chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Από τι φαίνετε θα είναι σε στυλ neverwinter rpg που είναι και το αγαπημένο μου. Πάλι καλά γιατί προς στιγμή φοβήθηκα μήπως μας έβγαινε κανα diablo clone.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Kανονικά, είμαι στην alpha. Αλλά, από τη μία έχω τόσα παιχνίδια που κάθονται απλά και δεν προλαβαίνω να τα δω παρά λίγο μέσα στο Σ/Κ, από την άλλη τρέχουν αρκετές alpha/beta στις οποίες συμμετέχω, που δεν το κατέβασαν να το δω. Φταίει και η Larian που με φόβισε με το "έχει κενά, λείπει αυτό, λείπει το άλλο". Μάλλον θα περιμένει. Από ό,τι έχω δει όμως, ολοκληρωμένο, και εφόσον όλα πάνε καλά και πραγματοποιήσουν αυτά που έχουν πει, θα μιλάμε για σπουδαία πράγματα.
xaralas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Κυκλοφορησε σημερα η alpha στο steam http://store.steampowered.com/app/230230/ και για ακομα μια φορα το steam μας γαμ$$$ με την ισοτιμια...
chek2fire Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Και εδώ το trailer του και αρκετά ενδιαφέρων σαν gameplay. Γενικά αυτό το studio το έχω σε μεγάλη εκτίμηση 4
Jenkins Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο φαίνεται, αλλά η τιμή του στα 40€ στο steam παραείναι υψηλή για Indie game, IMHO
Tobajara Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο φαίνεται, αλλά η τιμή του στα 40€ στο steam παραείναι υψηλή για Indie game, IMHO Είχαμε συζητήσει το ίδιο θέμα και σε άλλα Kickstarted παιχνίδια. Ο λόγος που η early access είναι τόσο τσιμπημένη είναι για να μη φανεί πως κοροϊδεύουν τους backers, που προπαρήγγειλαν ουσιαστικά ένα full price τίτλο σε χαμηλή τιμή. Η τιμή της επίσημης κυκλοφορίας θα είναι χαμηλότερη, ενώ σύντομα θα μπει σε προσφορά.
Jenkins Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει, κι αυτό κοροϊδία μπορεί να θεωρηθεί πάντως. Από την άλλη βλέπω DayZ και Rust στο εικοσάρικο και λέω: WTF?
Millennium Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Divinity: Original Sin PC Early Access Review
chek2fire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Οσό ποιο καινούργια video βλέπω τόσο ποιο πολύ με ψήνει αυτό το game 1
chek2fire Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 εντάξει απλά φοβερο!! Καιρός ήταν να δούμε ένα game στα χνάρια του nvn 1
chek2fire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 και άλλο ένα videaki με 20λεπτο gameplay. Με έχει ψήσει ήδη άσχημα 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αυτή τη στιγμή του λείπει ένα σοβαρό tutorial. Και μια καλύτερη ποικιλία στη δημιουργία χαρακτήρων. Κατά τα άλλα, έχει τις βάσεις να γίνει πραγματικά επικό (όχι κάτι παιχνιδάκια του 15ωρου που τα βαφτίζουν επικά με το ζόρι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα