Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν κάνεις heal zombies, τρώνε damage. Παρ' όλο που έχω δει το Zombie talent, ποτέ δεν το συνδύασα με τα κανονικά zombies. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάποια χρήσιμα tips, πολλά από τα οποία τα ανακάλυψα μετά από κανά 15ώρο played. Πλέον όπου βρω oil-ooze barrels τα παίρνω μαζί στο inventory για τις δύσκολες μάχες. Τέλος μπορείς να καθαρίσεις lava surface μόνο με το spell tornado. Πολύ ωραίος, αυτό για το tornado δεν το ήξερα και αυτό με τα βαρέλια είναι ωραία ιδέα. Δε νομίζω όμως πως το έχω βρει στην πρώτη περιοχή έστω και σε scroll. Πολλά από αυτά είναι κλασσικά στοιχεία των προηγούμενων Divinity, ειδικά του Divine, οπότε τα ήξερα. Αυτό με το heal είναι επίσης κλασσική αξία, γινόταν και στο DnD. Δεν έχει σχέση με το Zombie talent, γίνεται ακόμα και με απλό scroll και έχει το πολύ μεγάλο θετικό πως είναι sustained damage. Επίσης ένα μικρό spoiler για το quest "The talking statues" που παίρνετε από ένα ζητιάνο στην πόλη. Για να ενεργοποιηθούν τα αγάλματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και auto attacks με ραβδιά μάγου. Attack με fire wand στο fire statue κλπ. Επίσης όταν πάτε να ολοκληρώσετε αυτό το quest να έχετε όσο τυ δυνατόν περισσότερα χρήματα, αντικείμενα και εξοπλισμό προς πούλημα. Πατήστε το trade button στον NPC που θα βρείτε μέσα και απολαύστε. Απλά να ξέρετε πως ο τύπος δε θα είναι στη σπηλιά όταν ξαναπάτε, μπορείτε να διακόψετε το διάλογο και να του ξαναμιλήσετε αλλά αν φύγετε τον χάσατε. EDIT - έχω ξεπεράσει τις 30 ώρες και είμαι ακόμα στη Cyreal, ελπίζω να υπάρχουν χάπια για τη περίπτωσή μου γιατί δεν αντέχω τα ηλεκτροσόκ. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2014 από Tobajara 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα μόνα αρνητικά που έχω βρει στο game είναι νομίζω ότι θα μπορούσαν να είχαν δουλέψει λίγο παραπάνω το σύστημα στο inventory και κάτι χαζομάρες που έχει όπως ότι αν αλλάζεις χαρακτήρα στο inv δεν αλλάζει η μπάρα με τα spell η ότι στο trade δεν υπάρχει κοινό ταμείο της ομάδας. Περισσότερη δουλειά ήθελε και το σύστημα του crafting καθώς είναι χαοτικό έτσι όπως είναι τώρα. Κατα τα άλλα το game είναι απίστευτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχουν αρχισει να βγαζουν κ mods στο nexusmods btw Χαζα atm , αλλα δεν θα αργησουν να βγαλουν κατι καλο για προβληματα οπως αυτα που ειπε ο check2fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Τα μόνα αρνητικά που έχω βρει στο game είναι νομίζω ότι θα μπορούσαν να είχαν δουλέψει λίγο παραπάνω το σύστημα στο inventory και κάτι χαζομάρες που έχει όπως ότι αν αλλάζεις χαρακτήρα στο inv δεν αλλάζει η μπάρα με τα spell η ότι στο trade δεν υπάρχει κοινό ταμείο της ομάδας. Περισσότερη δουλειά ήθελε και το σύστημα του crafting καθώς είναι χαοτικό έτσι όπως είναι τώρα. Κατα τα άλλα το game είναι απίστευτο. Όντως ο χειρισμός του inventory μαζί με τις spell bars είναι ο ορισμός του ενοχλητικού, απορείς πραγματικά γιατί δε συνδέσανε τα πορτρέτα. Είναι κάτι που λύνεται πολύ εύκολα πάντως οπότε ελπίζω να μπει σε μελλοντικό update. Το μόνο πραγματικά αρνητικό που αφορά το σχεδιασμό είναι