wifi_is_dead Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 καλημερα σας κύριοι... εχω εναν υπολογιστη στην εταιρεια που εργάζομαι ο οποίος δεν έχει administrator. τι εννοω? κάποιος πανευρωπαηλίθ..ς διέγραψε τον administrator (ετσι για να περασει η ωρα) και έχει μείνει μεσα ενας τυπικός χρήστης ο οποίος δεν έχει δικαίωμα για τίποτα.. εκανα το κλασσικο απο τη γραμμη εντολων ( net user administrator /active:yes ) αλλά μου βγαζει το “System error 5 has occurred” “Access denied”. δοκιμασα να κάνω οποιαδήποτε <α ν ε λ π ι σ τ η> προσπάθεια στις επιλογές των λογαριασμών χρηστών αλλα δεν με αφήνει βγαζοντας μου ενα παράθυρο οπού εχει ενα YES και ενα NO (για να συνεχισω...και καλα τη διαδικασια) και το yes ειναι "παγωμένο".. με αποτέλεσμα να έχω αποκλειστικη επιλογή το ΝΟ.. καμια ιδέα so? (υ.γ ) να υπογραμμίσω οτί θέλω να αποφύγω την έσχατη λύση του format.
antonl Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Υποθέτω πως μιλάς για Win7. Γίνεται να τον κάνεις delete; Απ ό,τι θυμάμαι και βλέπω, μόνο disable/rename μπορείς να τον κάνεις.
wifi_is_dead Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ναι το παρελειψα να το πω αυτο. win 7 ειναι. για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει πως γίνεται delete. μονο την ανάκτηση του έχω προσπαθήσει. αυτη τη στιγμη εργαζομαι σε xp και δεν έχω διαθέσιμο 7αρι για να το τσεκάρω.
forgotten Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 βαζεις το cd και διαλεγεις το restore σε προηγουμενη εκδοση ευχαριστω. και νταξει ο αλλος εκανε πειραματα αν δεν διαλυσεις δεν μαθαινεις...
antonl Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μπορείς να τρέξεις εφαρμογές σαν administrator; Αν ναι, δες εδώ μπας και δουλέψει. Αν έχει γίνει disable, λογικά θα παίξει. Αν το χει σκίσει ο άλλος κι έσβηνε ότι να ναι, μάλλον θες κάτι πιο δραστικό.
wifi_is_dead Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 οχι δεν μπορω να τρεξω τιποτα ως admin αλλα... θα το τσεκαρω μολις βρω χρόνο και θα σου απαντησω εδω. thanks btw.
rohas Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 1) Δεν σβήνεται ο λογαριασμός καθεαυτο "administrator" των Windows, όπως αντίστοιχα στο unix/linux δεν μπορείς να σβησεις τον "root".Υποθετω εννοείς ότι έσβησε τον μοναδικο λογαριασμό με administrator δικαιωματα. 2) Για να γινει αυτο που αναφερεις μεσω της γραμμής εντολών (δηλ.να τρέξεις το net user administrator /active:yes ) πρεπει το "cmd" να το τρέξεις μέσω του "run as" προκειμενου να τρέξει μεσω λογαριασμού με δικαιώματα διαχειριστή (admin) 3) Πρέπει να ενεργοποιήσεις τον administrator χρήστη των Windows χρησιμοποιώντας το DVD της εγκ/σης των Win 7.Θα επιλέξεις όμως το Repair your computer και κατόπιν από την γραμμή εντολών εκτελεις το net user administrator /active:yes κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνεις μετά με αυτό τον λογαριασμό και φτιάχνεις τους χρήστες σου.
wifi_is_dead Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 1) Δεν σβήνεται ο λογαριασμός καθεαυτο "administrator" των Windows, όπως αντίστοιχα στο unix/linux δεν μπορείς να σβησεις τον "root".Υποθετω εννοείς ότι έσβησε τον μοναδικο λογαριασμό με administrator δικαιωματα. 2) Για να γινει αυτο που αναφερεις μεσω της γραμμής εντολών (δηλ.να τρέξεις το net user administrator /active:yes ) πρεπει το "cmd" να το τρέξεις μέσω του "run as" προκειμενου να τρέξει μεσω λογαριασμού με δικαιώματα διαχειριστή (admin) 3) Πρέπει να ενεργοποιήσεις τον administrator χρήστη των Windows χρησιμοποιώντας το DVD της εγκ/σης των Win 7.Θα επιλέξεις όμως το Repair your computer και κατόπιν από την γραμμή εντολών εκτελεις το net user administrator /active:yes κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνεις μετά με αυτό τον λογαριασμό και φτιάχνεις τους χρήστες σου. οσον αφορα το 1.. ναι οντως αυτο εννοω..απλα τωρα σκεψου οτι υπαρχει στο pc ενας χρηστης με τυπικα δικαιωματα. σχετικα με το 2.. επιλεγω run as... kai δεν με αφήνει βγαζοντας μου ενα παράθυρο οπού εχει ενα YES και ενα NO (για να συνεχισω...και καλα τη διαδικασια) και το yes ειναι "παγωμένο".. με αποτέλεσμα να έχω αποκλειστικη επιλογή το ΝΟ.. τωρα σχετικα με το 3....θα το παλεψω μηπως βγάλω ακρη μ αυτο..και θα ενημερώσω εδω. σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παντως.. Μπορείς να τρέξεις εφαρμογές σαν administrator; Αν ναι, δες εδώ μπας και δουλέψει. Αν έχει γίνει disable, λογικά θα παίξει. Αν το χει σκίσει ο άλλος κι έσβηνε ότι να ναι, μάλλον θες κάτι πιο δραστικό. οπως το περιμενα φιλε μου, δεν καταφερα να κανω κατι. με μπλοκαρει γιατι δεν εχω δικαιώματα. ευχαριστω παντως. 1) Δεν σβήνεται ο λογαριασμός καθεαυτο "administrator" των Windows, όπως αντίστοιχα στο unix/linux δεν μπορείς να σβησεις τον "root".Υποθετω εννοείς ότι έσβησε τον μοναδικο λογαριασμό με administrator δικαιωματα. 2) Για να γινει αυτο που αναφερεις μεσω της γραμμής εντολών (δηλ.να τρέξεις το net user administrator /active:yes ) πρεπει το "cmd" να το τρέξεις μέσω του "run as" προκειμενου να τρέξει μεσω λογαριασμού με δικαιώματα διαχειριστή (admin) 3) Πρέπει να ενεργοποιήσεις τον administrator χρήστη των Windows χρησιμοποιώντας το DVD της εγκ/σης των Win 7.Θα επιλέξεις όμως το Repair your computer και κατόπιν από την γραμμή εντολών εκτελεις το net user administrator /active:yes κάνεις επανεκκίνηση και μπαίνεις μετά με αυτό τον λογαριασμό και φτιάχνεις τους χρήστες σου. το εκανα αυτο που μου γραψες στο 3 και...τιποτα!! εκανα επιδιορθωση κατα την εκκίνηση και μετα στη γραμμη εντολων "παρουσιαστηκε σφάλμα του συστήματος 5 - δεν επιτρεπεται η προσβαση"... δυστηχως το προβλημα παραμενει.... :/
rohas Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Aκολούθησε τα βήματα που αναφέρονται στο http://4sysops.com/archives/offline-enable-the-built-in-administrator-account-in-windows-7-and-vista/ με μεγάλη προσοχή γιατί έτσι ενεργοποιείς τον λογαριασμό μεσω registry πλέον...εάν ούτε με αυτό δεν μπορέσεις να βρεις ακρη τότε σώσε ότι μπορείς και κάνε εγκ/ση ξανά τα windows.
wifi_is_dead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Aκολούθησε τα βήματα που αναφέρονται στο http://4sysops.com/archives/offline-enable-the-built-in-administrator-account-in-windows-7-and-vista/ με μεγάλη προσοχή γιατί έτσι ενεργοποιείς τον λογαριασμό μεσω registry πλέον...εάν ούτε με αυτό δεν μπορέσεις να βρεις ακρη τότε σώσε ότι μπορείς και κάνε εγκ/ση ξανά τα windows. [/quote δεν γινεται τιποτα...
wifi_is_dead Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το θεμα εκλεισε παιδια. εγινε format με.. ευτυχως θετικες εξελίξεις... Ευχαριστώ όλουσ όσους ασχοληθήκατε να βοηθήσετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα