Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 447
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παίδες υπάρχει κάτι σε world map? Δεν έχω πολύ χρόνο και είμαι ακόμα στην πρώτη πόλη θα θέλα να είχα μια εικόνα γιατο μέγεθος του παιχνιδιού.

Δημοσ.

To GOG μετατρέπεται σε DRM-Free Steam σιγά-σιγά, και θα έχει τη δική του πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα περνάει το online aspect των παιχνιδιών.

GOG galaxy

Aκριβώς όμως γι'αυτό το λόγο, το παιχνίδι έπρεπε να είναι σε μειωμένη τιμή. Κακή κίνηση από το GOG

Δημοσ.

Κάποιος ρώτησε για χάρτη...
Εγώ βρήκα αυτόν στο ιντερνετ

47857929_330.jpg

Δεν ξέρω ακόμα πόσο πιστός είναι μιας που εγώ σήμερα το ξεκίνησα..... Είμαι στην stone gate και προσπαθώ να την ανοίξω στην αρχή αρχή αν καταλάβατε.

Δημοσ.

To GOG μετατρέπεται σε DRM-Free Steam σιγά-σιγά, και θα έχει τη δική του πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα περνάει το online aspect των παιχνιδιών.

GOG galaxy

Aκριβώς όμως γι'αυτό το λόγο, το παιχνίδι έπρεπε να είναι σε μειωμένη τιμή. Κακή κίνηση από το GOG

Δε νομίζω πως ευθύνεται το GOG για αυτό. Οι τίτλοι της Larian κυκλοφορούν full-price και αργούν να πέσουν.

Δημοσ.

Μακάρι να βγάλουν asap την linux version γιατί βαριέμε να μπαίνω κάθε φορά στα winblows για να παίξω το game. Από τι λένε τα save θα είναι συμβατά όπως είναι και τώρα μεταξύ των mac και των pc.

Δημοσ.

Τώρα που το έχω προχωρήσει λίγο μπορώ να πω ότι το game είναι απίστευτο rpg. Επιλογές, σενάριο, διαχείριση ομάδα τα πάντα φωνάζουν nwn. Προσεγμένη και η παραμικρή λεπτομέρεια ενώ τα γραφικα του δίνουν ρέστα ιδίως τα spell από τους mage.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα είμαι στην αρχή και δεν τρελένομαι... Βλέπω πολύ λίγα skills για τοξότη?? ή μετά ξεκλειδώνω και άλλα??
Θα τα μάθω και μόνος μου μιας που σκοπεύω να το τερματίσω για να αποκτήσω σωστή άποψη αλλά ακόμα τίποτα ιδιαίτερο.

Να ρωτήσω. Υπάρχει κουμπί για pick up?? Εννοώ όταν ανοίγω το βαρέλι πρέπει χειροκίνητα να πατάω να τα παίρνει όλα ή υπάρχει κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο που το κάνει αυτόματα αφού το ανοίξω....??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...