ο καιρός και το ότι δεν έχει κύκλο μέρας/ νύχτας. Είναι λιακάδα στην πόλη, βγαίνεις έξω είναι σκοτάδι και βρέχει, προχωράς και ξαναβγαίνει ο ήλιος, κουνάς την κάμερα και ενώ εκεί που στέκεται το party είναι νύχτα το έδαφος φαίνεται λες και είναι μέρα. Είναι κάπως αλλοπρόσαλλο σαν αποτέλεσμα γιατί ο χάρτης έχει χωριστεί σε κομμάτια καιρού και μέρας/ νύχτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicolinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Παντως το spell Tornado το ειχα βρει σε skillbook απο την enchantress που ειναι στην αρχικη πολη στην πλατεια. Δεν ξερω αν ειναι random τα spells που εχει βεβαια. Spells skillbooks εχει και ο healer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καθε φορα που αλλαζεις lvl , αλλαζουν κ οι merchants τα πραγματα που εχουν Οποτε φανταζομαι τα spellbooks μπορεις να τα βρεις παντου ( σε οσους πουλανε spellbooks i mean ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Pyro spells/skills που έχετε αγοράσει στη Cyreal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Στον μαγο , στον δευτερο οροφο πανω απο τον Captain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το αγόρασα και εγώ τελικά 18 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
az1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια,ακουω καλα λογια και λεω να το δοκιμασω και εγω, θα ηθελα ομως να μου πειτε στο ευκολο επιπεδο πχ αν ειναι οντως ευκολο η εξακολουθει να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας??εχω ενα προβλημα οπως καταλαβατε με τη δυσκολια των παιχνιδιων και προτου τα σκασω θα ηθελα να ξερω.ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εύκολο, δύσκολο, εξαρτάται, και σε τέτοια games παρακαλάς να έχουν ενα επίπεδο δυσκολίας....!!!! BG veteran 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
az1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εύκολο, δύσκολο, εξαρτάται, και σε τέτοια games παρακαλάς να έχουν ενα επίπεδο δυσκολίας....!!!! BG veteran χαχα,εγω να σου πω ειμαι του στυλ πιο πολυ skyrim που εινα σχετικα ευκολο.θελω κατι να με τραβηξει αλλα μη σπασω και τα νευρα μου..οχι πχ να παιζω 10 φορες την ιδια μαχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Θέλει σχετικά προσεχτική στρατηγική προσέγγιση αλλά αφού καταλάβεις για το τι είναι ικανό το κάθε μέλος και πως μπορεί να συνεισφέρει μπορείς να αναπτύξεις νικητήρια αυτοπεποίθηση. Κάθε εχθρός θέλει διαφορετικό πλάνο και όχι βουρ κλικ κλικ. Πάντως κάθε ημέρα θέλω να το προχωράω και λίγο, καιρό είχα να ανταμώσω τέτοιον εθισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
az1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Θέλει σχετικά προσεχτική στρατηγική προσέγγιση αλλά αφού καταλάβεις για το τι είναι ικανό το κάθε μέλος και πως μπορεί να συνεισφέρει μπορείς να αναπτύξεις νικητήρια αυτοπεποίθηση. Κάθε εχθρός θέλει διαφορετικό πλάνο και όχι βουρ κλικ κλικ. Πάντως κάθε ημέρα θέλω να το προχωράω και λίγο, καιρό είχα να ανταμώσω τέτοιον εθισμό. μαλιστα,με τι class πιστευεις το παιχνιδι γινεται πιο απλο??εγω πχ συνηθως παιρνω knight η fighter... με μαγους και ετσι δεν το πολυεχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα