Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θα σου πω το λόγο. Διότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ, πως ως μικρή χώρα που παραδοσιακά είχε εχθρούς για διάφορους λόγους, η στρατιωτική ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (προσοχή στα κεφαλαία, επίτηδες τα κάνω έτσι ) είναι σημαντική ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να προστατεύσουν μελλοντικά και εφόσον χρειαστεί τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. ε υποτίθεται επίσης ότι για 1 καταραμένη μέρα αν είσαι γκαντέμης (δλδ όχι 100% σίγουρο όπως το φανταριλίκι) θα πας εφορευτική... Επίσης ο στρατιώτης ως γνωστών παίρνει ένα μικρό ποσό και συγχρόνως σιτίζεται ενώ κυκλοφορεί δωρεάν με όλα τα ΜΜΜ. Παράλληλα δικαιούται κάποιες δωρεάν μεταφορές με πλοία, αεροπλάνα κτλ (τουλάχιστον αυτό ίσχυε οταν πήγαινα εγώ φαντάρος) με δουλεύεις τώρα? αυτό έλειπε να μην τα είχες αυτά από την στιγμή που χάνεις και 9 μήνες από τη ζωή σου! συγκρίνεις τη 1 μέρα που στη χειρότερη τον περιπτώσεων φτάνει μια μέτρια μέρα φαντάρου και ο φαντάρος έχει άλλους 9 μήνες?! ούτε ένα χιλιοστό τρίχας από ξέρεις που, δεν είναι το να είσαι στην εφορευτική επιτροπή και καθόμαστε και γκρινιάζουμε για αυτό...
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ. Αν αυτή τη μέρα εγώ βγάζω μεροκάματο και η εφορευτική επιτροπή μου το κόψει, ποιος θα μου το πληρώσει? Θα με ρωτήσεις πολύ σωστά...Και στον στρατό δε σου κόβουν το μεροκάματο? Ε εκει τουλάχιστον με ταίζουν... Στην εφορευτική δεν είναι δεδομένο πως θα πέσεις σε καλό δήμαρχο ή σωστό δικαστικό αντιπροσωπο. Κανείς δεν υποχρεούται να κεράσει τα μέλη...Απ τη καλή τους τη καρδιά το κάνουν απ όσο ξέρω. Πόσο μάλλον αν ο άλλος έχει μεροκάματο 30 ευρω για να δωσει γάλα στο παιδί του το βράδυ και του το κοβεις για χαζομάρες... Υ.Γ- Εγω έκανα 18 μήνες...τους 14 σε μια πινέζα στον Έβρο...Λες να κάνω σύγκριση? Απλά επειδή το ανέφερες σου έκανα μια μικρή ανάλυση... Δεν ειναι θέμα προσφοράς προς το δημόσιο...ειναι θέμα εποχής. Και η τζάμπα δουλειά αυτή την εποχή απλά δεν υφίσταται!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ναι ενώ στο στρατό η συντριπτική πλειοψηφία των φαντάρων δεν παραγγέλνει από deliveries, δεν ξοδεύουν εκεί λεφτά... φαντάροι με παιδιά? που ακούστηκε... έκανες 18 μήνες, δεν σου φαίνεται τραγικό να κάθεσαι να ασχολείσαι με τη μια μέρα ενώ έχασες 18 μήνες?
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ναι ενώ στο στρατό δεν ξεσκίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των φαντάρων στα deliveries, δεν ξοδεύουν εκεί λεφτά... φαντάροι με παιδιά? που ακούστηκε... Δεν πέτυχες? Εγώ είχα τουλάχιστον καμια 20αριά με 2 κουτσούβελα που ειχαν πάρει αναβολές για διάφορους λόγους. Δεν έχει καμια σχέση στο αν παιρνουν ντιλιβερi. Επιλογή τους ειναι. Ο στρατός προσφέρει φαγητό ομως και συνήθως ειναι καλό (στον Έβρο μπορει να έπηξα αλλά το φαί ηταν εξαιρετικό...τιμη και δόξα στον 42άρη μάγειρα Mέχρι και ο Γκοντζιλα ήταν εξαιρετικός. Να μη μιλήσω για τον κινέζο φουστη με το κάρι απο πάνω...Μουρλια μουρλια!! )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ήταν σαρκαστική ρητορική ερώτηση επιλογή ξε επιλογή τα λεφτά που ξοδεύουν οι περισσότεροι φαντάροι είναι αρκετά, είναι τραγικό να ασχολούμαστε με την 1 μέρα...
Cossutius. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ήταν σαρκαστική ρητορική ερώτηση επιλογή ξε επιλογή τα λεφτά που ξοδεύουν οι περισσότεροι φαντάροι είναι αρκετά, είναι τραγικό να ασχολούμαστε με την 1 μέρα... Σου εξηγησα...δεν ειναι η μια μέρα... Ειναι αρχικά το γαμώτο, το θέατρο του παραλόγου με τους δημόσιους και ο τριτος παράγοντας το γεγονός οτι μπορει να χάσεις μεροκάματο για μλκιες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Σου εξηγησα...δεν ειναι η μια μέρα... Ειναι αρχικά το γαμώτο και για αυτό not a single fuck was given or will be given...
ca6mio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως αστυνομικο εξω απο εκλογικο τμημα εχω χρονια να δω. Μαλλον εχει σχεση με το γεγονος οτι περνανε μια φορα απο το εκλογικο τμημα, ρωτουν αν ολα ειναι καλα και υπενθυμιζουν στον Δικαστικο Αντιπροσωπο οτι αν εχει προβλημα μπορει να καλεσει στο Αστυνομικο Τμημα της περιοχης (και σημειωνουν τον αριθμο σε ενα χαρτακι). Αποστολή από το HTC Desire HD...
gtroza Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ιστορίες γι' αρκούδες Αν θέλουμε μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του και πόσα παραπάνω λεφτά θα έπρεπε να παίρνει. μιά φορά κι' ένα καιρό χάλασε η μηχανή σ' ένα εργοστάσιο φώναξαν ένα ειδικό προσπάθησε με τις ώρες αλλά δεν μπόρεσε να διορθώσει τη μηχανή τον πλήρωσαν, γιατί πάλευε με τη μηχανη γιά ώρες, και έφυγε επειδή η μηχανή έπρεπε να δουλέψει φώναξαν ένα άλλο ειδικό προσπάθησε με τις ώρες αλλά δεν μπόρεσε να διορθώσει τη μηχανή τον πλήρωσαν, γιατί πάλευε με τη μηχανη γιά ώρες, και έφυγε επειδή η μηχανή έπρεπε να δουλέψει ... ... ... φώναξαν ένα άλλο ειδικό προσπάθησε άκουσε τη μηχανή γιά λιγα λεπτά έδειξε κάτι που ήθελε ρύθμιση και η μηχανή επανήλθε σε λειτουργία όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής οι ευτυχισμένοι πιά ιδιοκτήτες της, έμειναν άφωνοι απ'το ποσό της αμοιβής γιατί ρε μάστορα 500 δραχμές;γιά λίγα λεπτά της ώρας; απάντηση του μάστορα: γιά τα λίγα λεπτά της ώρας, σας χρεώνω μισή δραχμή τα υπόλοιπα είναι γιά τα ατέλειωτα λεπτά της ώρας που έφαγα γιά να μπορώ να διορθώνω τη μηχανή σε τόσο λίγα λεπτά υγ:ισχύει γιά όλα τα νομίσματα, αλλά είμαι υπερ του εθνικού νομίσματος .
cyber_katsarida Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 έχω το ίδιο πρόβλημα. με καλούν για 2η φορά και σκέφτομαι να την κοπανίσω ( μη βαράτε ηθικολόγοι) η διαφορά είναι ότι οι μπάτσοι με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα να περάσω από το τμήμα να παραλάβω το χαρτί. να τους γράψω κανονικά; επιμένουν κάθε μέρα. υποθέτω κάποια στιγμή θα έρθουν να μου το φέρουν στο σπίτι ή θα μου στήσουν ενέδρα καθώς θα φεύγω. δε νομίζω να τα παρατήσουν. αν για κάποιο λόγο δε το παραλάβω παίζει να γίνει τίποτα; μπελάδες που βρήκαμε πάλι.. και μια ερώτηση. ποιος κίναιδος κάνει την κλήρωση για τα μέλη της εφορευτικής. άλλος λέει γίνεται στο δήμο, άλλος μου λέει γίνεται στο πρωτοδικείο.
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 1. Συγκρότηση εφορευτικών επιτροπών (άρθρο 58 του π.δ. 26/2012) Η ψηφοφορία διεξάγεται σε κάθε εκλογικό τμήμα ενώπιον πενταμελούς εφορευτικής επιτροπής, που αποτελείται από τον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής, ως πρόεδρο, και τέσσερα μέλη. Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, με ισάριθμα αναπληρωματικά, κληρώνονται από το οικείο Πρωτοδικείο, μεταξύ των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους εκλογέων του δήμου, που ανήκει το εκλογικό τμήμα. Σε όποιους δήμους οι κατάλογοι είναι καταρτισμένοι κατά εκλογικά διαμερίσματα, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών κληρώνονται ή διορίζονται από αυτούς που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του οικείου εκλογικού διαμερίσματος. Σε όλες τις περιπτώσεις, μέλη πρέπει να κατοικούν στο δήμο ή το εκλογικό διαμέρισμα που ανήκει το εκλογικό τμήμα, για το οποίο κληρώθηκαν. Σε περίπτωση διορισμού τους από το αρμόδιο Πρωτοδικείο, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών πρέπει να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο δημοτικού σχολείου και να μην έχουν υπερβεί το εξηκοστό πέμπτο (65° ) έτος της ηλικίας τους. Η κλήρωση ή ο διορισμός των μελών γίνεται εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την, κατά το άρθρο 31 παρ.3 του π.δ. 26/2012, έναρξη της προεκλογικής περιόδου, δηλαδή έως την 26η Απριλίου 2012 (άρθρο 58 παρ.3 του π.δ. 26/2012). Τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών ειδοποιούνται για το διορισμό τους με φροντίδα των οικείων Εισαγγελέων Πρωτοδικών και με απόδειξη, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της ψηφοφορίας, δηλαδή το αργότερο έως την 30η Απριλίου 2012 (άρθρο 58 παρ.6 του π.δ. 26/2012) και οφείλουν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους ανεξαρτήτως αν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως (άρθρο 58 παρ.7 του π.δ. 26/2012). Στο σημείο αυτό επισημαίνεται ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποφευχθεί η κλήρωση ή ο διορισμός ως μελών, προσώπων που κωλύονται να ασκήσουν τα καθήκοντά τους, διότι: α) έχουν υπερβεί το 65° έτος της ηλικίας τους, β) δεν έχουν απολυτήριο δημοτικού, γ) δεν κατοικούν στον οικείο δήμο, δ) είναι δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι ή έμμισθοι υπάλληλοι δημοτικών νομικών προσώπων και ιδρυμάτων και όσοι με αυτές τις ιδιότητες υπηρέτησαν την τελευταία τριετία προ της εκλογής, και ε) είναι αποστρατευθέντες αξιωματικοί, όργανα των σωμάτων ασφαλείας και στ) έχουν διατελέσει δήμαρχοι και πρόεδροι κοινοτήτων κατά την τελευταία τριετία (άρθρα 58 παρ. 4 και 59 παρ. 1 του π.δ. 26/2012). Η 15νθήμερη προθεσμία που ορίζεται από το άρθρο 58 παρ.3 του π.δ. 26/2012, για την κλήρωση ή το διορισμό των μελών των εφορευτικών επιτροπών, δεν πρέπει να εξαντληθεί.
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πάντως πολύς κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει οτι η κλήρωση μονο τυχαία δεν ειναι... Δε παίζει να ναι κάποιος τόσο γκαντέμης στη ζωή του που 20 χρονια δε τον κάλεσαν και ξαφνικά τον καλούνε 3 φορές συνεχόμενες...και μάλιστα στον Δήμο Αθηναίων..χαχαχα
cyber_katsarida Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ένας μπορεί να είναι τόσο γκαντέμης αλλά όταν μαζεύονται πολλοί "γκαντέμηδες" κάτι δε πάει καλά.
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 ε όχι ρε φιλε...ε δεν υπαααρχει!!!! Δεν υπάρχει!!!!!!!!!!! Δ Ε Ν Υ Π Α Ρ Χ ΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Μόλις ενημέρωσαν τη γυναίκα μου οτι πρέπει να παραστεί σα τακτικό μέλος (2η φορά...είχε πάει και πέρσι). Ευτυχως που ψηφίζει σε άλλη πόλη οπότε δεν ειναι υποχρεωμένη να πάει(παίρνει μόνο ένα χαρτί από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής)
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λες να μας διαβάζουν κάποιοι και να κάνουν πλάκα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις