Tmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Θα ηθελα να ζητήσω δημόσια συγνώμη, και επρόκειτο να παιχτεί το συντομότερον δυνατόν!! Το έχω από GOG. Αν θες στο ανεβάζω σε κάνα Dropbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 To game είχε βγει νομίζω 2004 και ήμουν απασχολημένος με αλλα πράγματα,θα μπορέσω να το παίξω τώρα η θα μου βγουν τα ματιά ?εχει κανά mod για τα γραφικά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Έχει κάνει age πολύ καλα σε θέμα γραφικών. Είναι hand-drawn, πολύ όμορφα. Και υποστηρίζεται και 16:9 ανάλυση, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 δε θυμάμαι γραμμή από το σενάριο (θυμάμαι μόνο πως ο τερματισμός ήταν θεόχαζος) Silly stuff? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μετά από 60 ώρες (σε co-op) και έχοντας φτάσει στα 3/4 του παιχνιδιού έχω μόνο καλά λόγια. Καταρχήν επιτέλους ένα co-op RPG. Προσωπικά πιστεύω πως όλα τα RPG θα έπρεπε να προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα όπως τον παλιό καλό καιρό. Σημειώνω πως οι πρώτες 6-8 ώρες είναι κουραστικές μέχρι να καταλάβεις κάποιους μηχανισμούς και να φτάσεις lvl 5-6. Αφού όμως βγεις από τη Cyseal και ξεκινήσεις την εξερεύνηση το παιχνίδι γίνεται πολύ καλύτερο. Εκεί βρίσκεται η μαγεία του άλλωστε. Δεν είναι ακριβώς open world αφού υπάρχουν σημεία που δε μπορείς να περάσεις αν δεν είσαι κάποιο lvl και άνω αλλά και πάλι υπάρχουν παρά πολλά να δεις και να κάνεις. Η έλλειψη hand helding βέβαια δεν είναι πάντα θετική αλλά με συμπαίκτη ξεπερνιέται εύκολα και παράλληλα μειώνεται αρκετά η διαχείριση του inventory που είναι το μεγαλύτερο αρνητικό του παιχνιδιού. Οι turn based μάχες πολύ καλές κατά πλειοψηφία με αρκετές επιλογές τακτικής κάθε φορά. Επίσης θετικό η ελευθερία στο χτίσιμο του χαρακτήρα και τα διάφορα skills-talents (πάρτε οπωσδήποτε το Pet Pal). Το crafting είναι δύσχρηστο σαφώς αλλά βοηθά κυρίως για potions και προσθήκη attributes στα όπλα-αντικείμενα. Το σενάριο έχει ενδιαφέρον, δεν είναι επικούρα όπως Black Isle αλλά για μένα είναι μια χαρά μέχρι στιγμής. Κλείνοντας, άποψή μου είναι πως το παιχνίδι απογειώνεται σε co-op και έτσι προτείνω να το παίξετε αν έχετε τη δυνατότητα. Σε single ίσως κουράσει κάποιους, ειδικά η διαχείριση των χαρακτήρων. Από μένα 9/10 και μακάρι να δούμε και άλλα τέτοια RPG μελλοντικά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τέλος μετά από 75 ώρες περίπου. Ισχύει ότι έγραψα παραπάνω, το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, από τα καλύτερα RPG. Αναμένω τώρα το Sword Coast Legends που φαίνεται εξίσου καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Θα ξεκινήσω το παιχνίδι με φιλαράκι σε co-op. Δεν έχουμε παίξει καθόλου το παιχνίδι, οπότε δεν ξέρουμε πως είναι οι μηχανισμοί του. Τι επιλογές θα μας προτείνατε στην δημιουργία και ανάπτυξη των χαρακτήρων προκειμένου να χαρούμε το παιχνίδι στο πρώτο play through χωρίς να χρειαστεί να ξεκινήσουμε πάλι απ την αρχή επειδή κάναμε λάθος επιλογές λόγο άγνοιας? Πχ Τι classes και με τι abilities? lone wolf ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Εγώ είχα πάντως battlemage με ειδίκευση fire-earth και τη Madora ως two handed fighter-man at arms. Ο φίλος μου είχε Rogue για scoundrel-marksman και τον Jahan (mage) με ειδίκευση σε water-air. Lone wolf δε πήραμε αλλά Glass Cannon πχ απαραίτητο για μάγους. Γενικά οπωσδήποτε ιδανικά οι μάγοι αλλά και όλοι οι χαρακτήρες να ειδικευτούν σε διαφορετικά abilities για να κάνεις όλα τα είδη spells. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγώ κι ένας φίλος μου το παίζουμε με Ranger και Scoundrel με Lone Wolf. Φυσικά έχουμε πάρει αρκετά spells εκτός class. Δηλαδή ο scoundrel πρέπει να έχει πιο πολλά spells απ'ότι scoundrel abilities. Γενικά θες κάτι να απορροφά το damage και κάποιον να buffαρει αλλιώς είναι λίγο δύσκολο. Το Lone Wolf βοηθά στο να παίρνεις πιο γρήγορα abilities/skills αλλά χάνεις 2 companions. Απ'την άλλη παίζεις μόνο το χαρακτήρα σου και τελειώνουν τα rounds πιο γρήγορα. Να πάρεις οπωσδήποτε Pet Pal εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 H Larian ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Enhanced Edition του παιχνιδιού (για PC, Mac, Linux, Steam OS, PS4 και ΧboxOne) η οποία θα δοθεί απολύτως δωρεάν σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού (σε ανάλογη ανακοίνωση προχώρησε πρόσφατα και η inXile για το Wasteland 2). H νέα έκδοση θα περιλαμβάνει τα εξής: * Πλήρες voice acting για όλους τους χαρακτήρες * Νέα quests, νέους χαρακτήρες και νέο περιεχόμενο * Εντελώς νέα gameplay modes και builds χαρακτήρων * Σημαντικές αλλαγές στο σενάριο και ένα ολοκαίνουργιο τέλος * Σημαντικές βελτιώσεις στο οπτικό και ηχητικό κομμάτι του παιχνιδιού Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στη Ε3. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Όχι ρε γαμώτο, δεν μπορούσαν να το βγάλουν τώρα? Έχω ήδη ξεκινήσει co op με φίλο για το καλοκαίρι και δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε θα βγει την Enhanced Edition :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμείς που έχουμε την απλή έκδοση θα το πάρουμε το update? Αν ναι και αν βγάλουν και την linux έκδοση που ακόμα την περιμένουμε μάλλον θα κάνω άλλο ένα gamethrough Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εμείς που έχουμε την απλή έκδοση θα το πάρουμε το update? Αν ναι και αν βγάλουν και την linux έκδοση που ακόμα την περιμένουμε μάλλον θα κάνω άλλο ένα gamethrough Ναι, αυτο αναφέρει το post του Snoob. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Έχω ήδη σε retail το παιχνίδι οπότε μάλλον θα περάσω την έκδοση του GOG σε ένα usb και θα τα έχω όλα μαζί στο κουτί τους. Πολύ ωραία νέα πάντως! Ελπίζω να αυξηθούν οι πωλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παρέλειψα προηγουμένως να βάλω και μια πηγή για την επιβεβαίωση, αλλά επειδή μου ήρθε μήνυμα μέσω KS, πρόσθεσα στο προηγούμενο μήνυμα και το σχετικό trailer, το site της Larian θέλει ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα