chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ναι όντος πέφτει υπερβολικό gear με dexterity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Όπως έχουν πει και πριν είναι καλό αυτό για τα Multiclass μπορείς να φτιάξεις πολεμιστή που να έχει και κάνα spell ή μάγο που να μπορεί να φοράει πανοπλία ή τόξο όπλο/ασπίδα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Γιατί πρέπει εμείς που δεν θέλουμε με το ζόρι να έχουμε multiclass characters να επηρεάζομαστε από το driven-for-multiclass loot? Δεν το καταλαβαίνω γιατί να δικαιολογούμε την Larian πάνω σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σεβαστό το γούστο του καθενός, απλά στο δικό μου playthrough δεν ένιωσα να με κρατά πίσω το gear από πλευράς αποτελεσματικότητας και είχα 2 two-handed warriors, ένα καθαρό μάγο και μια mage - thief. Μερικά κομμάτια είχαν κάποια άσχετα stats αλλά όταν στους warriors έχω τερματισμένα resistances, κόβω 500+ dmg και δε-θυμάμαι-πόσο armor (ή 18 - 19 intelligence στο μάγο μου πχ) δε θα με ενοχλήσει το bartering και loremaster στο τάδε amulet. Ναι, υπάρχουν μερικά περίεργα και έχω κρατήσει επικό καπελάκι για τη thief μου που θέλει 10 str και δε θα το βάλει ποτέ, αλλά από τη στιγμή που μπορώ να στήσω αποτελεσματικές καθαρές classes γιατί να με πειράξει? Για μένα το gear του παιχνιδιού καλύπτει όλα τα γούστα, τώρα αν κάποιος θέλει για τον οποιοδήποτε λόγο να έχει το strength στην πανοπλία θα πρέπει να κάνει υπομονή. Σε τελική ανάλυση όχι, δεν υπάρχει ο παράγοντας σχεδιασμού που υπάρχει με fixed/ tailored gear (και αυτό για δεύτερο playthrough πάντα, εκτός αν παίζεις με guide) αλλά ακόμα και τότε το 90% του gear θα ήταν πάλι άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackBird79 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σχετικά με τα περίεργα buffs στο random loot, συμφωνώ και εγώ πως δεν είναι game breaking και πως ανοίγει επιλογές για multi role characters. Είναι μια επιλογή που δεν εμφανίζεται, όμως, για πρώτη φορά με το DOA, αλλά και με άλλο παιχνίδια υπήρχε αυτή η επιλογή. Ωστόσο, εμφανίζονται πολύ συχνά ΠΟΛΥ μα ΠΑΡΑ πολύ συχνά "άχρηστα" υψηλού lvl αντικείμενα. Το τί σκουπίδι απο '"ατυχείς" random generated loot έχει το inventory μου δεν περιγράφεται. Αξίζουν μονο για πούλημα. Μια λύση πρίν απο κάποιο high lvl chest είναι και το F5 & F8, αλλά χαλάει την ατμόσφαιρα της έκπληξης και προσμονής όταν ανοίγεις το σεντούκι. Εντωμεταξύ δεν σας την δίνει πόσο συχνά αλλάζει το inventory stock απο τους merchants; Ειδικά αμα κάνεις lvl up; Έχω χάσει πολύ καλά αντικείμενα έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 στο forest είναι εφιαλτικά δύσκολη η περιοχή και θέλει αρκετά καλή στρατηγική το τι θα κάνεις. Ενα tip για τις spider με το wind που σου δίνει και πέναλτι είναι απλά να αφήσεις ακίνητο όλο το party να κάνουν μόνο heal οι warrior και να παίξεις με τον τους mage σε fire. Τα spider έχουν φοβερή αδυναμία στα fire spell. Ετσι μπόρεσα και καθάρισα όλη την περιοχή τους σχετικά εύκολα. Κάτι άλλο που νομίζω είναι αρκετά λάθος σχεδιασμός είναι με τo ressurect. Δεν μπορεί αν δεν έχεις κανένα spell scroll να μην μπορείς να κάνεις ress κάποιον από το party σου η τουλάχιστον εγώ δεν έχω βρει κάπως να μπορώ να το κάνω. Θα έπρεπε να υπήρχε στις πόλεις κάποιος healer γιαυτή την δουλειά σε κάποιο ναό όπως γίνετε πάντα παραδοσιακά με όλα τα rpg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έχεις δυο πόλεις να πας να ψάξεις για κάποιον έμπορα που πουλάει ressurection scroll όλο και κάποιος θα έχει δεν εξαφανίζονται τα πτώματα ίσα ίσα που βγαίνουν δίπλα από το portal,εξάλλου δεν είναι σάμαλι να ρίχνεις συνέχεια και κάνα save+load για να δοκιμάσεις διαφορετικές στρατηγικές καμιά φορά κάνει θαύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μπορείς επίσης να κάνεις craft ή να βρεις, με αρκετή τύχη, βιβλίο resurrect. Όπως είπε ο Άτταλος πιο πριν, scrolls έχει σίγουρα ο Ahru στη Cyreal και από εκεί και πέρα όπου βρεις αγόραζέ τα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να βρω και επειδή τα χρησιμοποιούσα σπάνια δε μου έλειψαν ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jodi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Διαβασα λιγα απο τα σχολια κατω απο το topic του παιχνιδιου μεσα στο forum μας και ψαχτηκα γενικα στο διαδικτυο, και λεω να το ξεκινησω το game! Νομιζω οτι για single player που το θελω, και το βαθος που εχει το παιχνιδι, θα ειναι μια ευχαριστη και δυσκολη εμπειρια. Εχω βρει τον παρακατω οδηγο.... και πιστευω οτι θα το παλεψω το θεμα. Παντως για καποιο ασχετο λογο, ο τροπος που γινονται οι μαχες μου θυμισε ενα παιχνιδακι το Omerta City of Gangsters. http://guides.gamepressure.com/divinityoriginalsin/guide.asp?ID=23969 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ναι turn based είναι πάντως σε κάθε σου βήμα να ψάχνεις το internet για λύσεις και ποτέ μην προσπαθείς να βγάλεις περιοχές που απλά βλέπεις ότι δεν βγαίνουν. Αστες για αργότερα όταν οι χαρακτήρες σου θα έχουν ανεβάσει κάποιο lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Καποια puzzle παντως ειναι βασανιστικα. Πολλες φορες δεν σου δινει αρκετες πληροφοριες τι ακριβως ψαχνεις. Βοηθαει να εχεις το pet pal ωστε να μιλας στα ζωα γιατι συνηθως υπαρχει καποιος αρουραιος εκει κοντα που θα σου πει καποιο hint. Αλλα η ιδεα του να μιλας σε ζωα μου φαινεται γελοια Αλλα και να ξερεις τι πρεπει να κανεις το pixel hunting ειναι εκνευριστικο, ιδιαιτερα λογω toy 3d περιβαλλοντος. Στο δωματιο με το mangoth εφτυσα αιμα να βρω και τους 4 διακοπτες παροτι ειχα ψαξει το internet για hints και διαβαζα περιγραφες για το που περιπου βρισκονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αλλα η ιδεα του να μιλας σε ζωα μου φαινεται γελοια Ενώ το να πετάς φωτιές (από τον κώλο σου,που λέμε στο χωριό) σου φαίνεται σοβαρό;;;; Μαγεία παιδί μου,κάνεις ό,τι θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 "If it's stupid and it works, then it's not stupid." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Που μπορώ να βρω την κουτάτη έκδοση σε καλή τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Αλλα και να ξερεις τι πρεπει να κανεις το pixel hunting ειναι εκνευριστικο, ιδιαιτερα λογω toy 3d περιβαλλοντος. Στο δωματιο με το mangoth εφτυσα αιμα να βρω και τους 4 διακοπτες παροτι ειχα ψαξει το internet για hints και διαβαζα περιγραφες για το που περιπου βρισκονται Αυτό με τους διακόπτες είναι όντως εκνευριστικό αλλά οφείλεται περισσότερο στην κάμερα, που πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω γιατί έχει περιορισμό στην περιστροφή. Δεν το έκαναν για να κερδίσουν textures (οι επιφάνειες υπάρχουν κανονικά), οπότε πραγματικά δε βγάζω άκρη. Στο συγκεκριμένο μπουντρούμι πάντως σε βάζει σε σκέψεις η πυξίδα, οπότε αν βρεις έναν διακόπτη μπαίνεις στο νόημα. Ειδικά όταν Ο ένας διακόπτης βρίσκεται ακριβώς δίπλα της Για το speak with animals συμφωνώ με τους υπόλοιπους, πολύ όμορφη προσθήκη που εύκολα περνάει απαρατήρητη. Retail έκδοση είναι πονεμένη ιστορία, το μόνο που έχω εντοπίσει πρόσφατα ήταν κάτι γερμανικές στο amazon στα 60+ ευρώ. Από ελληνικά καταστήματα μόνο από τύχη σε στοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα