BigBOSS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 καταπληκτικα τα voice overs που έβαλαν στην EE επισης το παιχνιδι τρέχει πολυ πιο στρωτα απο την πρωτοτυπη έκδοση, κατι 120 fps βαράει το pc με ολα τερμα. 1
Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οτι και αν εχω δοκιμασει απ το ιντερνετ δεν μπορω να πατησω continue Η να μπω σε new game.ΚΟλλαει στο Loading Screen χωρις να κανει Loading και μενει για παντα εκει.Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τη λυση..εχει αλλος αυτο το θεμα? Αναφερομαι στην εκδοση ΕΕ
Ulticool Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Visual C++ Redistributable 2013 έχεις περάσει;
BigBOSS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 σημερα το παιχνιδι με εκνεύρισε και το παράτησα μετά απο σχεδόν 80 ώρες παιχνιδιού φθάνω στο source temple και μου λεει πως δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω λογω ελλειπούς αριθμού star stone και τώρα πρέπει να γυρνάω πισω και να ψάχνω απο εδώ και απο εκεί εκ των υστερων ειδα, ψαχνοντας στο google, πως χρειάζονται τουλάχιστον 12 ε αντε γεια ρε το παιχνιδι πρέπει να επισημαίνει εξαρχής τη σημαντικότητα των star stones, ποσες χρειάζονται. κατα τάλλα το παιχνιδι πολύ καλό, δεν χρειάζεται να πω κάτι, τα περισσοτερα τα έιπατε απλώς να επισημάνω κι εγώ πως το παιχνιδι αρχικά στις πρώτες ώρες μάλλον κουράζει, μέχρι να γινεται κάπως δυνατοί και η ιστορια αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον αφού νικήσετε τον braccus rex
stratigos24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην ψάχνω όλο το θέμα. Σκέφτομαι να παίξω κανένα rpg και αυτό από βίντεο που είδα μου άρεσε αρκετά. Η ερώτηση μου είναι αν θα με κουράσει το turn base στη μάχη. Γενικά με rpg έχω μικρή επαφή (λίγο oblivion και skyrim, sacred 2, divine divinity). Όλα αυτά μου άρεσαν. Αλλιώς κανένα pillars of eternity? ΥΓ: Fantasy wars, kings bounty και Εlven legacy μου άρεσαν αλλά ώρες ώρες με κούραζαν.
seithan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην ψάχνω όλο το θέμα. Σκέφτομαι να παίξω κανένα rpg και αυτό από βίντεο που είδα μου άρεσε αρκετά. Η ερώτηση μου είναι αν θα με κουράσει το turn base στη μάχη. Γενικά με rpg έχω μικρή επαφή (λίγο oblivion και skyrim, sacred 2, divine divinity). Όλα αυτά μου άρεσαν. Αλλιώς κανένα pillars of eternity? ΥΓ: Fantasy wars, kings bounty και Εlven legacy μου άρεσαν αλλά ώρες ώρες με κούραζαν. Dragon Age1 εγγυημένα 2
stratigos24 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Α λες? Και το έχω στο origin... κάπου το είχαν δώσει δωρεάν. Απλά νομίζω το είχα βάλει πιο παλιά και δεν μου έιχε αρέσει τόσο η ατμόσφαιρα που έδινε από τα γραφικά. Θα του δώσω πάντως μια ευκαιρεία πάλι τώρα που το λες. Απλά σαν ατμόσφαιρα πχ τα icewind dale enhanced, baltrus gate enhanced, divinity original sin, pillars of eternity μου κάθονται στο μάτι πιο καλά.
Gilmaru Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το divinity: original sin διαφέρει πολύ από το Pillars στο κομμάτι της ατμόσφαιρας πάντως. Το story του Divinity:OS είναι πολύ πιο ανάλαφρο και δεν παίρνει τον εαυτό του τόσο σοβαρά. Είτε το δεις ως κακό, είτε ως καλό. Γενικά δεν θα πρότεινα ιδιαίτερα να το παίξεις για το story, παρότι δεν είναι άσχημο. Ενδείκνυται κυρίως για το combat, ειδικά αν έχει και κάποιον γνωστό που ψήνεται να το παίξετε μαζί. Από την άλλη το Dragon Age είναι κλασσικό πλέον, κυρίως λόγω του story και του γεγονότος ότι σχεδόν οτιδήποτε κάνεις έχει ορατές συνήθως επιπτώσεις στην ιστορία. 1
panther_512 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Dragon Age; Origins και από μένα. Το Divinity:OS έχει καταπληκτική engine και πολύ απολαυστικό combat. Το story όμως και το ψευδο-open world δεν είναι τα καλύτερα. Και το random loot απλά τραγικό. Να σκοτώνεις το σούπερ ντούπερ boss, να ανακαλύπτεις μυστικό πέρασμα μέσα από γρίφους, να φτάνεις σε επικό μπαούλο σε δωμάτιο τίγκα στους θυσαυρούς (που δεν μπορείς να πάρεις), που για να ανοίξει θέλει αντικείμενο από την άλλη άκρη του κόσμου, να επιστρέφεις πίσω με το αντικείμενο, να ανοίγεις το μπαούλο και να βρίσκεις τις ίδιες βλακείες που βρίσκεις σε οποιοδήποτε κοινό βαρέλι του παιχνιδιού. Μιλάμε για τρελές απογοητεύσεις με αυτό το game. 1
Anastazio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Να πω κ εγω οτι δεν εχω παιξει ποτε crpg με καλυτερο combat απο του D:os...σταθερη αξια το origins αλλα το combat του original sin πραγματικα δεν υπαρχει!
panther_512 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ναί, απλά θέλει μερακλήδες ιστοριοποιούς να πάρουν την engine και να φτιάξουν ένα αριστούργημα. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 -50% στο steam, τελική τιμή 19.99€ μέχρι τις 27/2 http://store.steampowered.com/app/373420/
seithan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Α λες? Και το έχω στο origin... κάπου το είχαν δώσει δωρεάν. Απλά νομίζω το είχα βάλει πιο παλιά και δεν μου έιχε αρέσει τόσο η ατμόσφαιρα που έδινε από τα γραφικά. Θα του δώσω πάντως μια ευκαιρεία πάλι τώρα που το λες. Απλά σαν ατμόσφαιρα πχ τα icewind dale enhanced, baltrus gate enhanced, divinity original sin, pillars of eternity μου κάθονται στο μάτι πιο καλά. μπορείς να βάλεις πακέτο με hd textures και είναι παραπάνω από μια χαρά. 1
Zus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 -50% στο steam, τελική τιμή 19.99€ μέχρι τις 27/2 http://store.steampowered.com/app/373420/ Δεν είχε παίξει τα Χριστούγεννα γύρω στα 7€? Για χαλαρό παιχνιδάκι σε laptop αξίζει ή θα τα κλαίω τα 20€? Αυτό το αναθεματισμένο turn based combat είναι που με χαλάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα