Daemonos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 έχω κολλήσει, δεν μπορώ να ανοίξω την πύλη μέσα στο source temple. λέει κάτι fragments του μυαλού κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αυτό με τους διακόπτες είναι όντως εκνευριστικό αλλά οφείλεται περισσότερο στην κάμερα, που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί έχει περιορισμό στην περιστροφή. Δεν το έκαναν για να κερδίσουν textures (οι επιφάνειες υπάρχουν κανονικά), οπότε πραγματικά δε βγάζω άκρη. Συμφωνώ. Θα βόλευε να ήταν κανονικό 360 rotation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 @Ghostrider Νομίζω, πως υπάρχει επιλογή στα settings για full 360degrees κάμερα. Αν θυμάμαι καλά ωστόσο υπάρχει και κάποιο note απο τους developers οτι το παιχνίδι δεν είναι φτιαγμένο για full 360camera angles ή κάτι παρόμοιο, ωστόσο σου δίνουν την επιλογή να το δοκιμάσεις... Αν κάποιος μπορεί να μπεί τώρα στο παιχνίδι μπορεί να με επιβεβαιώσει ή να με διαψεύσει, είμαι εκτός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ναι είναι στα Video settings,απλά το φτιάξανε το παιχνίδι για κάμερα «isometric bird eye view» για να μοιάζει με τα παλιά και θα χαλούσε και καλά η εμπειρία αν πας και κάνεις κόλπα με την κάμερα(έτσι το σκέφτομαι εγώ,δεν έχω ιδέα γιατί το κάνανε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μπορεί και να έχεις δίκιο οτι έγινε για την νοσταλγία και μόνο των παλιών καλών εποχών. Ωστόσο, αφού σαν developer κάνεις την παραπάνω επιλογή να μην έχεις fully integrated μια full 360 camera, τότε προνόησε να μήν χρειάζεται για να προχωρήσει το παιχνίδι. Ο παίχτης δεν γίνεται να μυρίζει τα νύχια του στα διάφορα puzzles... Οπότε και καταλήγω στο συμπέρασμα πως αρχικά η επιλογή της πλήρους 360 περιστροφής ήταν μέσα στις αρχικές επιλογές των developers, για αυτό και κάποια απο τα puzzle κλπ θέλουν μεγαλύτερη περιστροφή απο την ήδη υπάρχουσα. Ωστόσο, το full rotation τελικά, κατεληξε (βγήκε δηλαδή) να γίνει μια επιλογή στα settings την οποία δεν την προτείνουν κιόλας να την επιλέξεις απο την Larian... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 έχω κολλήσει, δεν μπορώ να ανοίξω την πύλη μέσα στο source temple. λέει κάτι fragments του μυαλού κτλ... Πρεπει να βρεις blood stones-star stones για να ξεκλειδωσεις τα δωματια sto homestead. Και εγω εκει κολλησα και χρειαστηκε να δω τι θα κανω απο οδηγους σε διαφορα site. Τελικα το τελειωσα σημερα και ψηνομαι για 2ο game αλλα με κανενα archer αυτη τη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 @Ghostrider Νομίζω, πως υπάρχει επιλογή στα settings για full 360degrees κάμερα. Είμαι γκαβός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Σόρρυ τελικά δεν είναι στο βίντεο αλλά στο options game και σχεδόν τέρμα κάτω έχει unlock rotation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 http://steamcommunity.com/app/230230/discussions/4/45350790760924449/ http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=512504&page=1 Νομιζω πως εχουν υλικο που θα βοηθησει πολυ στην ομαλη εξελιξη του παιχνιδιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 επιτέλους κάνανε fix και όταν επιλέγεις ένα χαρακτηρα να σου βάζει και το inventory του αυτόματα αν το έχεις ανοιχτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 500.000+ sales για το παιχνίδι ως τώρα http://www.eurogamer.net/articles/2014-09-12-larian-ponders-next-game-as-divinity-original-sin-sells-500k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά. Το αξίζει και με το παραπάνω ο τίτλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Κυκλοφόρησε το νέο patch με προσθήκες και δύο νέους full companions, όπως ο Jahan και η Madora. http://www.pcgamer.com/2014/09/15/divinity-original-sin-update-adds-two-new-companions-the-bear-and-the-burglar/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαγκες εχω κολλησει εδω και 1 μηνα στο κολοχωρι με τα orcs και τους ψηλους βαρβαρους....σκοτωσα την orc queen πριν την αποστολη με το να βοηθησω τους βαρβαρους και αργοτερα με την αποστολη,που κυνηγαμε τα orc,δεν εχει μεινει κανενα στον χαρτη αλλα η αποστολη δεν βγαινει γιατι οταν τους μιλαω μου λενε να περιμενω πρωτα να σκοτωσουμε τα orcs.παιζει κανενα bug? πραγματικα δεν εχει μεινει orc στον χαρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το, δωρεάν, DLC με τους δύο νέους companions απαιτεί έναρξη new game - no way. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα