Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

ειχα ανοιξει ενα λαπτοπ που ειχε χαλασει η οθονη του πριν καιρο , και αποφασισα οτι κομματια εχω να τα πουλησω-δωσω για να αδειασει λιγο η αποθηκη. εχω ενα σκληρο 40γβ , πως μπορω να δω αν ειναι λειτουργικος?

Δημοσ.

Τον βάζεις σε ένα pc είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά και κατεβάζεις το hw monitor και θα σου δώσει τις πληροφορίες που θες.

Δημοσ.

καλησπερα.

ειχα ανοιξει ενα λαπτοπ που ειχε χαλασει η οθονη του πριν καιρο , και αποφασισα οτι κομματια εχω να τα πουλησω-δωσω για να αδειασει λιγο η αποθηκη. εχω ενα σκληρο 40γβ , πως μπορω να δω αν ειναι λειτουργικος?

Aν έχεις desktop τότε μπορείς να τον συνδέσεις σαν εσωτερικό με το ανάλογο καλώδιο (sata ή ide ανάλογα τι είναι) όπως και τους υπόλοιπους δίσκους που έχεις και μετά να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα όπως το hard disk sentinel για να διαπιστώσεις σε τι κατάσταση είναι.

Μπορείς επίσης να πάρεις γρήγορα πληροφορίες για την κατάσταση του με το Crystal disk info. Αν έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός (π.χ bad sectors) θα στο βγάλει.

Δημοσ.

Τον βάζεις σε ένα pc είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά και κατεβάζεις το hw monitor και θα σου δώσει τις πληροφορίες που θες.

Τι γράφω?frown.png Το hard disk sential κατεβάζεις.Ποιός είναι ο σκληρός?

Δημοσ.

Τι γράφω?frown.png Το hard disk sential κατεβάζεις.Ποιός είναι ο σκληρός?

δε ξερω τιποτα. το λαπτοπ ειναι παλιο. 40 γβ της seagate αν θελετε ανεβαζω φωτογραφια

Δημοσ.

Νομίζω πως ο δίσκος είναι IDE και απλά το πίσω μέρος μπορεί να αφαιρεθεί αν το τραβήξεις ελαφρώς. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια, μην χαλάσεις τον δίσκο εξαιτίας μου.

Δημοσ.

Mάλλον είναι ide οπότε με ένα τέτοιο καλώδιο καλώδιο είσαι οκ.Όμως πρέπει και η μητρική σου να έχει σύνδεση ide.Ποιά μητρική έχεις.Α και θα συνδεθεί σε σταθερό pc

Δημοσ.

Νομίζω πως ο δίσκος είναι IDE και απλά το πίσω μέρος μπορεί να αφαιρεθεί αν το τραβήξεις ελαφρώς. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια, μην χαλάσεις τον δίσκο εξαιτίας μου.

εχεις απολυτο δικιο. βγηκε. τροφοδοσια ρευματος δε θελει ε?

Δημοσ.

Είναι mini ide interface για 2.5' δίσκους που είχαν παλαιότερα τα laptop. Η λύση σου είναι κάτι τέτοιο φίλε μου. Πωλείται παντού, eshop κλπ. Ενδεικτικό ήταν το link.

Δημοσ.

Mάλλον είναι ide οπότε με ένα τέτοιο καλώδιο καλώδιο είσαι οκ.Όμως πρέπει και η μητρική σου να έχει σύνδεση ide.Ποιά μητρική έχεις.Α και θα συνδεθεί σε σταθερό pc

Η μητρικη μου δεν εχει συνδεση ide ειναι η z68xp-ud3 . Θα το κανω στο pc ενος φιλου αμα ειναι

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις αυτό που πρότεινε ο άδικος

γιατι αν παω και το συνδεσω σε pc με μητρικη που εχει συνδεση ide , δε γινεται ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...