chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαγκες εχω κολλησει εδω και 1 μηνα στο κολοχωρι με τα orcs και τους ψηλους βαρβαρους....σκοτωσα την orc queen πριν την αποστολη με το να βοηθησω τους βαρβαρους και αργοτερα με την αποστολη,που κυνηγαμε τα orc,δεν εχει μεινει κανενα στον χαρτη αλλα η αποστολη δεν βγαινει γιατι οταν τους μιλαω μου λενε να περιμενω πρωτα να σκοτωσουμε τα orcs.παιζει κανενα bug? πραγματικα δεν εχει μεινει orc στον χαρτη. Αυτούς στο σπίτι του wizard τους έχεις σκοτώσει? Νομίζω πάντως πως δεν έχει σημασία να τελειώσει το quest πήγαινε για τα main δλδ στην καλύβα πρώτα στα swap και μετά βόρειο ανατολικά που είναι και το κυρίως θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 2 τελευταία portals πως τα ξεκλειδώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις το τέλειωσα παιδιά. Μιλάμε σαν εμπειρία είναι αρκετά καλή. Ιδίως αυτό ο μηχανισμός που έχει στις μάχες του είναι αρκετά καλοστημένος. Σε όλο το game ευχαριστιώμουν να παίζω μαχες με κάθε λογής αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο μου. Στο τέλος το team μου είχε γίνει στην κυριολεξία μηχανή που θερίζει με τους wizard να κάνουν hex και συνεχή support και τους warrior να θερίζουν στην πρώτη γραμμή. Τώρα περιμένω να βγει η linux έκδοση για να γίνει ξανά install και μήπως βγάλουν κανα expansion η τουλάχιστον κανα mod. Μέχρι τότε wasteland Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Divinity: Original Sin studio may crowdfund its next project after all 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Έχω 33 ώρες στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μου κάνει αυτό το "κλίκ" που περιμένω από ένα καλό RPG. Λίγο η υποτονική ιστορία, λίγο η έλειψη αξιομνημόνευτων διαλόγων και οι αδιάφοροι κεντρικοί χαρακτήρες. Ωραίες οι αλληλεπιδράσεις των spells με το περιβάλλον, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Δεν ξέρω αν πρέπει να πιεστώ να το προχωρήσω κι άλλο, ή να το παρατήσω για το Wasteland 2 ή το Shadowrun.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν πρέπει να πιεστώ να το προχωρήσω κι άλλο, ή να το παρατήσω για το Wasteland 2 ή το Shadowrun.... Να σου πω το divinity το τερμάτισα και το ξανά έπαιξα μέχρι την μέση περίπου μέχρι να το βαρεθώ. Το wasteland σχεδόν από την αρχή μου φάνηκε παραπάνω αγγαρεία παρά παιχνίδι και το παράτησα σχετικά γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Tα RPG γενικά τα καταβροχθίζω, αρκεί να με τραβήξει η ιστορία τους. Εδώ δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό. Υπάρχει κάποιο σημείο από το οποίο και μετά τα πράγματα καλυτερεύουν, ή το παιχνίδι ακολουθεί τους ίδιους ρυθμούς καθόλη τη διάρκειά του? Εντωμεταξύ εν μέρη φταίει και η απογοητευσή μου με ένα από τους κεντρικούς μου χαρακτήρες. Τον έκανα ranger, επένδυσα αρκετά σε αυτό, αλλά εκ του αποτελέσματος δεν τραβάει καλά και κρατάει την ομάδα πίσω. Respec κάνεις στον 2ο χάρτη, το παιχνίδι ήδη το έχω ξεκινήσει 2 φορές από την αρχή (15+15 ώρες), οπότε τρίτη φορά αποκλείεται να το ξαναξεκινήσω. Θα του δώσω λίγο ακόμα χρόνο και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πάντως ο ranger αργότερα έχει κάτι απίστευτα skill. Νομιζω αργότερα θα σε δικαιώσει αυτή η επιλογή. Και οι wizard έιναι αρκετά καλοί. Εγώ πάντως αυτό το game το ευχαριστήθηκε όσο τίποτα άλλο. Το story είναι πάνω κάτω στις γραμμές που λές αν και δεν μπορείς να το πεις αδιάφορο. Για μένα αυτό που με κράτησε στο game μέχρι τέλους ήταν το όμορφο explore του και οι πάρα πολύ καλές μάχες του. Αν έχεις μια ισορροπημένη ομάδα οι μάχες του είναι σκέτη απόλαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Επρεπε να βαλουν κανα cutscene ρε παιδια να σε κραταει στο κλιμα και καλο να ειναι το story λιγοι θα κατσουν να διαβασουν wallsOFtext,εγω λιγα πραγματα επιασα απο το στορυ επαιζα οπως ειπε και ο απο πανω για τις μαχες που ειχα να δω κατι ενδιαφερον σε rpg απο το dragon age origins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ξεκίνησα 3η φορά να κάνω μία τελευταία προσπάθεια. Τα classes φαίνεται να είναι τρομερά unbalanced όσον αφορά τους 2 main characters. Με κλασσικό team warrior και wizard ,οι μάχες βγαίνουν πρίν να ξεκινήσουν. O ranger παίζει να είναι το χειρότερο class. Χρειάζεται οπωσδήποτε buff στη ζημιά που κάνει. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Εγώ παίζω με ένα φίλο μου. Παίζουμε στο hard με Lonewolf κι οι δύο. Εγώ έχω ranger-wizard, αυτός rogue-wizard. Πήγαμε χθες στη 2η περιοχή και μέχρι στιγμής δεν πολύ ιδρώσαμε. Μόνο στα boss κι όχι σε όλα. Με το ranger καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς τα μαγικά βέλη και να buff-αρεσαι και λίγο (Bless says "Hello"). Καλό θα ήταν κι ένα Glass cannon αν κι εγώ το φοβάμαι μιας και παίζω το "τανκ" μέχρις στιγμής. Επίσης, έχουμε και οι 2 summons για να κόβουν το ξύλο που τρώμε. Εννοείται ότι έχεις τόξο του επιπέδου σου και όχι μικρότερου μιας κι έχουν μεγάλη διαφορά. Αν παίζεις πολύ με τα skills καλό θα ήταν ένα crossbow. Τώρα για την ιστορία του παιχνιδιού, θα συμφωνήσω πώς θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και με πιο πολλά cut scenes. Πλέον έχω αρχίσει και βαριέμαι τα WallOfText. Κατά τ'άλλα σαν gameplay μου αρέσει πολύ, ειδικά οι μάχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Με Lone wolf είναι τελείως άλλη ιστορία. Μιλάμε για τα διπλάσσια ability points, πέρα από τα health, AP buffs κλπ Ειδικά στο Normal difficulty, Lone Wolf + Leech + Zombie = Instant beating of the game Και σκέτο το Lone Wolf σε κάνει τρομερά overpowered. Ο Ranger τώρα είναι δύσκολη περίπτωση, διότι κάνει οικονομική αφαίμαξη του party για τα special arrows και σου τρώει και ability points για crafting για να φτιάχνεις arrows μόνος σου. Τώρα που το ξαναξεκίνησα, έκανα τον Wolfgang ranger-rogue και τα πάει αρκετά καλά ως support character. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ο Ranger τώρα είναι δύσκολη περίπτωση, διότι κάνει οικονομική αφαίμαξη του party για τα special arrows και σου τρώει και ability points για crafting για να φτιάχνεις arrows μόνος σου.Το crafting μόνο καλό σου κάνει, φτιάχνεις πολύ καλό εξοπλισμό για την αρχή του παιχνιδιού ή για να το πουλήσεις και να βγάλεις λεφτά. Όπως και τα special arrows τα φτιάχνει όλα μόνος σου με ότι βρεις στης περιπέτειες σου. Άλλωστε δεν χρειάζεται και σε κάθε attack να ρίχνεις special. (αν χρειάζεται πάνε αλλού πρώτα αφού οι εχθροί είναι ποιο δυνατοί από εσένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Ναί τα ξέρω, τις πρώτες 30 ώρες με ranger crafter τις έβγαλα και είμαι σίγουρος ότι από αυτές τις ώρες το 1/3 έκανα crafting και blacksmithing. Σαν κεντρικός χαρακτήρας δεν λέει καθόλου, τουλάχιστον για μένα. Είναι βαρετός. Ακριβώς επειδή μου αρέσει όμως ο ranger τον έχω τώρα στην 3η προσπάθεια σε companion. 47 ώρες και ακόμα 2ο χάρτη δεν έχω δεί. Δεν μου έκατσε καλά αυτό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα