Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι gamebreaking i think, ώστε να δικαιολογεί τους 2 μήνες καθυστέρηση. 

Δεν θα άντεχα με τίποτα εγώ προσωπικά. Το ξέρω, δεν έχω αυτοσυγκράτηση :P

Δεν έχει να κάνει με gamebreaking bugs, αλλά με όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία από την αρχή ώς το τέλος του.

Το χθεσινό patch που προσθέτει μεταξύ άλλων ΑΙ στους χαρακτήρες σου για τους διαλόγους είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελα πολύ να το έχω από την αρχή του παιχνιδιού.

Το ίδιο έκανα και με το Witcher 2, στο οποίο είχα κάνει pre-order τη retail έκδοση και όταν το παρέλαβα περίμενα υπομονετικά να στρώσει πρίν το εγκαταστήσω.

• Like 1
  • Απαντ. 447
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έβαλα την Cleric μου σε Knight AI και αφού με είδε να κλέβω (έπρεπε ένα κωλο-scroll), μου την είπε. :P

Μπορείς να αλλάξεις την AI χωρίς να ξεκινήσεις καινούργιο παιχνίδι;

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις την AI χωρίς να ξεκινήσεις καινούργιο παιχνίδι;

Ναι, είναι ένα από τα portals που ξεκλειδώνουν στο

End of Time μέρος. Ξεχνάω πώς λέγεται ακριβώς.

.

• Like 1
Δημοσ.

Mε τα skill τι παίζει και δεν με αφήνει παρά τα lvl που παίρνω να τα ανεβάσω και άλλο. Δλδ έχω ένα knight και θέλω να πάω το  two sword του σε lvl 3 αλλά δεν αφήνει. Είναι κλειδωμένα ανάλογα με το lvl του χαρακτήρα?

• Moderators
Δημοσ.

Και για να μάθεις νέα skills, πρέπει να έχεις skillbooks (π.χ. που δίνει skill στο Man At Arms) και να έχεις και αρκετό level στα skillsets που έχεις (π.χ. πάλι στο Man At Arms) για να βάλεις το skill.

Heh, και στην αρχή είχα πουλήσει κάμποσα γιατί δεν ήξερα. :P

Δημοσ.

Έχω μπει κι εγώ στην παρέα εδώ και λίγες μέρες :)

Για τα skills - αν θες να πας κάποιο από το 1 στο 2 πρέπει να ξοδέψεις 2 πόντους κ.ο.κ

Για τη μάχη - ΕΠΟΣ. Απλά ΕΠΟΣ. Έπρεπε να περιμένουμε τόσα χρόνια για να δούμε σωστή εφαρμογή των elemental effects σε μάχη. Είσαι μουσκίδι? Φάε ένα άμεσο freeze. Καίγεσαι? Χόρεψε το χορό της βροχής να σβήσεις. Είσαι μέσα σε δηλητηριώδες σύννεφο? Φάε και ένα burn να γίνεις φλαμπέ. Οι πιθανότητες είναι πραγματικά άπειρες, το σύστημα είναι πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο του Dragon Age με τα combos γιατί σε αναγκάζει να δημιουργείς πράγματα on the fly. Επίσης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το teleport με τους καμικάζι είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις, το εφάρμοζα πολύ πριν το γράψει ο Άτταλος. Γενικά χωρίς crowd control (βροχή και freeze, blind κλπ) δεν πας πουθενά, ενώ οι τοξότες είναι θάνατος.

Για τα classes - έφτιαξα knight / assassin και έχω κλασσικά Madura/Jahan. Ο Knight είναι μια χαρά τέρας αλλά τον είχα κάνει two - handed και σκέφτομαι μήπως γυρίσω τη Madura σε sword and shield. Η assassin μου βγήκε μάλλον μάπα σαν επιλογή. Κάνει τη δουλειά της στις μάχες αλλά τα thief skills είναι σχεδόν άχρηστα. Της έδωσα ήδη pyromancy για να καλύψω μια σχολή που δεν καλύπτει ο Jahan και σκέφτομαι μήπως δώσω σε κάποιον και archery γιατί έχω ένα σωρό βέλη.

Για τα bugs - υπάρχουν αλλά τίποτα game-breaking ή που να σου χαλάει την αίσθηση, ενώ βάζουν features συνέχεια.

Για τις συζητήσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες - όλα τα λεφτά, τους βάζω και τσακώνονται για πλάκα :D :D :D Πολύ εκνευριστικό πάντως το πέτρα - ψαλίδι - χαρτί, θα ήθελα ένα άλλο σύστημα λιγότερο random.

Τι δε μου αρέσει - οι δύο μόνο companions με προσωπικότητα είναι πολύ λίγοι. Έχουν πει πως θα βάλουν και άλλους αλλά έπρεπε να είχαν κάνει κάτι, πραγματικά.

Για τον old school χαρακτήρα του πιστεύω πως οι λέξεις Baldur's Gate αρκούν. Νιώθω 10 χρόνια νεότερος.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είναι πραγματικά κορυφαίο και κλασσικός τίτλος της Larian σε πολλά πράγματα. Μπορούμε να μιλήσουμε για το πρώτο άψογο, "κάντο όπως σου λέω", μεγάλης κλίμακας και εξαιρετικού τεχνικού τομέα τίτλο από το Kickstarter. Το Wasteland 2 και το Pillars of Eternity θα έχουν πολύ ζόρικη δουλειά.

• Like 4
Δημοσ.

Και για να μάθεις νέα skills, πρέπει να έχεις skillbooks (π.χ. που δίνει skill στο Man At Arms) και να έχεις και αρκετό level (π.χ. πάλι στο Man At Arms) για να βάλεις το skill.

Heh, και στην αρχή είχα πουλήσει κάμποσα γιατί δεν ήξερα. :P

To lvl ειναι του χαρακτηρα , οχι του skill

Το lvl του skill απλα σου επιτρεπει να μαθεις περισσοτερα skills . Νομιζω δηλαδη

• Moderators
Δημοσ.

To lvl ειναι του χαρακτηρα , οχι του skill

Το lvl του skill απλα σου επιτρεπει να μαθεις περισσοτερα skills . Νομιζω δηλαδη

Ναι, δεν το έγραψα και φάνηκε σαν να λέω το γενικό level.

Indeed, το lvl του skill σε αφήνει να βάλεις περισσότερα / μεγαλύτερα skills / spells.

Δημοσ.

Το μόνο καλό είναι πως το 9 του IGN θα το δει ένα σωρό κόσμος, από εκεί και πέρα αν σκεφτεί κανείς πού έχει βάλει αντίστοιχους βαθμούς...

Μια άλλη μεγάλη στιγμή είναι όταν γλιστράει κάποιος σε πάγο και πέφτει, που γράφει "Hammertime". Πάλι καλά που στο miss δεν γράφει και can't touch this :D :D

Επίσης το Headvice (air damage + blind) είναι τελείως broken. Σε μάγο με 11 intelligence έχει 55%  πιθανότητα και είναι διαθέσιμο κάθε γύρο. Με διάρκεια 3 γύρους μπορείς να τους ακινητοποιήσεις τελείως.

Δημοσ.

Εχει διαφορα combos που εχουν πλακα

Δοκιμαστε να παιξετε κ coop btw , θα απολαυσετε το game ακομα πιο πολυ

Tip Αν σας λειπουν λεφτα , κλεψτε τα παντα . Πινακες , ποτηρα , κουταλια κοστιζουν ενα σωρο

• Moderators
Δημοσ.

Μια άλλη μεγάλη στιγμή είναι όταν γλιστράει κάποιος σε πάγο και πέφτει, που γράφει "Hammertime". Πάλι καλά που στο miss δεν γράφει και can't touch this :D :D

"Hammertime" , "Whoops" , "Tripping" , "Falling". Κάτι τέτοια έχω δει, είναι του knockdown γενικά. :)

Δημοσ.

Το μόνο καλό είναι πως το 9 του IGN θα το δει ένα σωρό κόσμος.....

Το αυτό.

Όπως παραδέχθηκε η Larian, στον τομέα της προώθησης του παιχνιδιού (marketing) ασχολήθηκαν ελάχιστα και οι πωλήσεις που έκανε μέχρι τώρα και οι οποίες είναι εκπληκτικά καλές, ήταν αποτέλεσμα της ενημέρωσης του κόσμου από στόμα σε στόμα.

Τώρα που το παιχνίδι παρουσιάζεται με τόσο καλές κριτικές από τα επώνυμα site, οι πωλήσεις θα απογειωθούν.

Δημοσ.

Κάποια χρήσιμα tips, πολλά από τα οποία τα ανακάλυψα μετά από κανά 15ώρο played.

• Pet Pal trait. Πολύ χρήσιμο για διάφορα quests στα οποία είχα κολλήσει και τα ζώα μου έδωσαν hints.
  • Χρειάζεσαι 2 ability points για να πας ένα skill στο level 2, 3 ability points για level 3, etc.
  • Όταν είσαι μέσα σε poison, fire, μην προχωράς γιατί τρως damage σε κάθε βήμα κι όχι σε κάθε γύρο.
  • Αν δεν μπορείς να πας κάπου, λόγω εχθρών ή δύσκολης προσβασιμότητας τότε πέτα την μια πυραμίδα εκεί που θες και κάνε teleport πάνω της. Μια φορά βρήκα chest έτσι, που μου έδωσε 2 legendary items.

• Αν δεν θες να παίξεις την σειρά σου στην μάχη, δεξία υπάρχει το κουμπί delay turn του συγκεκριμένου χαρακτήρα το οποίο σε βάζει στο τέλος του queue.
  • Αν σε bartering με κάποιον NPC δώσεις παραπάνω gold από αυτά που πρέπει να δώσεις, κερδίζεις attitude με τον συγκεκριμένο NPC.
  • Αν κάνεις heal zombies, τρώνε damage.
  • Πρέπει οπωσδήποτε ένας από το πάρτυ να έχει high perception.
  • Πλέον όπου βρω oil-ooze barrels τα παίρνω μαζί στο inventory για τις δύσκολες μάχες.
  • Τέλος μπορείς να καθαρίσεις lava surface μόνο με το spell tornado.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...