-80 cm με κορυφή τη γκλάβα μου.

Το woofer αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πόδια μου, κάτω από το γραφείο. Απ' ότι ξέρω πρέπει να τοποθετούνται χαμηλά.

Υποθέτω σωστά;

Όσον αφορά τώρα μια κάρτα ήχου, αξίζει να αγοράσω μια εξωτερική για τα Edifier, έστω αν αποφασίσω ό, τι έχω λεφτά για πέταμα, και αν ναι για τι price range θα μιλούσαμε;

Με βγάζετε από τα κακά, παιδεύομαι μέρες τώρα χωρίς να πάρω απαντήσεις.

Και πάλι ευχαριστώ

G.[/quote']

Κοιτα καταρχας θα σου ελεγα αν μπορεις να πας να ακουσεις καπου! Οσο ναχει αν δεν τα ακουσεις εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να ξερεις!

Πηγαινε σε δυο τρια μαγαζια κ πες τους να σου βαλουν να ακουσεις απο 2-3 ηχεια!

Τωρα γιαυτο που ειπες για καθαρο ηχο κλπ κλπ δεν ξερω να σου απαντησω! Καλυτερα να σου απαντησει καποιος που τα εχει!

Ενταξει η αληθεια ειναι οτι αλλιως ακουγεται η μουσικη σε φιλο μου που εχει 2.1 creative κ αλλιως σε μενα που εχω krk 6ρια κ καλη καρτα ηχου! Απλα η διαφορα στην τιμη αγορας ηταν και καπου στα 600+ € οποτε ειναι κ λογικο!

Δεν ξερω καθολου τα edifier...σιγουρα θα ειναι κλασης ανοτερα απο τα creative αλλα δεν θελω να σου πω το ενα κ ταλλο χωρις να ξερω!

Τελος το σωστο στυσημο ειναι τα ηχεια να ειναι στο ιδιο υψοσ με τα αυτια σου κ να σχηματιζεται ενα ισοπλευρο τριγωνο!(δηλαδη οι αποστασεις αναμεσα σε εσενα κ τα ηχεια, και στα ηχεια μεταξυ τους να ειναι ισες!)

Τωρα το woofer ειναι αναλογως το δωματιο! Πατωμα σιγουρα αλλα οχι σε γωνια! Καπου στο κεντρο κατω απο το γραφειο πιστευω!

Sent from my iPhone using Insomnia

Τελος αν εισαι τοοοοσο αρρωστος με την μουσικη πηγαινε σε ενα μαγαζι μουσικης κ πεστου να σου βαλει να ακουσεις απο καποια μονιτορ που να ειναι κοντα στα λεφτα που δινεις κ μετα πηγαινε κ ακου απο καπου καποια ΚΑΛΑ pc-speakers!!! Γιατι εκει θα καταλαβεις τις διαφορες κ θα ειναι κ με βαση το τι ακους εσυ κ οχι το τι σου λεμε εμεις!

Το βασικοτερο κριτηριο ειναι το τι αρεσει σε εσενα και στα αυτια σου :) !

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από jay_D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...