minaras_tio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση στο εκλογικό κέντρο που ήμουν εγώ, που είχαν έρθει όλοι και που δεν ήταν μλκς ο δικαστικός για να τους κρατάει όλους εκεί ταυτόχρονα... ναι ρίχνεις το δικηγορό γιατί αξίζει παραπάνω βάση της δουλειάς που κάνει σε σχέση με αυτή που κάνουν τα μέλη της εφορευτικής αν πληρωνόντουσαν αυτά που ανέφερες πιο πάνω... Αν ριχνω εγω το δικηγορο, ποσο ριγμενοι θα πρεπει να νιωθουν τα ατομα της εφορευτικης ρε συ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν ριχνω εγω το δικηγορο, ποσο ριγμενοι θα πρεπει να νιωθουν τα ατομα της εφορευτικης ρε συ? γιατί τι δουλειά κάνουν τα άτομα της εφορευτικής σε σχέση με τον δικηγόρο? διάβασες αυτά που έγραψε αναλυτικά ο paredwse? και πόσο πιο ριγμένοι είναι πχ οι φαντάροι?! πρέπει να έφαγες τρελή φρίκη όταν άκουσες τα 8.62 που παίρνει το μήνα ο φαντάρος...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αν ριχνω εγω το δικηγορο, ποσο ριγμενοι θα πρεπει να νιωθουν τα ατομα της εφορευτικης ρε συ? Λυπάμαι αλλά είτε δεν διάβασες όλες τις εργασίες που ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα εκτελέσει, όπως στις περιέγραψα, είτε δεν τις αντιλαμβάνεσαι. Όταν γράφεις ότι δεν έχει και καμία ιδιαίτερη ευθύνη ο δικαστικός αντιπρόσωπος σε σχέση, πχ., με τον αστυφύλακα, προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν εκλογές και εξαγωγή αποτελεσμάτων. Με τη δική σου λογική, ο καρδιοχειρούργος που παίρνει 4.000-5.000 για δύο ώρες δουλειά, παίρνει αδικαιολόγητα πολλά. Κατά τη γνώμη μου, παίρνει αδικαιολόγητα λίγα.
minaras_tio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 και πόσο πιο ριγμένοι είναι πχ οι φαντάροι?! πρέπει να έφαγες τρελή φρίκη όταν άκουσες τα 8.62 που παίρνει το μήνα ο φαντάρος... Αυτοι και αν ειναι ριγμενοι!! Εγω ημουν Κυπρο 6 μηνες (περισσοτερα χρηματα) ,αλλα και 3 μηνες ελλαντα, 8,62 επαιρνα…tragic. Λυπάμαι αλλά είτε δεν διάβασες όλες τις εργασίες που ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα εκτελέσει, όπως στις περιέγραψα, είτε δεν τις αντιλαμβάνεσαι. Όταν γράφεις ότι δεν έχει και καμία ιδιαίτερη ευθύνη ο δικαστικός αντιπρόσωπος σε σχέση, πχ., με τον αστυφύλακα, προφανώς δεν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν εκλογές και εξαγωγή αποτελεσμάτων. Με τη δική σου λογική, ο καρδιοχειρούργος που παίρνει 4.000-5.000 για δύο ώρες δουλειά, παίρνει αδικαιολόγητα πολλά. Κατά τη γνώμη μου, παίρνει αδικαιολόγητα λίγα. Τις διαβασα τις εργασιες φιλε μου. Ευτυχως τις αντιλαμβανομαι…αλλιως θα ειχα προβλημα. Εσυ χειρουργεις κανεναν εκεινη την ωρα? Ειναι καμια ανθρωπινη ζωη στα χερια σου? Η στα χερια του γραμματεα? Ελα ρε συ τωρα…την αμοιβη σας θα την δικαιολογουσα ΜΟΝΟ εαν πληρωνονταν ολοι.Ολοι ομως.Ολοι ομως... Για τον αστυνομικο το εξηγησα 50 φορες.
FilipposMD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εγώ αντιλαμβάνομαι μια σύγχυση ανάμεσα στο πολιτικό κατεστημένο και στην πολιτεία/κοινωνία. Τα ίδια γράφαμε και πέρυσι εδώ για την απογραφή. "Γιατί να κάτσω μέσα σα μαλάκας να απαντάω στις ερωτήσεις τους; Είδαμε τι σκατά κατάφεραν τόσα χρόνια". Το ίδιο σκεπτικό βλέπω και εδώ και βρίσκω αυτή τη σύγχυση λυπηρή και επικίνδυνη...
minaras_tio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Εγώ αντιλαμβάνομαι μια σύγχυση ανάμεσα στο πολιτικό κατεστημένο και στην πολιτεία/κοινωνία. Τα ίδια γράφαμε και πέρυσι εδώ για την απογραφή. "Γιατί να κάτσω μέσα σα μαλάκας να απαντάω στις ερωτήσεις τους; Είδαμε τι σκατά κατάφεραν τόσα χρόνια". Το ίδιο σκεπτικό βλέπω και εδώ και βρίσκω αυτή τη σύγχυση λυπηρή και επικίνδυνη... Ποιος φταιει για αυτη τη συγχυση που αναφερεις? Ο λαος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ελα ρε συ τωρα…την αμοιβη σας θα την δικαιολογουσα ΜΟΝΟ εαν πληρωνονταν ολοι.Ολοι ομως.Ολοι ομως... όλα τα μέλη της εφορευτικής με μισθούς φαντάρου, αν κι εκεί θα ρίχνουμε τον φαντάρο
nemesiskp Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδια ειναι αναλογα και σε τι δικαστικο θα πεσεις.Στην περιπτωση μου στην αρχη ολα ητανε ωραια και χαλαρα.Καφεδακι,σαντουιτσακι και κανα ντου μια στο τοσο για να μαζεψουμε φυλλαδια ωστε να τα παιρνει ο κοσμος.ΑΛΛΑ η δικαστικος ειχε χωσει στην γραμματεια μια κοπελιτσα απο την εφοτευτικη για να "τους ξεπεταμε" οπως ειπε ενω εγω με ενα αλλο παληκαρι αραζαμε και μαζευαμε φυλλαδια.Μετα αφου εφυγα για να ξαναπαω το απογευμα επειδη λειπανε ΟΛΟΙ εκτος της γραμματειας και της προεδρου,με χωσανε εμενα γραμματεια.Εκει επεσε το σκησιμο της ζωης μου.Οσα ατομα δεν πλακωσανε ολην την μερα ηρθανε 1.5 ωρα πριν κλεισουν οι καλπες.Εγινε και ενα λαθακι εξαιτιας της γραμματειας και ακουγαμε και ολο το βρισιμο απο τον κοσμο.Μετα ενω ημουνα κυριολεκτικα χωμα απο την κουραση(δυο ωρες υπνο σε 36 ωρες),η προεδρος μου εκανε παρατηρηση να σηκωθω για να τελιωνουμε την καταμετρηση.Οριακα κρατιομουνα να μην τις κατεβασω οτι ειχε και δεν ειχε.Κατα της διαρκειας της καταμετρησης η γραμματειας "αρρωστησε" και την εκανε.Οποτε φατε το σκησιμο η εφορευτικη.Εγω λεω στην προεδρο οτι με το που τελειωσει η καταμετρηση την κανω και να τα βρειτε μονοι σας ποιος θα τα γραψει στα βιβλια τωρα που λειπει η γραμματεας.Τελικα εκατσε μια κοπελα απο την εφορευτικη και ενα κομματοσκυλο. Γενικα συμφωνω με τον minaras_tio.Δηλαδη καθεσε εκει ολη μερα,βενζινη δεν μου πληρωσε κανεις για τα περα δωθε και με χωσανε και γραμματεια,οπως και πολλους αλλους που γνωριζω και δεν παιρνεις ουτε ενα 20αρικο.Ενταξει συμφωνω οτι δεν εχεις ευθηνη,αλλα μονο οτι ακους τον κοσμο να κραζει,τα κομματοσκυλα να κανουν ενσταση για το παραμικρο και ενω εχεις ενα κεφαλι καζανι να φωναζουν και να σου ερχετε να τα πεταξεις απο το μπαλκονι,συν τα χωσιματα που εχεις τεραστια πιθανοτητα να φας,ε δεν ειναι και απο τις χαλαρες εμπειριες. Ασφαλως ειχαμε και τις μαζοχες.Ενα παιδι ητανε αναπληρωματικο μελος στην εφορευτικη στην διπλα αιθουσα και επειδη δεν τον ηθελαν γιατι ειχαν κοσμο,αυτος ηρθε σε εμας εθελοντικα,εκατσε μεχρι στις 12 το βραδυ με ενα 2ωρο μονο διαλειμμα και το επικο,ηθελε να κατσει αυτος στην γραμματεα για "να δει πως ειναι".Ενταξει μιλαμε για κατεστραμενο ατομο. Στο τελος που εφυγε,η προεδρος τον φιλησε και τον ευχαριστησε μεσα στην χαρα που την βοηθησε κτλ.Εμενα ενα χαρηκα που σε γνωρισα μου ειπε μεσα στην κατσουφια.Την ειχα πρηξει ολο το βραδυ θα φυγω και θα φυγω
minaras_tio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 όλα τα μέλη της εφορευτικής με μισθούς φαντάρου, αν κι εκεί θα ρίχνουμε τον φαντάρο Ρε σεις γιατι δεν βαζουν φανταρους???!!! Χαχα!!! Ετσι κι αλλιως τους ταλαιπωρουν που τους ταλαιπωρουν, ας μπουν αυτοι να ξεμπερδευουμε!! Χαχα!!
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως τόσες σελίδες επαναλαμβανόμαστε άσκοπα. Κάποιοι έχουν πάει και έχουν πληρωθεί με κάποια ιδιότητα στις εκλογές. Επίσης κάποιοι άλλοι έχουν πάει σαν εφορευτική επιτροπή σε ιδανικές συνθήκες όπου οι δήμαρχοι κέρναγαν κτλ κτλ... Επίσης κάποιοι άλλοι πολλοί σωστά γράφουν πως ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει μεγάλη ευθύνη. Ε λοιπόν υπαρχει και η άλλη πλευρά. Αυτή του δημάρχουν που δε κερνάει ούτε τον καφέ, και του κακομοίρη που θα κάτσει εκεί 16-17 ώρες να κάνει μια δουλειά όσο απλή και να είναι αυτή. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ. Μας απασχολεί το ότι χάνουμε 16 ωρες απ τη ζωή μας, ώρες που ο καθένας μπορεί να χάσει ένα μεροκάματο που θα ταΐσει εκείνη την ημέρα την οικογένειά του, τη ξεκούρασή του, ένα προγραμματισμένο ταξίδι...οτιδήποτε. Τη στιγμή που το κράτος μπορει να πληρώνει 500 ευρώ για μια ημέρα σε έναν άνθρωπο (500 ευρω ειναι μηνιάτικο σε εργασίες, όπως σεκιούριτι με τεράστιες ευθύνες να υπενθυμίσω), ή να δίνει 50αρικα σε κομματικούς αντιπροσώπους, μπορεί να δώσει και ένα 20ρικο στα τακτικά μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Όχι μόνο θα πήγαινε ο κόσμος αλλά δε θα υπήρχαν και τόσα προβλήματα. Αντιλαμβάνομαι πως έχουμε ένα χρέος προς το κράτος. Το πληρώνουμε με το παραπάνω όμως. Δεν ειναι ανάγκη να μας τρωνε και μέρες που έχουμε ανάγκη. Αν σας σταζανε 500ρακι θα παρακαλαγατε να πατε "να υπηρετησετε τη δημοκρατια που ζουμε". Φυσικά και θα παρακαλάγαμε! Ξέρεις κανέναν που δε θέλει να πάει να δουλέψει για το δημόσιο και να πάρει 500 ευρω σε μια μέρα ?
Alxnks Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Φυσικά και θα παρακαλάγαμε! Ξέρεις κανέναν που δε θέλει να πάει να δουλέψει για το δημόσιο και να πάρει 500 ευρω σε μια μέρα ? σε μια τετοια ουτοπικη περιπτωση να δεις με τι συνοπτικες διαδικασιες θα εξαφανιζοταν και ο νομος οτι οι δημοσιοι κτλ δεν μπορουν να λαβουν μερος σε εφορευτικη επιτροπη! ενω τωρα, ασε τα αιωνια κοροιδα του ιδιωτικου να το κανουν κι αυτο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 να αυξηθεί όμως και ο μισθός του φαντάρου, 9 μήνες τώρα, παλιότερα περισσότεροι, όχι 1 μέρα...
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 σε μια τετοια ουτοπικη περιπτωση να δεις με τι συνοπτικες διαδικασιες θα εξαφανιζοταν και ο νομος οτι οι δημοσιοι κτλ δεν μπορουν να λαβουν μερος σε εφορευτικη επιτροπη! ενω τωρα, ασε τα αιωνια κοροιδα του ιδιωτικου να το κανουν κι αυτο! Ακριβως αυτό. Επειδή λοιπόν όλο το θέμα ειναι το θέατρο του παραλόγου, ε μην το υποστηρίζετε κιολας, πως το κράτος έχει την ανάγκη μας και εμεις δε του τη παρέχουμε. Το κράτος το πληρώνω πλουσιοπάροχα για να μου προσφέρει μετριότατες υπηρεσίες και αν μάλιστα διαμαρτυρηθω θα μου πει οτι εγω φταίω που ψήφιζα αυτους που ψήφιζα, οι οποίοι τώρα ξαναζητάνε τη ψήφο μου, γιατι αν δε τους ψηφίσω θα καταστραφεί λέει η Ελλάδα.... να αυξηθεί όμως και ο μισθός του φαντάρου, 9 μήνες τώρα, παλιότερα περισσότεροι, όχι 1 μέρα... Τι να τους κάνουμε τους φαντάρους? Δε μας παρέχει προστασία η Ε.Ε.?? Γιαυτο δε μπήκαμε στην Ε.Ε.?? Το θέατρο του παραλόγου όπως ξαναειπα. Ακρη δεν υπάρχει!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 άκρη δεν υπάρχει αλλά γιατί να νοιαστεί κάποιος για 1 μέρα και όχι για τόσους μήνες?
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Θα σου πω το λόγο. Διότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ, πως ως μικρή χώρα που παραδοσιακά είχε εχθρούς για διάφορους λόγους, η στρατιωτική ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (προσοχή στα κεφαλαία, επίτηδες τα κάνω έτσι ) είναι σημαντική ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να προστατεύσουν μελλοντικά και εφόσον χρειαστεί τις οικογένειες και τις περιουσίες τους. Επίσης ο στρατιώτης ως γνωστών παίρνει ένα μικρό ποσό και συγχρόνως σιτίζεται ενώ κυκλοφορεί δωρεάν με όλα τα ΜΜΜ. Παράλληλα δικαιούται κάποιες δωρεάν μεταφορές με πλοία, αεροπλάνα κτλ (τουλάχιστον αυτό ίσχυε οταν πήγαινα εγώ φαντάρος) Σαφως και δεν ειμαι υπερ της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας, ειδικά με τον τρόπο που εφαρμόζεται στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε με το θέατρο του παραλόγου με την εφορευτική επιτροπή τώρα :-P Nα τονίσω εδώ, πως μου κανει τρομερή εντύπωση το οτι απαγορευεται να λαμβάνουν μέρος οι δημοσιοι υπάλληλοι ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη. Τι διαολο?Το καλό κράτος δεν έχει εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους που έχει προσλάβει??? Υπάρχει καμια δουλειά στον πλανήτη που σε προσλαμβάνουν να χειρίζεσαι δημοσια ζητήματα, να εισαι ικανός να κάνεις τα πάντα αλλά να σε θεωρουν ανικανο ή μάλλον μη έμπιστο να είσαι εφορευτικh επιτροπή??? Γελάω τόσο δυνατά που ακούγομαι μέχρι τα κεντρικά του Ινσόμνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις