Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...Δεν υπάρχει κύκλος ημέρας και νύχτας...

Πολύ βασική παράβλεψη. Δεν γίνεται να είναι συνεχώς μέρα/νύχτα σε κάποια μέρη του χάρτη. Δεν βοηθάει καθόλου στο immersion. Πχ δεν χρειάζεται ξεκούραση - ψάχνεις κάποιο inn μέσα σε πόλη για να κοιμηθείς ή αν μείνεις εκτός των τοιχών και κοιμηθείς μπορεί να ξυπνήσεις απο κάποιο nasty random encounter. Αυτά απλώς δεν υπάρχουν. Να μην μιλήσω για τον καιρό ο οποίος ΔΕΝ είναι variable στο ίδιο μέρος του χάρτη (Magic Umbrella of the Elements +3 anyone?).

Έτσι ξεχνάς να περιμένεις να ανοιξει η αγορά για να κάνεις τα ψώνια σου, γιατί είναι 2πμ και σου ήρθε να πάς για αυτό το longsword +3 που μανούριαζες εδώ και καιρό...όχι είναι πάντα μέρα και τα μαγαζιά είναι συνεχώς ανοιχτά...πρέπει να πέρασε απο εκεί και η Τρόικα κάποια στιγμη! :-)

• Απαντ. 447
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΤΤΑΑΑΑ--tripped

Move the--whoops

Μα σταματήστε να πεφ--hammertime

"Ice to meet you." :P

Πρόκες(9 inch nails) + παπούτσι = imunity to knock down, να που έχει νόημα το crafting,

οκ μόνο για αυτό δεν δικαιολογείται αλλά είναι ευχάριστο να έχεις την επιλογή να κατασκευάζεις όλο και καλύτερα πράγματα στην πορεία του παιχνιδιού,και αν κυκλοφορείς με lvl 5 αντικείμενα επειδή έχουν τάδε % για stunn burn κτλ (που ποτέ δεν πιάνουν) θα μπορούσες να κάνεις απλά όπλα που έχουν πολύ μεγαλύτερο damage και να προσθέσεις και elemental με τα essence που βρίσκεις.

Ναι δεν το χρειάζεσαι απαραίτητα αλλά έχει την αξία του.

(F5 πριν ανοίξεις κάτι,ιδίως σε αυτά που ξέρεις ότι βγάζουν καλό υλικό,και να δεν σου αρέσει το τι έχει πατάς f8,κάθε φορά βγάζει κάτι άλλο) 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως έχω βρει κάποιες εφιαλτικά δύσκολές μάχες στον δεύτερο χάρτη. Το ποιο σπαστικό είναι αυτό το spell που σου ρίχνουν και σου αφαιρούν την armor.. συν ότι θέλεις ξανά πόντους για να την φορέσεις, Σε καποια μάλλα με έχουν τρελάνει στα blind, slow, freeze συν το εφιαλτικό υψηλό miss από τους warrior 

Δημοσ.

Ο δεύτερος χάρτης είναι ο τρίτος χάρτης για αυτό...

Μόνο στο χωριό πας για αρχή και μετά αμέσως white witch, διαφορετικά δεν παίζεται όλοι είναι κάνα 2-3 lvl ποιο πάνω από εσένα.

Δημοσ.

Πάντως έχω βρει κάποιες εφιαλτικά δύσκολές μάχες στον δεύτερο χάρτη. Το ποιο σπαστικό είναι αυτό το spell που σου ρίχνουν και σου αφαιρούν την armor.. συν ότι θέλεις ξανά πόντους για να την φορέσεις, Σε καποια μάλλα με έχουν τρελάνει στα blind, slow, freeze συν το εφιαλτικό υψηλό miss από τους warrior 

...Save...Die...Load...Repeat...

:cry:

Δημοσ.

Θα είχε πολύ πλάκα να είχε Ironman mode το παιχνίδι. Θα είχαν φύγει πολλά pc από το παράθυρο.

• Like 1
Δημοσ.

Γεγονός. Με lvl 10 party κατάφερα να πάω μέχρι μια πολύ μεγάλη ομάδα από goblins (νομίζω την τρίτη που συναντάς) στο δρόμο για το ορυχείο, έχοντας καθαρίσει οτιδήποτε μεταξύ αυτού του σημείου και της γέφυρας αριστερά από το Silverglen. Επειδή party lvl 10 δε μπορεί να βγάλει δέκα goblins lvl 12 αν δεν καταναλώσει οτιδήποτε έχει στο inventory γύρισα στο White Witch quest.

Αν ακολουθείς τα level των αντιπάλων, πάντως, το παιχνίδι είναι προκλητικό και δύσκολο αλλά όχι υπερβολικό.

Μίλα με τα μανιτάρια, πήγαινε σε εκείνο το σημείο στο δάσος που είναι λόφος και τίγκα στις παγίδες, και πριν αλλάξεις χάρτη πήγαινε οπωσδήποτε στη βιβλιοθηκάριο στο Cyseal και αγόρασε το βιβλίο για την γλώσσα των Faery. Δε θα χάσεις. Α, και κάνε ό,τι μπορείς για να βρεις το fire spell ονόματι flare. Λιώνει τους πάγους με χαμηλό τίμημα και θα κάνει τη ζωή σου απείρως ευκολότερη στην επόμενη περιοχή. Εναλλακτικά ό,τι έγραψε ο The ELF, που ΜΑΚΑΡΙ να μου είχε κόψει και να το είχα κάνει νωρίτερα.

Επίσης μην υποτιμάς καθόλου το perception. Βρες gear και αγόρασε το talent που δίνει +2 σε checks.

A, και για τον πάγο...

Δημοσ.

Το παιχνιδι ηταν καταπληκτικο. Καιρο ειχα να κολλησω τοσο πολυ με ενα game. Ατελειωτες ωρες ψαχνοντας βιβλια, κλειδια, μυστικους θησαυρους κτλ κτλ :D . Το μονο που με ξενερωσε ηταν το final boss. Απ'οτι φαινεται επεται και συνεχεια.....!! Μακαρι! 

Το εχω αγορασει ηδη και ελπιζω να παει καλα σε πωλησεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι ηταν καταπληκτικο. Καιρο ειχα να κολλησω τοσο πολυ με ενα game. Ατελειωτες ωρες ψαχνοντας βιβλια, κλειδια, μυστικους θησαυρους κτλ κτλ :D . Το μονο που με ξενερωσε ηταν το final boss. Απ'οτι φαινεται επεται και συνεχεια.....!! Μακαρι! 

Το εχω αγορασει ηδη και ελπιζω να παει καλα σε πωλησεις

Η πρώτη φορά που χάνεις από αυτόν πάντως, όλα τα λεφτά ,εξαιρετικό βιντεάκι πολύ καλύτερο από όταν κερδίζεις...

Δημοσ.

Και με αυτό το party τους βγάζω αλλά τώρα στις αράχνες δεν φτάνει που είναι δύσκολες σου βάζει και ένα slow λόγο της περιοχής. Κάτι άλλο μου έχουν τελειώσει τα ressurect scroll. Κανα tip για το που μπορώ να τα βρισκω εύκολα η να τα φτιάχνω?

Δημοσ.

Ειμαι ακομα στον πρωτο χαρτη και (lvl7) σε ολες τις μαχες βγαζω απο την αρχη ενα fire elemental και μια αραχνη για να τρωνε ολα τα πυρα. Μεχρι να τα σκοτωσουν προλαβαινω να βγαλω αλλα. Μονο η madora δεν εχει ranged attack σε καθε γυρο.

Μεχρι τωρα καμια μαχη δεν με εχει δυσκολεψει και οι χαρακτηρες βγαινουν σχεδον αγρατζουνιστοι απο τη μαχη. Σε normal δυσκολια.

Φανταζομαι θα δυσκολεψει πολυ απ'οσα διαβαζω οποτε σε normal θα μεινω

Δημοσ.

Πάντως με το inventory κάτι πρέπει να γίνει..... Ευελπιστώ σε κάποιο mod....

Συμφωνώ, για το Inventory και προσθέτω να συνδεθεί με τα portraits του party, όπως και τα υπόλοιπα παραθυρα (skills, spells κλπ) που έχουν να κάνουν με τους ήρωες.

Επίσης, ένα δικό μου θέμα είναι και λίγο το random loot, πολύ άστοχο. Όχι τόσο το τί βρίσκεις αλλά τί attributes έχουν αυτά. Έχω βαρεθεί τις βαριές πανοπλίες με buff στο intelligence και στο Dexterity.

:blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...