Despotas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μόλις κυκλοφόρησε DRM-free και στο GOG, ίδια τιμή με Steam: http://www.gog.com/news/release_divinity_original_sin_plus_source_hunter_dlc Προσοχή μόνο γιατί στο multiplayer η έκδοση αυτή υποστηρίζει μέχρι στιγμής μόνο LAN/Direct IP.
Anastazio Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Ρε παίδες υπάρχει κάτι σε world map? Δεν έχω πολύ χρόνο και είμαι ακόμα στην πρώτη πόλη θα θέλα να είχα μια εικόνα γιατο μέγεθος του παιχνιδιού.
Millennium Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μόλις κυκλοφόρησε DRM-free και στο GOG, ίδια τιμή με Steam: http://www.gog.com/news/release_divinity_original_sin_plus_source_hunter_dlc Προσοχή μόνο γιατί στο multiplayer η έκδοση αυτή υποστηρίζει μέχρι στιγμής μόνο LAN/Direct IP. Γιατί έτσι.Και είναι ίδια η τιμή.
panther_512 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 To GOG μετατρέπεται σε DRM-Free Steam σιγά-σιγά, και θα έχει τη δική του πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα περνάει το online aspect των παιχνιδιών. GOG galaxy Aκριβώς όμως γι'αυτό το λόγο, το παιχνίδι έπρεπε να είναι σε μειωμένη τιμή. Κακή κίνηση από το GOG
wazzaa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κάποιος ρώτησε για χάρτη...Εγώ βρήκα αυτόν στο ιντερνετΔεν ξέρω ακόμα πόσο πιστός είναι μιας που εγώ σήμερα το ξεκίνησα..... Είμαι στην stone gate και προσπαθώ να την ανοίξω στην αρχή αρχή αν καταλάβατε.
Tobajara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 To GOG μετατρέπεται σε DRM-Free Steam σιγά-σιγά, και θα έχει τη δική του πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα περνάει το online aspect των παιχνιδιών. GOG galaxy Aκριβώς όμως γι'αυτό το λόγο, το παιχνίδι έπρεπε να είναι σε μειωμένη τιμή. Κακή κίνηση από το GOG Δε νομίζω πως ευθύνεται το GOG για αυτό. Οι τίτλοι της Larian κυκλοφορούν full-price και αργούν να πέσουν.
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Μακάρι να βγάλουν asap την linux version γιατί βαριέμε να μπαίνω κάθε φορά στα winblows για να παίξω το game. Από τι λένε τα save θα είναι συμβατά όπως είναι και τώρα μεταξύ των mac και των pc.
ADHD Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγω το πηρα steam 20e παντως, δεν το εχω βαλει ακομα να δω τι λεει αλλα ελπιζω να ειναι καλο.
ADHD Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 kinguin, δεν ξερω αν κανει να μιλαμε για αυτα εδω βεβαια, sorry αν δεν κανει..
WizNick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 19-20 ευρω εχει σε αρκετα κλειδαδικα, εγω το πηρα 24 μαζι με το Source Hunter DLC.
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τώρα που το έχω προχωρήσει λίγο μπορώ να πω ότι το game είναι απίστευτο rpg. Επιλογές, σενάριο, διαχείριση ομάδα τα πάντα φωνάζουν nwn. Προσεγμένη και η παραμικρή λεπτομέρεια ενώ τα γραφικα του δίνουν ρέστα ιδίως τα spell από τους mage.
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγώ ακόμα είμαι στην αρχή και δεν τρελένομαι... Βλέπω πολύ λίγα skills για τοξότη?? ή μετά ξεκλειδώνω και άλλα??Θα τα μάθω και μόνος μου μιας που σκοπεύω να το τερματίσω για να αποκτήσω σωστή άποψη αλλά ακόμα τίποτα ιδιαίτερο.Να ρωτήσω. Υπάρχει κουμπί για pick up?? Εννοώ όταν ανοίγω το βαρέλι πρέπει χειροκίνητα να πατάω να τα παίρνει όλα ή υπάρχει κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο που το κάνει αυτόματα αφού το ανοίξω....??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα