lazzaroleo Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά τι θα γίνει με με xperia mini?θα αναβαθμιστεί επιτέλους; Αποστολή από Xperia Mini με τη χρήση Insomnia App
janosp Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 κακώς απογοητεύστε όσοι έχετε xperia Play... η ics 4.03 ουσιαστικά διαλύει τα xperia... καθυστερεί 3 με 4 ολόκληρα δεύτερα για να μπει στο dialer και στα μηνυματα. απελπιστικά και προφανέστατα πιο αργό από την GB έκδοση... Και με πολλά bugs. Για παράδειγμα ποτέ δεν δούλεψε σε εμένα το print screen. Είδωμεν την 4.0.4 Με το που τη δοκιμάσει κάποιος ας αναφέρει τις εντυπώσεις του!!!
msakis01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Η Sony δημοσίευσε πριν από λίγο στο επίσημο blog της το πλάνο αναβάθμισης των συσκευών Xperia που τρέχουν παλαιότερες εκδόσεις του Android σε Ice Cream Sandwich. Όσον αφορά το Xperia arc και το Xperia neo' date=' η αναβάθμιση στην έκδοση Android 4.0.4 έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία της για τους κατόχους των συσκευών αυτών. Την έκδοση Android 4.0.4 θα λάβουν επίσης και smartphones που έχουν ήδη την αναβάθμιση του Ice Cream Sandwich, δηλαδή οι συσκευές Xperia arc S, Xperia neo V και Xperia ray οι οποίες τρέχουν το Android 4.0.3. Ακόμη η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες της προηγούμενης εβδομάδας, σχετικά με το ότι το smartphone Xperia Play που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί στην νεότερη έκδοση του Android, παραμένοντας στο Android 2.3. Σύμφωνα με την εταιρεία ο κύριος λόγος που η συσκευή παραμένει σε παλαιότερη έκδοση λογισμικού, είναι η αποφυγή του κινδύνου να αλλοιωθεί η εμπειρία του gaming, καθώς άλλωστε πρόκειται για ένα smartphone με χαρακτηριστικά PlayStation. Όπως και στις περισσότερες αναβαθμίσεις των συσκευών της εταιρείας, οι ενημερώσεις λογισμικού στα Xperia smartphones κυκλοφορούν σταδιακά σε όλους τους κατόχους τους. Εάν είστε χρήστες μίας εκ των συσκευών Xperia Arc και Xperia Neo, μπορείτε να δείτε εάν είναι διαθέσιμη η αναβάθμισή για εσάς από αυτό και αυτό το σύνδεσμο αντίστοιχα. xperiablog.net Είμαι κάτοχος ενός Xperia neo v με 4.0.3 και βάση των παρακάτω sites των κωδικών είναι και το δικό μου μέσα.Αλλά το παράξενο είναι πως είτε μέσω συσκευής είτε μέσω προγράμματος στον υπολογιστή δεν μου βρίσκει το καινούργιο update.4.0.4Μήπως πρέπει να περιμένω; Το έχει κάνει και σε άλλον αυτό το πράμα;Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!!!
DragonFighter Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Βρήκα αυτό το χρήσιμο site: http://www.pocket-lint.com/news/42622/ice-cream-sandwich-when-update UPDATE 5: Sony Ericsson announced through its blog on 25 May that the Xperia arc, Xperia neo, Xperia mini, Xperia mini pro, Xperia pro, Xperia active and Sony Ericsson Live with Walkman would all be receiving an update to Ice Cream Sandwich from the first week of June.
msakis01 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Βρήκα αυτό το χρήσιμο site: http://www.pocket-lint.com/news/42622/ice-cream-sandwich-when-update Οπότε περιμένουμε.Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση...
Rouhota Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Είμαι κάτοχος ενός Xperia neo v με 4.0.3 και βάση των παρακάτω sites των κωδικών είναι και το δικό μου μέσα.Αλλά το παράξενο είναι πως είτε μέσω συσκευής είτε μέσω προγράμματος στον υπολογιστή δεν μου βρίσκει το καινούργιο update.4.0.4Μήπως πρέπει να περιμένω; Το έχει κάνει και σε άλλον αυτό το πράμα;Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει!!! Αναβάθμισα χτες το neo V από 4.0.3 σε 4.0.4 από τη συσκευή μου. Sent from my iPhone using Insomnia
geohud Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αναβάθμισα χτες το neo V από 4.0.3 σε 4.0.4 από τη συσκευή μου. Sent from my iPhone using Insomnia και??? κολλαει ακομα απο ταχυτητα εστρωσε καθολου?????
sifounas1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 παιδια εχω 4 0 3 αν περασω την 4 0 4 θα χασω τις επαφες μου, τις εφαρμογες μου και ολα τα save τους? ποιες οι διαφορες των δυο εκδοσεων?
Dimgi Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Για τις διαφορές δες εδώ Το βασικότερο είναι οτι η 4.0.4 είναι πολύ πιο stable.
janosp Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Η αναβάθμιση στο neo v μου έγινε εχθές...Από 4.0.3 σε 4.0.4. Οι διαφορές είναι οι εξής: stability improvements better camera performance smoother screen rotation αυτό που μάλλον καταλαβαίνεις εύκολα σαν λίγο βελτιωμένο είναι το screen rotation. κατά τα άλλα τα ίδια σκ@@@τα. ένα Xperia UI παντελώς άχρηστο. Το μοναδικό χειρότερο είναι αυτό της Μοτορόλα. Το πα και θα το ξαναπώ. Κινητό με 512 ram και 1 ghz επεξεργαστή σαφώς δεν μπορεί να έχει τις σούπερ βλέψεις αλλά ΡΕ ΦΙΛΕ όχι και 4 δευτερα για να μπεις στο dialer να παρεις ενα τηλεφωνο... ήμαρτον. έπεσε στα χέρια μου ένα ίδιο neo v με GB 2.3.5( αυτή που είναι pre installed) τα έβαλα κάτω να τα συγκρίνω (στην ταχύτητα τουλάχιστον), και έβαλα τα κλάμματα. Είναι μεγάλο το κόστος της ταχύτητας που χάνεις για να κερδίσεις τα λίγα ενδιαφέροντα της ics. τουλάχιστον της 4.0.4
antonl Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 [...] έπεσε στα χέρια μου ένα ίδιο neo v με GB 2.3.5( αυτή που είναι pre installed) τα έβαλα κάτω να τα συγκρίνω (στην ταχύτητα τουλάχιστον), και έβαλα τα κλάμματα. Είναι μεγάλο το κόστος της ταχύτητας που χάνεις για να κερδίσεις τα λίγα ενδιαφέροντα της ics. τουλάχιστον της 4.0.4 Ναι αλλά αν δεν τη βγάζαν για το Neo V θα τους κράζαμε :Ρ
Rouhota Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 και??? κολλαει ακομα απο ταχυτητα εστρωσε καθολου????? Δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει αλλά δεν είδα καμιά καθυστέρηση ή κόλλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
msakis01 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει αλλά δεν είδα καμιά καθυστέρηση ή κόλλημα. Sent from my iPhone using Insomnia Το έκανα και εγώ update και είδα πως πάει πιο γρήγορα , η φωτογραφίες είναι πιο καθαρές,και ειδικά το πρόβλημα με την καθυστέρηση που πατούσες για να πάρεις τηλ λύθηκε.Με λίγα λόγια για μένα άξιζε η αναβάθμιση...
butters Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 κακώς απογοητεύστε όσοι έχετε xperia Play... η ics 4.03 ουσιαστικά διαλύει τα xperia... καθυστερεί 3 με 4 ολόκληρα δεύτερα για να μπει στο dialer και στα μηνυματα. απελπιστικά και προφανέστατα πιο αργό από την GB έκδοση... Και με πολλά bugs. Για παράδειγμα ποτέ δεν δούλεψε σε εμένα το print screen. Είδωμεν την 4.0.4 Με το που τη δοκιμάσει κάποιος ας αναφέρει τις εντυπώσεις του!!! Συμφωνώ και γω σε αυτό, official ICS ROM θέλει 512ΜΒ για να τρέξει σωστά, στα xperia τουλάχιστον. Το ray μου ενώ ήταν εξαιρετικό από ταχύτητα με το ICS γονάτισε όσο δεν πάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα