sarpan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μεταξύ σοβαρού και αστείου. Μιλάμε για MrSmith σε Αγγλία σωστά; Since 1983 και τα ρέστα. Το έχει βρει κανείς αυτό; Διότι το mrsmith.co.uk είναι μπάντα το .com γαβγίζει και το 1983 είχε βγει ταινία MrSmith. Αν τελικά είναι μούφα το μαγαζί και πεις σε κάποιον ότι σου έφαγε λεφτά ο mrSmith η απάντηση θα είναι "Smith? Σώθηκες. όλοι Smith λέγονται". Το μοναδικο σχετικο site με αυτο το μαγαζι που βρηκα στο νετ ειναι το mrsmithdeals.gr που μολις ειδα οτι σε πεταει στο mrsmith.gr ενω χθες ηταν διαφορετικo Σε αυτο εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει,αλλα για hardware ειναι κομπλε νομιζω Sent from a parallel universe using Insomnia Ε ναι κοιτα για δισκους ας πουμε ολοι συμφωνουμε οτι ειναι λιγοτερο χρονοβορο να το στειλεις ο ιδιος για rma.Αλλα σου λεω ειναι και το θεμα τι θα αγορασεις. Γιατι οπως ειπε ο φιλος euaggeloy ναι μεν υπαρχει διευθυνση αλλα αν ειναι μονο γραφεια πως θα τους πηγαινεις τα ελαττωματικα προιοντα?
evagelou Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 εγω τι δεν καταλαβα ; μηπως εσυ δεν καταλαβες κατι ; Θελουμε καποιος admin να μπει να μας πει ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ μιλησαμε με τηνΚυρια και ισχυει σαν ινσομνια κανουμε αυτη την προσφορα γιατι ετσι συμφωνησαμε . Τι αλλο να καταλαβω ; Επισημη απαντηση θελω απλα να ξερω οτι δεν προσπαθει καποιος να βγαλει λεφτα απο το μεγαλυτερο τεχνολογικο φορουμ στην Ελλαδα αλλα γινεται σε συνεννοηση με τον ιδιοκτητη του ωραια στο λεω εγω που μιλησα μαζι τους! εχει καποια διαφορα?δλδ αν σου εδινα εκπτωτικο κουπονι για καφετιερα η για οτιδηποτε αλλο θα με ρωταγες αν βγαζω απο εγω κατι απο αυτο? σου δωσανε γαιδαρο και τον κοιταξες στα δοντια μου φενεται!εγω φταιω που μιλουσα 2 ωρες και χρεωνομουνα ......και κανεις δεν σου ειπε να παρεις με το κακο! θες αγοραζεις ,δεν θες παρε απο το αμαζον κλπ! και την εκπτωση την εξασφαλισα σαν ΓΙΩΡΓΟΣ!με οτι καταλαβαινεις απο αυτο
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είμαστε ενα forum και πρέπει να συμφωνήσουμε κάποτε σε κάτι που θα μας παει και παρακάτω και θα ειναι κ προς συμφέρων μας και είναι ακριβώς στο κλίμα του φίλου @sarpan και αυτό είναι το εξής.. Αυτός που ζητάει τα χρήματα μας όπως και να τον λένε όσο παλιός η καινούριος και να είναι πρέπει να είναι ξεκάθαρος. Θα χαρώ ιδιαίτερα να κάνετε μια καλή αγορά,θα με λυπήσει να σας δω μετά να ανοίγετε ποστ παραπόνων.. Είναι τόσο απλό αυτό που ζήτησαν τα παιδιά "μια φυσική διεύθυνση" που νομίζω έχει γίνει παραπάνω συζήτηση από το να την είχε προσθέσει στην σελίδα του.. Αν δεν το κάνει είναι εκ του πονηρού, τώρα πιο είναι αυτό το πονηρό δεν το ξέρω κ ούτε μ'ενδιαφερει.. Απο αυτα που έγραψες πράγματι βλέπω ακράδαντα επιχειρήματα !!! Είναι η ίδια σκέψη που έκανες και πριν ότι αφού έχει αντικαταβολή είναι όλα Super..
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ωραια στο λεω εγω που μιλησα μαζι τους! εχει καποια διαφορα?δλδ αν σου εδινα εκπτωτικο κουπονι για καφετιερα η για οτιδηποτε αλλο θα με ρωταγες αν βγαζω απο εγω κατι απο αυτο? σου δωσανε γαιδαρο και τον κοιταξες στα δοντια μου φενεται!εγω φταιω που μιλουσα 2 ωρες και χρεωνομουνα ......και κανεις δεν σου ειπε να παρεις με το κακο! θες αγοραζεις ,δεν θες παρε απο το αμαζον κλπ! και την εκπτωση την εξασφαλισα σαν ΓΙΩΡΓΟΣ!με οτι καταλαβαινεις απο αυτο Δεν καταλαβαινω γιατι ταραζεσαι για ενα ασχετο μαγαζι που μας δινει μια εκπτωση ... ουτε δικο σου να ητανε......Εχει διαφορα ΝΑΙ . Το να λεει καποιος κατι στον αερα χωρις να εχει μιλησει με αυτον που εινια ΔΙΚΟ του το φορουμ με το να βγει το φορουμ ΕΠΙΣΗΜΑ και να πει μαγκες ΝΑΙ ετσι ειναι .....
zizu10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο... Ακόμα δεν έχουν εκτελεστεί οι παραγγελίες και έχουμε φτάσει 10 σελίδες, κυρίως με εικασίες. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απόλυτα λογικό ορισμένοι να είναι αρκετά επιφυλακτικοί με αυτά που βλέπουμε καθημερινά, αυτό που δεν μου φαίνεται φυσιολογικό είναι το ότι μερικοί το υπερασπίζονται μέχρι τελικής πτώσεως.... (Επομένως εγώ λέω να κάνουμε υπομονή και να με την βοήθεια των διαχειριστών να δούμε πως θα εξελιχθεί το όλο θέμα)
Sheriff Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μπραβο στον χρηστη evagelou που πηρε εκπτωτικο 12%. Στο ζουμι τωρα : ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Ηταν να παραλαβω σημερα ΤΡΙΤΗ.
evagelou Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν καταλαβαινω γιατι ταραζεσαι για ενα ασχετο μαγαζι που μας δινει μια εκπτωση ... ουτε δικο σου να ητανε......Εχει διαφορα ΝΑΙ . Το να λεει καποιος κατι στον αερα χωρις να εχει μιλησει με αυτον που εινια ΔΙΚΟ του το φορουμ με το να βγει το φορουμ ΕΠΙΣΗΜΑ και να πει μαγκες ΝΑΙ ετσι ειναι ..... δες αυτα που μου λες και μετα πες μου γτ ταραζομαι... εδω μου λες πλαι πλαι πως θα βγαλω και λεφτα!! πιστεψε βγαζω τοσα οσα δεν εχω αναγκη απο αλλα ας μου στειλει pm ενας αντμιν αμα θελει να τον ενημερωσω τοτε
johnbond Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ωραια στο λεω εγω που μιλησα μαζι τους! Και ποιός είσαι εσύ,για να σε πιστέψουμε;Μπορεί να είσαι ένα 15χρονο που κάνει πλάκα.Δε σε ξέρουμε. Συμφωνώ οτι πρέπει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση,είτε στο site του σμιθ,είτε απο κάποιον εκπρόσωπο του καταστήματος σχετικά με την έκπτωση για Insomnia..
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 δες το λιγο σφαιρικα . Ειμαι ο Γιαννης και εχω ενα μαγαζι δικο μου που μου δινει 100 € την ημερα τζιρο . Υπαρχει ενα φορουμ που εχει 100.000 συνδρομητες . Μπαινω μεσα και λεω παιδια ψωνιστε απο το ταδε μαγαζι που εγω για εσας καθησα και χρεωθηκα 2 ωρες στο τηλεφωνο για να παρετε ΕΣΥΣ εκπτωση . Απο τους 100.000 οι 10 να ψαρωσουν για εμενα που τα 100 / μερα γινουν 101 / μερα ειμαι κερδισμενος και δεν μου κοστισε ΤΙΠΟΤΑ το 1 ευρω που κερδισα παρα μονο λιγο typing στον υπολογιστη μου . Ενω το παιζω αδιαφορος και ασχετος με το μαγαζι στον καθενα που εχει καποια αντιρηση του επιτιθομαι και του απανταω λες και το μαγαζι ειναι δικο μου και με νοιαζει . Πως σου φενονται ολα αυτα ;
zizu10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ας μου στειλει pm ενας αντμιν αμα θελει να τον ενημερωσω τοτε Καλύτερα να του στείλεις εσύ...
nikos_se Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγω δεν εχω καταλαβει κατι..Γιατι αυτο το Thread μπηκε στις προσφορες??Για καποια προσφορα που θα γινει στο μελλον??Ας γινει πρωτα η προσφορα και μετα ας ανοιχτει θεμα για αυτην...Αυτος που ανοιξε το θεμα επρεπε να τα πει αυτα,στους admin και οχι σε εμας...Δεν ξερω αν ολα αυτα γινονται για δωρεαν διαφημιση του συγκεκριμενου καταστηματος που οπως φαινετε εχει ηδη χαμηλες τιμες,αλλα εφοσον δεν υφισταται προσφορα τωρα που μιλαμε,καλο θα ηταν να μετακινηθει το θεμα καπου αλλου!!!
sarpan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 δες αυτα που μου λες και μετα πες μου γτ ταραζομαι... εδω μου λες πλαι πλαι πως θα βγαλω και λεφτα!! πιστεψε βγαζω τοσα οσα δεν εχω αναγκη απο αλλα ας μου στειλει pm ενας αντμιν αμα θελει να τον ενημερωσω τοτε Να σου πω πως νομιζω σκεφτεται ο φιλος GaGaS_Thess Οτι σε περιπτωση που γινει κατι,λεμε ΑΝ, να μην τη λεει μετα σε σενα.Αλλα στο ινσομνια για να του πει οριστε κυριε,τι εχεις να πεις που εκανες και συμφωνια κιολας.Καταλαβες πως το λεω και δεν θελω να σε προσβαλλω και μαγκια σου κιολας που πετυχες και αυτο το 12% και το μοιραστηκες με μας
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 δες αυτα που μου λες και μετα πες μου γτ ταραζομαι... εδω μου λες πλαι πλαι πως θα βγαλω και λεφτα!! πιστεψε βγαζω τοσα οσα δεν εχω αναγκη απο αλλα ας μου στειλει pm ενας αντμιν αμα θελει να τον ενημερωσω τοτε Μου φενεται οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται . Εγω ζητησα ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο το ινσομνια αν υπαρχει συμφωνια με το συγκεκριμενο καταστημα και εσυ μου λες οτι σε κατηγορω οτι βγαζεις λεφτα ... Προσεχε γιατι πεφτεις μεσα στα ιδια σου τα διχτυα αδερφε... Οσο για το σου το λεω ΕΓΩ που εγραψες παραπανω : Ειμαι απο την Microsoft Ελλαδος και σας το ΛΕΩ ΕΓΩ ... οποιος θελει με 15 € που θα βαλει στον τραπεζικο μου λογαριασμο θα παρει δωρεαν αναβαθμηση σε Windows 8 επειδη το λεω ΕΓΩ ..... Να σκεφτομαστε λιγο τι γραφουμε Δεν ειναι κακο Να σου πω πως νομιζω σκεφτεται ο φιλος GaGaS_Thess Οτι σε περιπτωση που γινει κατι,λεμε ΑΝ, να μην τη λεει μετα σε σενα.Αλλα στο ινσομνια για να του πει οριστε κυριε,τι εχεις να πεις που εκανες και συμφωνια κιολας.Καταλαβες πως το λεω και δεν θελω να σε προσβαλλω και μαγκια σου κιολας που πετυχες και αυτο το 12% και το μοιραστηκες με μας οχι ακριβως αδερφε . Απλα ειμαι χρηστης του φορουμ εδω και 8 χρονια . Το εμπιστευομαι οσο κανενα αλλο μπαινω καθε μερα σε αυτο και διαβαζω και περνω πληροφοριες μιας και που ειμαι και του επαγγελματος . Αν ξαφνικα το φορουμ κανει καποια προσφορα καλη γιατι το 12 % ειναι καλο σε ειδη υπολογιστων τοτε να το στηριξουμε με τα 1000 και ας βγαζει και το φορουμ απο αυτο το 12 % λιγο με ενδιαφερει ( εξαλλου εχει και ενα κοστος σαν φορουμ ) . Αν ομως ο καθενας για ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του συμφερον γραφει και βαζει μεσα το ονομα ινσομνια τοτε κατι δεν παει καλα .
pano Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δηλαδή φίλε GaGaS_Thess,για να καταλάβω λίγο το ''αίτημα σου'',ζητάς από τον/τους ιδιοκτήτη/τες του forum να μπούνε μπροστά στις αγοροπωλησίες μας με το εν λόγω κατάστημα, ουτως ώστε αν γίνει η στραβή να τους ξεσκίσουμε στα εξώδικα και ότι άλλο προκύψει; Το λέω αυτό για τον εξής λόγο,πες βρε παιδί μου ότι ο ιδιοκτητης του forum παίρνει ένα τηλέφωνο στην εν λόγω κυρία που φαίνεται ότι έχει το κατάστημα και αυτήν τον διαβεβαιώνει ότι όντως ισχύει η προσφορά για τα μέλη του forum και του στέλνει και ένα fax για να έχει και γραπτή την συμφωνία(δεν πιστεύω να περιμένεις συμβόλαια επικυρωμένα και τέτοια),ποιός την εμποδίζει(στην περίπτωση που είναι απατεώνισσα λέμε)να παίξει μπινιά και να βγεί εκτεθειμένος ο/οι άνθρωπος/οι; Υ.Γ Πάλι μέχρι να γράψω,έγινε μακελειό από post
mkekakis Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος από google και SEO. Αν η συγκερκιμένη σελίδα σε αναζήτηση της λέξης πχ "Crucial M4", στο google.gr και αναζήτηση σελιδών γραμμένες στα ελληνικά, έβγαινε πριν ένα μήνα στη θέση 500, με τα κλικ που έχει δεχτεί τις τελευταίες 5 μέρες πόσο μπορεί να έχει ανέβει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις