Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη παραπλανειστε από τα watt τροφοδοτικών και καταναλωσεων. Η καρτα για να δωσει φουλ το TDP της πρεπει να δουλευει σε 100% αποδοση, δηλ. σε max settings του παιχνιδιου.

Επισης, στο τροφοδοτικο των 500W μας ενδιαφερει το σημειο της γραμμης των +12V. Εκει στην ετικετα γραφει απο κάτω ποσα Α και ποσα watt δινει στο +12. Καντο επι 75% απόδοση και μετα συγκρινε το με τις καταναλωσεις που δινει ο online power calculator για ολα μαζι.

http://en.wikipedia.org/wiki/Power_supply_unit_%28computer%29

.

Δημοσ.

Πόσο αξιόπιστο είναι αυτο το site ? Με το σύστημα της υπογραφής μου + κάτι μπιχλιμπίδια μου βγάζει σαν minimum τροφοδοτικό 624 watt και Recommended 684 watt !!

Εγω εχω ενα 650αρι της Corsair (ΤΧ650v2) και οι καταναλώσεις που εχω με τον μετρητη μπρίζας που εχω πάνω είναι σε idle 110 watt και load 310 watt

To Recommended 684watt που το βρίσκει ?

Δημοσ.

Για το Power Supply αν δεις αναφέρεται σε 90% load του συστήματος και γι' αυτό σου βγάζει τόσο. Αν το σύστημα σου φτάνει δύσκολα στο 90% δεν χρειάζεσαι απαραίτητα τέτοιο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα εγώ έχασα την μπάλα,κατέλειξα στην 6770 τελικά που παει κανα 100ρικο,θα ανέβω λίγο μαζι με τροφοδοτικο αλλα δεν πειραζει..οσο για τα παιχνιδια με ενδιαφερει να ανεβασω αναλυση κ να μην παιζω ως συνήθως στο min,είμαι σίγουρος πως μετα την gt 240 θα δω τεράστια διαφορά.Αν τελικά καταλήξατε κ σε κάποιο τροφοδοτικό συγκεκριμένο θα με βοηθουσατε αλλιως θα παω για το corsair

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...