Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για τους mage νομίζω ο καλύτερος συνδυασμός είναι water με earth η fire με air. Αυτό το γράφω γιατί αν πέσεις σε mob που δεν δέχονται dmg από fire σίγουρα θα έχουν και προστασία σε earth και γρήγορα γρήγορα σου αχρηστεύετε ο ένας mage ιδίως όπως έγω που παίζω με δύο mage και δύο warrior.

Τους ρίχνεις ένα fire elemental το όποιο θα κάθονται να το βαράνε γιατρεύοντας το οπότε θα έχεις άνεση να τους φας σιγά σιγά.

Τώρα για τους warrior που τους έχω και τους δύο με two hand weapon λέω να τους βάλω και άλλη μια class. Το έναν λέω να τον κάνω scoundrel καθώς θεωρώ ότι βοηθάει αρκετά στις melee μάχες και θα δώσει παραπάνω δυνατότητες στον knight.  Τον άλλο λέω να του ανεβάσω το wichcraft. Το θεωρώ ότι μπορεί να ταιριάζει στο ύφος παιχνιδιού ενός knight

Στο scoundrel τα περισσότερα θέλουν dagger όπλο οπότε θα χάσεις πάρα πολύ σε damage για να αξίζουν τα skill.

Το witchcraft από την άλλη πάρα πολύ καλό και αξίζει να το βάλεις σε όλους από την στιγμή που τους ανέβασες αρκετά στο κεντρικό τους ρόλο.

• Απαντ. 447
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα δεν νομιζω οτι υπαρχει σωστο κ λαθος σε αυτο το παιχνιδι

Απλα πρεπει να εχεις party που αλληλοσυμπληρωνεται

Αν δηλαδη φτιαχνεις earth/pyro mage , τοτε σιγουρα θα χρειαστεις τον Jahan με air κ water . Εκτος αν παιζεις lonewolf playthrough οποτε εκει κανεις invest σε παραπανω πραματα αναγκαστικα . 

Ολα δουλευουν σε αυτο το παιχνιδι , αρκει να τα παιζεις οπως πρεπει

Ο Ranger για παραδειγμα στην αρχη φαινεται αχρηστος γιατι ουτε με spells κανει dmg ουτε κ με auto attacks , τα spells που παιρνεις/κανεις craft ομως ειναι εξαιρετικα 

Το witchcraft εχει μερικα buffs που αξιζουν αρκετα για Knight imo οπως

Oath of Desecration ( Μαζι με το Rage , ειναι +100% damage )

Absorb The Elements ( συνδυαζοντας το με Weather the Storm εχεις 100% elemental resists )

Mass Weakness

Δημοσ.

Αυτή την στιγμή οι δύο mage που έχω είναι ο ένας με air water και ο άλλος με earth fire αλλά ενώ αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά ιδίως το air με το water κάνει πολύ καλό συνδυασμούς σε αρκετές μάχες που κάποιο από τους enemy έχει ανοσία σε water-air η fire-earth απλά ο ένας από τους δύο mage σχεδόν αχρηστεύετε στο dmg και μπορεί να κάνει μόνο τα buff του. 

Δημοσ.

Ακόμα για για το scoundrel, αν χρησιμοποιήσετε backstab και υψηλό mobility είναι ένας εχθρός κάτω στο γύρο, αν δεν κινηθεί καθόλου. Είναι περιεργο βέβαια που δεν έχει backstab από την αρχή βέβαια, σφάλμα κατά τη γνώμη μου. 

Δημοσ.

Ακόμα για για το scoundrel, αν χρησιμοποιήσετε backstab και υψηλό mobility είναι ένας εχθρός κάτω στο γύρο, αν δεν κινηθεί καθόλου. Είναι περιεργο βέβαια που δεν έχει backstab από την αρχή βέβαια, σφάλμα κατά τη γνώμη μου. 

Δεν εχει καμια σχεση το scoundrel με το backstab βρε

Απο την αρχη το εχεις , απλα πας πισω απο τον αλλο , αλλαζει το mouse pointer σε backstab icon κ κανεις κανονικα

Επισης το sneaking ( το C κουμπι , οχι το invis spell ) σε Rogue ειναι must . Απλα για να εχεις πολλους AP πρεπει να το πας 5 μεσω gear/stats

Δημοσ.

Τα έκανα λίγο χάλια με τις ονομασίες. Με το scoundrel εννοούσα γενικά "thief-like builds" εκ των οποίων ο μόνος που ξεκινά με backstab είναι ο Rogue, οι άλλοι πρέπει να το πάρουν στην πορεία. Και ψαχνόμουν με τη Shadowblade μου γιατί πάω πίσω τους και δεν τους μαχαιρώνει...

Ένα άλλο must είναι το Perception. Βάλτε λίγους πόντους, πάρτε και το talent (?) που δίνει +2 στα checks για μυστικά και δε θα το μετανιώσετε.

Δημοσ.

<p>Αυτή την στιγμή οι δύο mage που έχω είναι ο ένας με air water και ο άλλος με earth fire αλλά ενώ αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά ιδίως το air με το water κάνει πολύ καλό συνδυασμούς σε αρκετές μάχες που κάποιο από τους enemy έχει ανοσία σε water-air η fire-earth απλά ο ένας από τους δύο mage σχεδόν αχρηστεύετε στο dmg και μπορεί να κάνει μόνο τα buff του. </p>

Τα air spells πιανoυν κανoνικα με τη φωτια . Τo ιδιo γινεται κ με τα earth oταν ειναι wet . Oπoτε βρισκεις καπoιo damaging spell κ απo τα 2 ωστε να μην εισαι buff bot κ να εχεις κατι να χαλας τα AP

Δημοσ.

Δεν λέω ότι δεν πιάνουν αλλά ότι μερικοί εχθροί έχουν ανοσία σε dmg σε σε αυτούς τους συνδυασμούς. 

Δημοσ.

Τρώω ξύλο στην Villa στον Skeleton King... 

Πάω με Knight, Cleric, kai mandora (fighter)

Πάνε πρώτα αλλού να ανέβεις lvl όσο και να είσαι αν ζορίζεσαι ανέβα λίγο πριν πας.

Γενικά σαν στρατηγική πρέπει να πας από έναν χαρακτήρα δεξιά και αριστερά για να απασχολούν της μικρές ομάδες που είναι εκεί και ο ποιο δυνατός να πάει να φάει τον boss,γενικά καλό είναι να ρίξεις και μερικά elementals/summons για βοήθεια και μην λυπάσαι τα ιδικά βέλοι/scroll/potion

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...