Προς το περιεχόμενο

Divinity: Original Sin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ποιο γέλιο είναι να πάρεις το skill που μιλάς στα ζώα. Υπάρχουν ακόμα και quest με αυτό. Λίγο το inventory με χαλάει ανάμεσα στους χαρακτήρες ιδίως με τα χρήματα καθώς δεν πάνε σε ένα κοινό λογαριασμό αλλά τα κρατάει ο κάθε χαρακτήρας που κάνει την συναλλαγή. 

Και στα trade νομίζω είναι λάθος να αφήνει μονο ένα χαρακτήρα να κάνει trade χωρίς τους υπόλοιπους να μπορούν να προσθέσουν πράγματα. 

• Like 2
  • Απαντ. 447
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Θα πω την αμαρτία μου, αλλά δεν είχα προσέξει σχεδόν καθόλου το development του παιχνιδιού, οπότε για μένα ήταν λίγο σαν να έπεσε από τον ουρανό.

Μιας και είδα καλά σχόλια το πήρα κι εγώ (male Knight, female Cleric) και παίζω σε normal και είχα καιρό να φάω τόσο ξύλο αν ήμουν απρόσεχτος, old school indeed. :P

Btw, γουστάρω τα διάφορα "combos" (π.χ. ηλεκτρισμό με νερό, φωτιά με poison), αρκεί να μην πέφτουν στους δικούς μου. :P

To μόνο bug που με πείραξε λίγο, είναι να πηγαίνω σε ζώα και να κάνουν το "greetings!" όταν τους μιλάω και "bye!" όταν φεύγω, χωρίς να έχω το αντίστοιχο skill.

ΥΓ. Επίσης έχει πλάκα να διαλέγω τις απαντήσεις των 2 χαρακτήρων μου.

"Ω! Τι καλά που το έσφαξες το τέρας!", "Ναι ναι, είμαι γαμάτος!". :P

Δημοσ.

Υ.Γ. ...όλοι εμείς που πήγαμε και πληρώσαμε το Rome II πρώτη μέρα, είμαστε να παίρνουμε σειρά σε κανένα Σούλι ή Καιάδα.

Πόσο δίκιο...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Μολις κατεβασα το παιχνιδι γιατι φαινοταν απιστευτο απο αυτα που ειδα, και αντιμετωπιζω τρομερα θεματα με τα γραφικα.

Το PC μου ειναι αυτο:

i3-4130

6Gb DDR3 RAM 

R7 250X 1GB

Ξερω πως δεν ειναι και κανα σοβαρο set-up αλλα μπορω πχ να παιξω Skyrim με 2Κ textures, ENB και καμια 100αρα mods με ~40fps και σε αυτο το παιχνιδι στο very low πιανω με το ζορι 15!

Επισης το menu screen φαινεται λιγο περιεργο...

1624ggx.png

Ξέρει κανεις τι παιζει με αυτο;

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση ξανά τους driver για την κάρτα σου. 

Πάντως αυτό με τις μάχες είναι εντυπωσιακό στο game και μιλάω για την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον Πρώτη φορά βλέπω ένα τόσο καλά φτιαγμένο σύστημα. Αν σε παίζουν fire δεν υπάρχει να την βγάλεις καθαρή αν δεν του ρίξεις βροχή. Ακόμα και οι archer έχουν νομίζω ένα πέναλτι.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση ξανά τους driver για την κάρτα σου. 

Πάντως αυτό με τις μάχες είναι εντυπωσιακό στο game και μιλάω για την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον Πρώτη φορά βλέπω ένα τόσο καλά φτιαγμένο σύστημα. Αν σε παίζουν fire δεν υπάρχει να την βγάλεις καθαρή αν δεν του ρίξεις βροχή. Ακόμα και οι archer έχουν νομίζω ένα πέναλτι.

Ναι, γουστάρω κι εγώ την αλληλεπίδραση. ^_^

Επίσης teleportation = Love. :P

Έχει φάση και το χιούμορ του, από διάφορες ατάκες, μέχρι και το πρώτο "κράνος" (κουβά :lol: :lol: ).

Δημοσ.

teleportation σε κάθενα που θέλεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα. Ο ποιο θανατηφόρος που έχω συναντήσει αυτός με την βόμβα στην πλάτη εξολοθρεύεται πανεύκολα με rain. 

Αυτή την στιγμή παίζω πάντως με δύο warrior με τον ένα να είναι kninght και με δυο wizard όνες έχει fire και earth και ο άλλος water και air. Νομίζω ο συνδιασμός water air απλά θερίζει.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος αυτοι με την βομβα στη πλατη ψοφανε με 1 hit

Εχει πλακα παντως , εγω τους παιρνω με το teleport κ τους πεταω πανω στους αλλους :D

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος αυτοι με την βομβα στη πλατη ψοφανε με 1 hit

Εχει πλακα παντως , εγω τους παιρνω με το teleport κ τους πεταω πανω στους αλλους :D

Και πιστευα πως θα ειμαι ο μονος που το σκεφτηκε να το κανει!! χαχαχχαχαχ

Δημοσ.

Mε το χθεσινό patch, κατα τη δημιουργία χαρακτήρων μπορείτε να επιλέξετε την ΑΙ που θα διαθέτουν όταν δεν τους ελέγχετε.

Βάση της ΑΙ θα γίνονται αυτόματα επιλογές στους διαλόγους τους.

Patch V1.0.72 - Introducing AI Personalities
15 Ιουλίου - lar
Hello everybody!

We just released the first official patch for Divinity:Original Sin which introduces the concept of AI personalities.

During character creation, you can now select a specific personality for your characters. When a personality is active the AI will automatically make dialogue choices (based on its personality) for the avatar that isn't selected.

In addition to this, we've made a lot of improvements as well as bug fixes and balancing changes. You do not need to start a completely new game for these changes to work. Of course, your savegames will keep on working.

You'll also notice that you can now publish to Steam Workshop using the Divinity Engine Toolkit.

The full change list is too large to post as an announcement, but you can check it out on our forums[www.larian.com].

Please make sure that you verify the integrity of your game cache after patching. To do so, right click on Divinity:Original Sin in your game library, select properties, then select local files and finally click on "verify integrity of game cache"

Have fun!

Τα παραπάνω ενισχύουν την απόφασή μου να περιμένω τουλάχιστον ένα 2-μηνο πρίν να το ξεκινήσω....

Δημοσ.

Mε το χθεσινό patch, κατα τη δημιουργία χαρακτήρων μπορείτε να επιλέξετε την ΑΙ που θα διαθέτουν όταν δεν τους ελέγχετε.

Βάση της ΑΙ θα γίνονται αυτόματα επιλογές στους διαλόγους τους.

Τα παραπάνω ενισχύουν την απόφασή μου να περιμένω τουλάχιστον ένα 2-μηνο πρίν να το ξεκινήσω....

Δεν υπάρχει κάτι gamebreaking i think, ώστε να δικαιολογεί τους 2 μήνες καθυστέρηση. 

Δεν θα άντεχα με τίποτα εγώ προσωπικά. Το ξέρω, δεν έχω αυτοσυγκράτηση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...