JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Απ' ότι φένεται, η CD ProjectRED θα μεταφέρει τον πρώτο της τίτλο, The Witcher, στο PlayStation 3 και Xbox360. H εταιρία είχε δηλώσει πως θα έχει μια μεγάλη έκπληξη στις 30 Μαΐου, αλλά τα μαγαζιά CoolShop και Blockbuster χάλασαν την έκπληξη καθώς το πρόσθεσαν για αγορά. Ο τίτλος καθυστερήθηκε λόγω οικονομικών θεμάτων, και συγκέντρωση της ομάδας για την έκδοση της Enhanced Edition του Witcher 2. Ακόμη δεν είναι κάτι επίσημο, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μια χαρά. Πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι ή sequel/prequel?
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το ίδιο, απλά άλλαξαν ονομασία για την console έκδοση.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το ίδιο, απλά άλλαξαν ονομασία για την console έκδοση. Άντε να δούμε τελικά θα το παίξω στο ps3 ή στο pc? Είχα κάτσει να ασχοληθώ στο παρελθόν αλλά τελικά το άφησα.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ το τερμάτησα σχετικά πρόσφατα για να πιάσω το 2, δεν μου άρεσε τόσο. Ειδικά το combat system είναι για κλάματα. Το καλό είναι οτι στις κονσόλες (θεωρητικά) θα εφαρμόσουν το combat system του 2. Screenshot απο το Δανικό BlockBuster.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ το τερμάτησα σχετικά πρόσφατα για να πιάσω το 2, δεν μου άρεσε τόσο. Ειδικά το combat system είναι για κλάματα. Το καλό είναι οτι στις κονσόλες (θεωρητικά) θα εφαρμόσουν το combat system του 2. Ποιο τερμάτισες σχετικά πρόσφατα για να πιάσεις το 2?
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Το 1ο Witcher. Α εγώ πιο πάνω μιλούσα για το witcher 2. Αυτό για ps3 και 360 είναι το 1?
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αυτό το Witcher (το Rise of the White Wolf) είναι το 1ο Witcher, απλά έχει άλλο όνομα η έκδοση που θα βγεί για τις κονσόλες. Ναί, θα είναι για PS3 και Χ360. Τo Witcher2 προς το παρόν είναι διαθέσιμο για PC και Χ360. Θέλουν να το βγάλουν και για PS3, αλλά δεν έχουν τόσο εμπειρία πάνω στο PS3 και τους είναι πιο πολύπλοκο σε σχέση με το Χ360. Επίσης δεν έχει και πολλά άτομα το στούντιο για να μπορούν να δουλεύουν σε πολλά project ταυτόχρονα.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αυτό το Witcher (το Rise of the White Wolf) είναι το 1ο Witcher, απλά έχει άλλο όνομα η έκδοση που θα βγεί για τις κονσόλες. Ναί, θα είναι για PS3 και Χ360. Τo Witcher2 προς το παρόν είναι διαθέσιμο για PC και Χ360. Θέλουν να το βγάλουν και για PS3, αλλά δεν έχουν τόσο εμπειρία πάνω στο PS3 και τους είναι πιο πολύπλοκο σε σχέση με το Χ360. Επίσης δεν έχει και πολλά άτομα το στούντιο για να μπορούν να δουλεύουν σε πολλά project ταυτόχρονα. Εντάξει τότε. Δηλαδή έχουν σκοπό να βγάλουν το πρώτο με νέα γραφικά? Το 2 θα το παίξω στο pc όταν μου έρθει ξανά. Εξάλλου έχω ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ παιχνίδια στην λίστα που δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω. Αν και δεν μου αρέσουν πολύ τα RPG το witcher 2, το dragon's dogma θέλω πολύ να τα παίξω. Πρέπει να έχω και άλλα στο μυαλό μου αλλά δεν μου έρχονται...
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όχι, δεν θα έχει νέα γραφικά, απλά θα το κάνουν port στις κονσόλες.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Όχι, δεν θα έχει νέα γραφικά, απλά θα το κάνουν port στις κονσόλες. Τότε μπορεί και να μην ασχοληθώ. Πάντως το witcher 2 είχε πολύ ωραία γραφικά! EDIT: Δεν θα είναι ανακοινώσει η CD Project το Witcher 1 για κονσόλες. http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-29-witcher-2-dev-to-reveal-first-details-on-second-triple-a-rpg-tomorrow
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά για παιχνίδι του '07. Η αλήθεια είναι ποιοτικά θα είναι κατώτερο στις κονσόλες απ' ότι στο PC (όπως γίνεται και με κάθε PC game που γίνεται port σε κονσόλες). Μπορεί να το ανακοινώσουν και αυτό, δεν είναι απίθανο. Αρχικά ηταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2009 στις κονσόλες.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά για παιχνίδι του '07. Και είναι και αρκετά παλιά engine. Γενικά, το Witcher ό,τι χάνει σε τεχνικό τομέα το αντισταθμίζει με art direction. It does wonders όταν είναι καλόγουστο και προσεγμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα