Pa0ki Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Και τις 2 φορές που με είχαν καλέσει, αναπληρωματικός ήμουν και επειδή κανένα τακτικό μέλος δεν είχε δεήσει να πατήσει το πόδι του και να μας τιμήσει με την παρουσία του, πήρα προαγωγή! Πήγες μόνος το πρωί ή ήρθαν και σε πήραν? 1
panos9553 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά...θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πραγματάκια.... Λοιπόν...φετος είναι η τεταρτη φορα που με βάζουν εφορευτική επιτροπή...3ις τακτικό μελος(όπως τώρα) και μια αναπληρωματικό. Το εκλογικό κέντρο είναι στο χωριό μου αλλα 4 φορές ενώ ακομα δεν έχω κλείσει τα 25;;;Είναι αστείο αυτο που συμβαίνει...δεν είχα πρόβλημα να κάνω ότι μπορω τις άλλες φορές αλλα εδώ καποιοι ψαχνουν για χαζούς..Τι θα μπορούσα να κάνω ρε παιδιά;;;Θέλω να κατέβω χωριό για να δω τους δικούς μου και όχι να την βγάλω πάλι σε ένα δωμάτιο όλη την Κυριακή...θα μπορούσα ας πούμε να πάω να ψηφίσω και να τους πω πως είναι η τεταρτη φορα σε 6 χρόνια που ψηφίζω και να φυγω ας πούμε;;;
panos9553 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οκ δεν θα τους νοιάξει...αλλα δεν υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορές σε βάζουν εφορευτική επιτροπή;;;Απλα λογικά κάποιο κάτω στο χωριό ή κάποιοι χωνουν εμένα..μπορω να μάθω ποιος ας πούμε;;;
eidikos33 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 και καλα γινεται με κληρωση..θα πας και αυτη την φορα? τις αλλες φορες τι σε εβαζαν να κανεις?
Henry3GR Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οκ δεν θα τους νοιάξει...αλλα δεν υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορές σε βάζουν εφορευτική επιτροπή;;;Απλα λογικά κάποιο κάτω στο χωριό ή κάποιοι χωνουν εμένα..μπορω να μάθω ποιος ας πούμε;;; Είναι συχνό φαινόμενο όποιος πάει μια φορά να τον καλούν συνέχεια. Αν δεν βγάλεις άκρη στο πρωτοδικείο απλά μην πας καθόλου, ούτε να ψηφίσεις. Η γαϊδουριά μόνο έτσι αντιμετωπίζεται. Με πολύ μικρή πιθανότητα ίσως να έχεις τις κυρώσεις.
panos9553 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν κατέβω στο χωριό μου λογικά θα με δουν...δεν θα κάτσω εσώκλειστος μέσα στο σπίτι...τις άλλες φορές έσβηνα ονόματα..μετρουσα στο τέλος..τα γνωστά...απλα είναι κοροιδια μωρε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 μην πας στο χωριό τότε...
Henry3GR Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κοίτα όσο μικρό και αν είναι το χωριό δεν δικαιολογείται να σε καλούν 4 φορές. Δηλαδή πήγαν όλοι οι άλλοι και τώρα είρθε η σειρά σου; Οπότε και να σε δουν γνωστοί τι θα σου πούν; Αν είναι δυνατόν. Πάλι να στείλουν αστυνομικό στο σπίτι; και αυτό συμβαίνει καμιά φορά.
panos9553 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν είναι τόσο απλό...θα κατέβω κυρίως να δω τους δικούς μου, απλα πως θα τους δω αν Όλη την Κυριακή την βγάλω εκεί πέρα...και αν κατέβω φυσικά και θα με δουν γιατι χωριό είναι...καταλαβαινετε...κανεις δεν την γλυτώνει...
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Γενικά εγώ δεν έχω καταλάβει ποιους καλούν, με ποια κριτήρια και γιατί κάποιους τους έχουν καλέσει 2-3 φορές και άλλους καμία... και εμενα καμια, και εχω την 6η αισθηση οτι για καποιο λογο δε θα με καλεσουν ποτέ. ολους τους κολλητους μου τους εχουν καλεσει τουλαχιστον μια φορα. και 2 πρωην μου επισης και τις 2. το θεμα ειναι οτι ουτε την αδερφη μου την καλεσαν ποτε και ειναι πολυ μεγαλυτερη μου. Δεν γνωριζω τι παιζει
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Στις προηγουμενες καλεσαν εμενα και τον πατερα μου, οι ανθρωποι ειναι οτι να ναι .
eidikos33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πηγατε gtre? τους υπολοιπους που ειχαν καλεσει πηγαν;
kage Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πιστευετε οτι γινεται κληρωση? σε φαση να εχουν κανα αλγοριθμο για να βγαζει τυχαια νουμερα ή μηπως οτι βαζουν χιλ ατομα σε κληρωτιδα? προφανως καποιος απο το δημαρχειο εβγαλε στην τυχη 10-20ατομα και ο ιδιος ή ο επομενος τα ξαναβαζει αφου τα εχει ετοιμα σε χαρτι..
Gtr34 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πηγατε gtre? τους υπολοιπους που ειχαν καλεσει πηγαν; Εγώ πήγα ο πατέρας όχι για λογούς υγείας, έδωσα χαρτί γιατρού στον δικαστικό. Ακόμα και ο αστυνομικούς απόρησε όταν μας έφερε τα χαρτιά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις