Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony δημοσίευσε πριν από λίγο στο επίσημο blog της το πλάνο αναβάθμισης των συσκευών Xperia που τρέχουν παλαιότερες εκδόσεις του Android σε Ice Cream Sandwich. Όσον αφορά το Xperia arc και το Xperia neo, η αναβάθμιση στην έκδοση Android 4.0.4 έχει ξεκινήσει την κυκλοφορία της για τους κατόχους των συσκευών αυτών. Την έκδοση Android 4.0.4 θα λάβουν επίσης και smartphones που έχουν ήδη την αναβάθμιση του Ice Cream Sandwich, δηλαδή οι συσκευές Xperia arc S, Xperia neo V και Xperia ray οι οποίες τρέχουν το Android 4.0.3.

Ακόμη η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες της προηγούμενης εβδομάδας, σχετικά με το ότι το smartphone Xperia Play που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί στην νεότερη έκδοση του Android, παραμένοντας στο Android 2.3. Σύμφωνα με την εταιρεία ο κύριος λόγος που η συσκευή παραμένει σε παλαιότερη έκδοση λογισμικού, είναι η αποφυγή του κινδύνου να αλλοιωθεί η εμπειρία του gaming, καθώς άλλωστε πρόκειται για ένα smartphone με χαρακτηριστικά PlayStation.

Όπως και στις περισσότερες αναβαθμίσεις των συσκευών της εταιρείας, οι ενημερώσεις λογισμικού στα Xperia smartphones κυκλοφορούν σταδιακά σε όλους τους κατόχους τους. Εάν είστε χρήστες μίας εκ των συσκευών Xperia Arc και Xperia Neo, μπορείτε να δείτε εάν είναι διαθέσιμη η αναβάθμισή για εσάς από αυτό και αυτό το σύνδεσμο αντίστοιχα.

Link.png Site: xperiablog.net

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Ωραία λύση αντί να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ποιότητα του gaming στο ics για το xperia play παγώνουν την αναβάθμηση που πολλοί χρήστες περιμέναμε εδώ και καιρό μόνο και μόνο για να μήν καταβάλουν κόπο στο να τη βελτιώσουν...

Απογοητεύτηκα πολύ απο τη SONY δεν νομίζω ότι πρόκειται να ξανα αγοράσω smart phone τής.

Δημοσ.

Ωραία λύση αντί να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ποιότητα του gaming στο ics για το xperia play παγώνουν την αναβάθμηση που πολλοί χρήστες περιμέναμε εδώ και καιρό μόνο και μόνο για να μήν καταβάλουν κόπο στο να τη βελτιώσουν...

Απογοητεύτηκα πολύ απο τη SONY δεν νομίζω ότι πρόκειται να ξανα αγοράσω smart phone τής.

για αυτο custom rom's και τα μυαλα στα καγκελα...

[off-topic...death-note ;) ]

Δημοσ.

Για μας τους τεμπέληδες μια χαρά είναι και η official έκδοση :Ρ

Αν και δεν κόβω να την περνάω γιατί δεν είδα κάτι που να μ ενθουσιάζει.

Δημοσ.

Μπράβο Sony.Μετά τις ηλιθιότητες με το X10 και όλη τη σειρά του,συνεχίζεις να βγάζεις κινητά που τραβάνε αλλά δεν θες να αναβαθμιστούν.Και ήδη σκέφτεσαι για αλλαγή ναυαρχίδας,μέσα σε 6 εξάμηνο;

Δημοσ.

παντως ακομα δεν εχω καταλαβει...το xperia play τα κουμπακια του playstation τα εχει για να παιζεις τα παιχνιδια του αντροιντ η παιζει και τα παιχνιδια του πσπ?

Δημοσ.

γιατι δν κανουν το update του xperia play να ειναι πιο ευχριστο σαν του playstaton psp kai ps3 το μενου.. απλα με μικρι διαμορφοσι για τηλεφωνο τοσο αχριστοι οι προγραμματιστες της sony???

Δημοσ.

Ε όχι ρε γαμώτο :shifty: :shifty: γιατί όχι στο PLAY ?? πωω ξενέραα :devil: :devil:

Δεν ξαναπαίρνω Sony smartphone !!!!!

παντως ακομα δεν εχω καταλαβει...το xperia play τα κουμπακια του playstation τα εχει για να παιζεις τα παιχνιδια του αντροιντ η παιζει και τα παιχνιδια του πσπ?

Τα πλήκτρα PS στο play τα έχει για πολλά παιχνίδια και του αντροιντ και psp αλλά και ps1 με emulators όπως το Metal Slug ..τα οποία τα έχω όλα στο play μου..

Δημοσ.

Ε όχι ρε γαμώτο :shifty: :shifty: γιατί όχι στο PLAY ?? πωω ξενέραα :devil: :devil:

Δεν ξαναπαίρνω Sony smartphone !!!!!

Τα πλήκτρα PS στο play τα έχει για πολλά παιχνίδια και του αντροιντ και psp αλλά και ps1 με emulators όπως το Metal Slug ..τα οποία τα έχω όλα στο play μου..

ok εμιουλειτορς εχω και στο blade μου χαχαχα...αλλα νομιζα οτι το play δν παιζει του psp...

Δημοσ.

ok εμιουλειτορς εχω και στο blade μου χαχαχα...αλλα νομιζα οτι το play δν παιζει του psp...

Παίζει ορισμένα του PSP....έχει ένα default πρόγραμμα ονόματι PlaystationSuite. Επίσης έχει ενσωματωμένα τα : Fifa 2010, Bruce Lee fighting, Sims κ.α

Από PS1 έχει ενσωματωμένο το Crash Bandicoot. Το οποίο είναι πολλές φορές καλύτερο και από PS1 αλλά και από PSP emulator.

Δημοσ.

αστεια πραγματα...αμα περιμεναμε τα οφισιαλ απντειτ........πιασ'τ'αυγο και κουρεφ'το ... xda & modaco FTW

makin bakon όπως λέει κ ο συνάδελφος Duke Nukem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...