MrJohn Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Καλησπέρα στο φόρουμ.Πριν λίγες ημέρες έγινα κάτοχος κινητού τηλεφώνου με λειτουργικό android.Ωστόσο εγώ είχα συνηθίσει στην ''διαχείριση αρχείων'' στα κλασικά κινητά της sony ericsson. Δυστυχώς δε κατάφερα να βρω κάτι παρόμοιο και στο κινητό μου.Επίσης,μετέφερα όλα τα αρχεία μουσικής από την παλιά κάρτα μνήμης στο pc (με φακέλους ήταν).Μετά,από το pc τα μετέφερα στο νέο κινητό.Ναι μεν μπήκαν,αλλά χωρίς φακέλους (μπορώ να κάνω ?)και χωρίς τους τίτλους (μερικά είναι -π.χ.- track 18 κλπ). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mpasketpro Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ^^^^^^^^^^^^^^ Οχι. Εννοει τον φακελο που ειχε μεσα Μουσικη Φωτογραφιες Σελλιδοδεικτες Παιχνιδια Εφαρμογες κτλ..
MrJohn Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μάλλον δεν έγινα σαφής. Εννοώ το ότι όλα τα κλασσικά κινητά sony ericsson έχουν ''διαχείριση αρχείων''.Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα κινητά με λειτουργικό android ? Θέλω να έχω τα τραγούδια μου σε φακέλους,να τα ταξινομώ όπως θέλω εγώ και να μπορώ να τα αλλάζω όνομα,όποτε και όπως θέλω εγώ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μάλλον δεν έγινα σαφής. Εννοώ το ότι όλα τα κλασσικά κινητά sony ericsson έχουν ''διαχείριση αρχείων''.Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στα κινητά με λειτουργικό android ? Θέλω να έχω τα τραγούδια μου σε φακέλους,να τα ταξινομώ όπως θέλω εγώ και να μπορώ να τα αλλάζω όνομα,όποτε και όπως θέλω εγώ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός. στο μενου θα λεει "Τα αρχεια μου" και εχει εικονιδιο ενα φακελο αν θυμαμαι καλα
geowizard Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 στο μενου θα λεει "Τα αρχεια μου" και εχει εικονιδιο ενα φακελο αν θυμαμαι καλα στο android οχι. Αντιστοιχα ομως εχει μια εφαρμογη με ολες τις εικονες, μια αλλη με τα βιντεο κτλ και εαν κατεβασεις μια απο τις προαναφερθέντες εφαρμογες θα τα εχεις ολα μαζι σε εναν παρομοιο φακελο.
MrJohn Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Στην προσπάθεια μου να κάνω install σε ένα πρόγραμμα που μου είπατε, μου έλεγε ότι δεν βρέθηκε συσκευή κλπ. Κάποια βοήθεια σε αυτό ?
MrJohn Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Απο τον υπολογιστη μπηκες για να το κανεις...; Όχι,από το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα