Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά το συγκεκριμένο νήμα το βλέπω σαν δωρεάν αλλά και πονηρή διαφήμιση.

Παρόμοια threads μειώνουν την αξία του topic και του forum.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να κανουν την αντικαταβολη μαζι με τα μεταφορικα 5 ευρω να πω οκ. Τα 12 ευρω για μεταφορικα+αντικ ειναι πολλα και στις περισσοτερες (μεχρι 100 ευρω) παραγγελιες σου δινουν πισω αυτο το ποσο η μερος του. Για να μην πω οτι οι περισσοτεροι για πανω απο ενα ποσο εχουν δωρεαν μεταφορικα και δωρεαν αντικαταβολη βεβαια εντος Αθηνας και αλλων πολεων.

η αντικαταβολη με τα μεταφορικα νομιζω ειναι 8 μαζι... και στο μελλον μου ειπανε γτ ακομα ειναι καινουργιοι να μας τα στελνουνε πολυ μειωμενα η ακομα και δωρεαν :)

Δημοσ.

Προσωπικά το συγκεκριμένο νήμα το βλέπω σαν δωρεάν αλλά και πονηρή διαφήμιση.

Παρόμοια threads μειώνουν την αξία του topic και του forum.

σοβαρα κυριε σοβαρε?αν δεν θες παρεις κατι μν παρεις! και δεν κανω διαφημιση σε κανενα! αν διαβασεις τα νηματα το μαγαζι θα το ειχες ακουσει εδω και μερες και δν θα περιμενες εμενα!

Δημοσ.

@evagelou Παντως για καποιον που δεν εχει προσωπικη συνδεση με το εν λογο καταστημα αρπαζεσαι ευκολα....Και δεν καταλαβαινω το γιατι....Εσυ αναφερες την εκπτωση (οπως θεωρησες σωστο), απο εκει και περα γιατι σε ενοχλει που ο κοσμος κανει την συνδεση μεταξυ του τωρα και του πριν ?

Δεν λεω πως εχεις αλλα η συμπεριφορα σου ειναι παραξενη απλα.

Δημοσ.

Όπως και να'χει η πορεία θα δείξει τι σόι μαγαζί είναι!

Το μεγάλο του μειονέκτημα είναι οτι σαν μαγαζί δεν έχει φυσική υπόσταση (κάποιο γραφείο/αποθήκη) , να ξέρεις ποιον θα πας να πιάσεις αν σου χαλάσει ή αν γίνει κάτι!!

Είναι λογικό να τους πεις οτι επιφυλασσόμαστε ένεκεν της μη ύπαρξεις "υπαρκτής" διεύθυνσης καταστήματος!

Δημοσ.

@evagelou Παντως για καποιον που δεν εχει προσωπικη συνδεση με το εν λογο καταστημα αρπαζεσαι ευκολα....Και δεν καταλαβαινω το γιατι....Εσυ αναφερες την εκπτωση (οπως θεωρησες σωστο), απο εκει και περα γιατι σε ενοχλει που ο κοσμος κανει την συνδεση μεταξυ του τωρα και του πριν ?

Δεν λεω πως εχεις αλλα η συμπεριφορα σου ειναι παραξενη απλα.

καταλαβαινω πως ολοι φυλαγομαστε γενικοτερα γτ αρκετοι απο εμας την εχουνε πατησει...σορρυ αλλα εχω και νευρα γενικοτερα :) εγω απλα μιλησα μου εδωσαν την προσφορα τους και τελος :)

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που είναι σίγουρος ότι το κατάστημα είναι μούφα, απάτη, in&out_thebox, να γράψει ξεκάθαρα μια άποψη και να δώσει ξεκάθαρα κάποιο link αντί να παραπέμπει στην υπέρτατη σοφία και στα οράματα της Πυθίας;

Ρωτάω διότι αν κάτι κάνουμε καλά σε αυτή τη χώρα είναι μόλις κάτι μας φαίνεται καλό να το ξεσκίζουμε. Και να υπάρχει λόγος (να φάγανε τα λεφτά κάποιου ή να παρέλαβε κάποιος άλλος recertified δίσκο αντί καινούριο π.χ.) να πω εντάξει αλλά απλά και μόνο λόγο δικής μας σιγουριάς;

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που είναι σίγουρος ότι το κατάστημα είναι μούφα, απάτη, in&out_thebox, να γράψει ξεκάθαρα μια άποψη και να δώσει ξεκάθαρα κάποιο link αντί να παραπέμπει στην υπέρτατη σοφία και στα οράματα της Πυθίας;

Αν συνεχίσει για καιρό να πουλάει σε τόσο χαμηλές τιμές,σίγουρα θα είναι μούφα.

Γιατί αν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο γιατί να μην το κάνει και το πλαίσιο να κονομήσει;Πως πετύχανε τόσο χαμηλές τιμές κάτω του κόστους;

Δεν απευθύνοντε σε χαζούς.

Αν είναι απλά για μια μικρή περίοδο μέχρι να γίνουν γνωστοί πάω πάσσο.

Εγώ προσωπικά αν και χτίζω καινούριο pc αυτόν τον καιρό δε θέλησα να το ρισκάρω.Ακόμη και να είναι εντάξει τα πράγματα δε θέλω μειωμένη εγγύηση.

Δημοσ.

καταλαβαινω πως ολοι φυλαγομαστε γενικοτερα γτ αρκετοι απο εμας την εχουνε πατησει...σορρυ αλλα εχω και νευρα γενικοτερα :) εγω απλα μιλησα μου εδωσαν την προσφορα τους και τελος :)

Με το εν λόγω μαγαζί δεν έχω εικόνα μιας και δεν έχω παραγγείλει, αλλά εκφράζω την λογική παρατήρηση ότι οποιοδήποτε μαγαζί χωρίς φυσική υπόσταση παρά μόνο διαδικτυακή αδυνατεί να σταθεί αξιοπρεπώς, ως εκ τούτου δεν μπορεί να κερδίσει και το αγοραστικό κοινό.

Σε προσωπικό επίπεδο φυσικά μαζί σου, προφανώς δεν έχω τίποτα να χωρίσω ούτε υπάρχει λόγος να διαπληκτιστώ και δεν υπάρχει λόγος για νεύρα.

Θα είχε ενδιαφέρον ξαναλέω το μαγαζί αυτό να δήλωνε κάποια διεύθυνση καταστήματος. Επίσης η διαμόρφωση του site τους θέλει δουλειά, οι κατηγορίες πρέπει να είναι πιο σαφής και να μπουν φίλτρα/ετικέτες καθώς και μπάρα αναζήτησης!

Μακάρι βέβαια να διατηρήσουν αυτές τις χαμηλές τιμές και σίγουρα θα τους προτιμήσουμε!

Φιλικά

Δημοσ.

Αν συνεχίσει για καιρό να πουλάει σε τόσο χαμηλές τιμές,σίγουρα θα είναι μούφα.

Γιατί αν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο γιατί να μην το κάνει και το πλαίσιο να κονομήσει;Πως πετύχανε τόσο χαμηλές τιμές κάτω του κόστους;

Δεν απευθύνοντε σε χαζούς.

Αν είναι απλά για μια μικρή περίοδο μέχρι να γίνουν γνωστοί πάω πάσσο.

Εγώ προσωπικά αν και χτίζω καινούριο pc αυτόν τον καιρό δε θέλησα να το ρισκάρω.Ακόμη και να είναι εντάξει τα πράγματα δε θέλω μειωμένη εγγύηση.

μειωμενη εγγυηση δεν εχει αποτι μου ειπανε! οσο οριζουν τα εργοστασια εχει.

οι τιμες ειναι σε στυλ αμαζον γτ δεν εχουνε μεσαζοντες .

http://mrsmith.gr/index.php/terms-and-conditions εδω λεει διευθυνση κλπ τα παντα....

Δημοσ.

Μετά το άσχημο καψόνι που μου έπαιξε το InTheBox, για κανένα λόγο δεν εμπιστεύομαι εικονικά καταστήματα χωρίς διεθύνσεις και φυσική υπόσταση. Όλοι ψάχνουν για αρπαχτές αυτήν την περίοδο, και για μένα όλοι σε αυτές τις μπιζνες όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να ανοίξεις ένα κατάστημα joomla, να βάλεις και 10 προιόντα και ό,τι αρπάξουμε.

Δεν γνωρίζω ειδικά για το Mrsmith.gr, αλλα προσωπικά μου βρωμάει.

Δημοσ.

μειωμενη εγγυηση δεν εχει αποτι μου ειπανε! οσο οριζουν τα εργοστασια εχει.

οι τιμες ειναι σε στυλ αμαζον γτ δεν εχουνε μεσαζοντες .

http://mrsmith.gr/index.php/terms-and-conditions εδω λεει διευθυνση κλπ τα παντα....

δεν το είχα παρατηρήσει! :shifty:

ενδιαφέρον

Δημοσ.

Μετά το άσχημο καψόνι που μου έπαιξε το InTheBox, για κανένα λόγο δεν εμπιστεύομαι εικονικά καταστήματα χωρίς διεθύνσεις και φυσική υπόσταση. Όλοι ψάχνουν για αρπαχτές αυτήν την περίοδο, και για μένα όλοι σε αυτές τις μπιζνες όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

Ειδικά ένα κατάστημα που δεν έχει ΑΦΜ και ούτε καν υπόνοια υπόστασης.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να ανοίξεις ένα κατάστημα joomla, να βάλεις και 10 προιόντα και ό,τι αρπάξουμε.

Δεν γνωρίζω ειδικά για το Mrsmith.gr, αλλα προσωπικά μου βρωμάει.

http://mrsmith.gr/index.php/terms-and-conditions και αφμ λεει και διευθυνση.....

Δημοσ.

Ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι, καλο ειναι να περιμενουμε να παραλαβουμε οσοι εχουμε παραγγειλει και μετα να αποφασισουμε

Ας μην ειμαστε τοσο επιθετικοι σε κατι καλο που φαινεται να ξεκιναει..ειδωμεν....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...