xtrmsnpr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είχε παίξει τα Χριστούγεννα γύρω στα 7€? Για χαλαρό παιχνιδάκι σε laptop αξίζει ή θα τα κλαίω τα 20€? Αυτό το αναθεματισμένο turn based combat είναι που με χαλάει... nope,19.99 το πιο χαμηλό που έχει υπάρξει. https://isthereanydeal.com/#/page:game/price?plain=divinityoriginalsinclassic μέχρι στιγμής μου αρέσει,δεν ξέρω για σένα..είμαι νέος στον χώρο του turned based rpg,και τα έχω αγαπήσει.. Δεν έχει κάτι να σε χαλάσει το turned based,απλώς να σαι πιο προσεκτικός με τις κινήσεις και τα AP που θα τρως.. Και εννοείται ότι τρώει παραπάνω ώρες το παιχνίδι,από το diablo πχ που δεν είναι turned base Αν είναι ο ορισμός του RP το pillars of eternity,αυτό εδώ σε καλωσορίζει με ένα τεράστιο χαμόγελο στο Role playing.. Φαντάσου τί έχει να γίνει με το torment! το παιχνίδι έχει coop και lan και multiplayer και solo.. κάποιος που έχει παίξει πιο πολλές ώρες,ας κατατοπίσει το θέμα..γιατί δεν έχω και πολλά να σου πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Παίζει κανείς? Κοίταξα στο Nexus για mods, αλλά η ΕΕ έχει πολύ λιγά. Της non-EE τα mods θα δουλέψουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 To εχει 11.99 το steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Αξιζει σιγουρα σ'αυτη τη τιμη. Πολυ καλο το παιχνιδι, αυτη τη στιγμη ειμαι level 13. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Άκυρο, να διαγραφεί. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από tidus666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα και 2,90 στο πορτοφολι απο καρτες που ειχα πουλησει.Συνολο 9,09 μου ηρθε Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από gildo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μετα απο 70 ωρες παιχνιδιου και 4 μηνες (χρονικα) λογω ελαχιστου ελευθερου χρονου, επιτελους το μηδενισα!! Ενα πολυ .. "ιδιαιτερο" παιχνιδι με τα πλεονεκτηματα του και τα μειονεκτηματα του. Το party μου ηταν : 1 fighter, 1 mage, 2 hunters με διαφορετικες ειδικοτητες. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1) Απαιχτο gameplay. Ειδικα στο combat θα ελεγα πως ειναι το καλυτερο σημειο του παιχνιδιου. Turn based, καποιες μαχες χαρακτηριζονται ευκολες, καποιες οχι. Αλλα παντα με καποιο balance. 2) Πολλα quests μπορεις να συμπληρωσεις με 2-3 διαφορετικους τροπους. Απο τα ξορκια σου μεχρι τη ρητορικη. Μπονους αν εχεις το trait pet οπου μιλας με ζωα!! 3) Open-world, κυριολεκτικα μπορεις να πας οπου θες. Απλως καποιες περιοχες εχουν τερατα παραπανω lvl οποτε ειναι σχεδον αδυνατο να τους υπερνικησεις, αρα ψαχνεις για καποια αλλη περιοχη. ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 1) Πραγματικα απορω με τους designers αν το εχουν τεσταρει καθολου... ΚΑΚΙΣΤΟ game design!!! Πολλες φορες προσπερνας χωρις να ξερεις/να καταλαβεις καποια ζωτικα σημεια... Το κορυφαιο ειναι: Spoiler Οταν φτανεις στο τελος και μιλας στη πορτα για να μπεις στο main source temple, σου λεει οτι πρεπει να (εμμεσως) βρεις και αλλα stones..... Εκει φρικαρα. Που να θυμαμαι τι εχω καθαρισει , και μαλιστα καποια σημεια ηθελε απλως κλικ κλικ κλικ στο exploring μη σου ξεφυγει καμια γωνια. Αναγκαστηκα σ'αυτο το σημειο να καταφυγω στο walkthourgh, βεβαια μπορουσες να αγορασεις χαρτες απο το vendor στο hall of secret.. Αλλα και παλι. Η ξενερα ηταν τεραστια. 2) Κακιστο inventory, απ τα μισα του παιχνιδιου και μετα, ειναι απλα χαος, και βασικα επειδη γενικα ειμαι οργανωμενος, την παλευα σχετικα. Αυτα που δε τα χρησιμοποιουσα τα εστελνα "homestand". 3) Παντελως αχρηστο crafting, ειναι απαραδεκτο να εχουν κατασκευασει ολοκληρο συστημα crafting και να μη χρησιμοποιειται!!!! Μονο καποια potions εφτιαξα και αυτο πριν απο το τελος για καθε ενδοχμενο, οντως μου χρειαστηκαν τα healings potions. Αυτα και τιποτα αλλο. 4) Το journal επισης κακιστο. Ευτυχως που εχω μεγαλη υπομονη και διαβαζα προσεκτικα και εψαχνα με .. περισσεια υπομονη. Θα πειτε, το παιχνιδι ειναι old school. Μα ειμαι και εγω old school και να σας δωσω ενα καλο παραδειγμα: το Baldur's gate ηταν ανωτερο σε ολους τους τομεις που αναφερθηκαν εδω στα μειονεκτηματα. Σε καθε περιπτωση παντως, ειναι ενα πολυ πολυ αξιολογο RPG και πραγματικα το προσημο ειναι πολυ συν μετα απο την ολοκληρωση του παιχνιδιου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 @Sartiv έπαιζες την classic ή την enhanced edition; Δεν το ολοκλήρωσα ποτέ, ενώ μου άρεσαν οι μάχες, κάτι δεν μου έκανε κλικ. Παρενθετικά, ανάθεμα στον κερατά που έβαλε το crafting στα παιχνίδια: μόνο τα "romances" είναι πιο άχρηστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Snoob είπε @Sartiv έπαιζες την classic ή την enhanced edition; Δεν το ολοκλήρωσα ποτέ, ενώ μου άρεσαν οι μάχες, κάτι δεν μου έκανε κλικ. Παρενθετικά, ανάθεμα στον κερατά που έβαλε το crafting στα παιχνίδια: μόνο τα "romances" είναι πιο άχρηστα. θεωρεις το Pillars of Eternity καλυτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, firepc είπε θεωρεις το Pillars of Eternity καλυτερο? Σεναριακά είναι ωραίο το PoE και το Deadfire επίσης. Αλλά, δεν με ενθουσιάζουν (ποτέ δεν με ενθουσιάζαν) οι pausable real time μάχες. Ένας μέτριος συμβιβασμός είναι, στην αρχή πας τρένο και δεν έχει σημασία τι κάνεις, στην πορεία το τρελαίνεις στο pause για micro-manage. Τα Divinity θεωρητικά είναι ακριβώς αυτό που ζητάω, αλλά μου βγάζουν κάτι το χαοτικό, δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, και σεναριακά δεν με συγκίνησε. Για το δεύτερο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια, αλλά δεν το αγόρασα, έχω το πρώτο και περιμένει ακόμη. Πρέπει να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία, αλλά η εποχή δεν βολεύει για RPG, είμαι πολύ κλεισμένος με τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, Snoob είπε Σεναριακά είναι ωραίο το PoE και το Deadfire επίσης. Αλλά, δεν με ενθουσιάζουν (ποτέ δεν με ενθουσιάζαν) οι pausable real time μάχες. Ένας μέτριος συμβιβασμός είναι, στην αρχή πας τρένο και δεν έχει σημασία τι κάνεις, στην πορεία το τρελαίνεις στο pause για micro-manage. Τα Divinity θεωρητικά είναι ακριβώς αυτό που ζητάω, αλλά μου βγάζουν κάτι το χαοτικό, δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, και σεναριακά δεν με συγκίνησε. Για το δεύτερο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια, αλλά δεν το αγόρασα, έχω το πρώτο και περιμένει ακόμη. Πρέπει να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία, αλλά η εποχή δεν βολεύει για RPG, είμαι πολύ κλεισμένος με τη δουλειά. Thanks. Βασικα θα θελα να αρχισω ενα τετοιο game, απλα το divinity μου φαινεται πολυ "βαρυ" στο gameplay του. (δλδ οτι περιγραφεις και συ πιο πανω) Τσπ, θα δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Snoob είπε @Sartiv έπαιζες την classic ή την enhanced edition; Δεν το ολοκλήρωσα ποτέ, ενώ μου άρεσαν οι μάχες, κάτι δεν μου έκανε κλικ. Παρενθετικά, ανάθεμα στον κερατά που έβαλε το crafting στα παιχνίδια: μόνο τα "romances" είναι πιο άχρηστα. 1 ώρα πριν, Snoob είπε Σεναριακά είναι ωραίο το PoE και το Deadfire επίσης. Αλλά, δεν με ενθουσιάζουν (ποτέ δεν με ενθουσιάζαν) οι pausable real time μάχες. Ένας μέτριος συμβιβασμός είναι, στην αρχή πας τρένο και δεν έχει σημασία τι κάνεις, στην πορεία το τρελαίνεις στο pause για micro-manage. Τα Divinity θεωρητικά είναι ακριβώς αυτό που ζητάω, αλλά μου βγάζουν κάτι το χαοτικό, δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, και σεναριακά δεν με συγκίνησε. Για το δεύτερο έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια, αλλά δεν το αγόρασα, έχω το πρώτο και περιμένει ακόμη. Πρέπει να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία, αλλά η εποχή δεν βολεύει για RPG, είμαι πολύ κλεισμένος με τη δουλειά. Την Enhanced edition. Πραγματι, οι μαχες ειναι το πιο δυνατο σημειο του παιχνδιου. Turn based, εξαιρετικο balance. Συμφωνω απολυτα με το χαοτικο πραμα που βγαζει.. Ακριβως οπως περιγραψα πριν, γι'αυτο εκραξα τους δημιουργους για το ΚΑΚΙΣΤΟ game design. Δεν γινεται σε καποια σημεια να μη ξερεις προς που να πας, και να κρινεις απο τα level των τερατων... και παλι. Το σεναριο οντως πολυ κοινοτυπο και περιεργο. Ομως οταν το ολοκληρωνεις σου αφηνει μια ευχαριστη αισθηση. Επισης αυτο που δε μου αρεσε ειναι η "βαρια" αρχη γιατι μπαινεις σε μια μεγαλη πολυ με πολυ μπλα μπλα και ψιλοβαρετα quests χωρις το κατι σηματνικο στο σεναριο οπως ειπες. Ομως εκανα υπομονη και μετα αρχισαν οι πολλες μαχες και πορωθηκα. Γενικα με αυτο το παιχνιδι αν κανεις υπομονη και του δωσεις λιγο χρονο και προχωρας λιγο, η πλαστιγγα γερνει στο υπερ. Δεν εχω ασχοληθει με το Pillars of Eternity, αξιζει αν αναρωτιεμαι να ασχοληθω με αυτο. 30 ευρω κανουν τωρα νομιζω, αξιζει; τεσπα offtopic αυτο! ΥΓ: για το χρονο σου το καταλαβαινω απολυτα, τα ιδια και εδω αλλωστε, 70 ωρες σε 4 μηνες... Ενα αλλο καλο με το παιχνιδι ειναι πως μπορεις να σταματησεις ακομα και στη μεση του fight με save !!! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από Sartiv 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Sorry που το ξεθάβω, αλλά από turn based RGP έχω παίξει μόνο Xcom και επειδή είχα διαβάσει κάποια καλά λόγια για το Divinity και το είχα να κάθεται στο Library του Steam τόσο καιρό, το ξεκίνησα και είμαι lvl 7 μετά από πολλή ταλαιπωρία. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να ασχοληθώ με το crafting system του παιχνιδιού ή απλά skip? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 26 λεπτά πριν, Zus είπε Sorry που το ξεθάβω, αλλά από turn based RGP έχω παίξει μόνο Xcom και επειδή είχα διαβάσει κάποια καλά λόγια για το Divinity και το είχα να κάθεται στο Library του Steam τόσο καιρό, το ξεκίνησα και είμαι lvl 7 μετά από πολλή ταλαιπωρία. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να ασχοληθώ με το crafting system του παιχνιδιού ή απλά skip? Καταρχήν καθαρά για τυπικούς λόγους, να αναφέρω ότι το xcom είναι turn based strategy, όχι RPG. Τώρα, για το crafting, έχει περάσει πολύ καιρός από όταν έπαιξα το d:os αλλά αν θυμάμαι καλά, μόνο healing potions έφτιαχνα. Ήταν πολύ μπελάς λόγο interface για κάτι περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Zus είπε Sorry που το ξεθάβω, αλλά από turn based RGP έχω παίξει μόνο Xcom και επειδή είχα διαβάσει κάποια καλά λόγια για το Divinity και το είχα να κάθεται στο Library του Steam τόσο καιρό, το ξεκίνησα και είμαι lvl 7 μετά από πολλή ταλαιπωρία. Μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να ασχοληθώ με το crafting system του παιχνιδιού ή απλά skip? Μονο healings potions αξιζει. Βρισκεις παντα καλυτερα items στα fights και οχι μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα