eidikos33 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 το θεμα ειναι τι κυρωσεις υπαρχουν...εχω ακουσει κοιτανε ηλικιες
ParhsG Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αν εισαι δημοσιος υπάλληλος ναι ...Δεν τους καλουν.Μου το ειπε φιλος και κουμπαρος εφοριακος Δεν ειμαι. Αλλα ο παππους μου που ηταν ποτε δε τον καλέσαν ουτε τη γιαγια μου που δεν ηταν τιποτα, ουτε τους γονεις μου ποτε ουτε και εμενα.(δεν ειναι δημοσιοι).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 και στην Ελλάδα, τηρούμε τις παραδόσεις! 1
InsertCoinToJoi Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 οσους ηταν να καλεσουν τους καλεσαν? να ξερω να ηρεμησω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δεν ειμαι. Αλλα ο παππους μου που ηταν ποτε δε τον καλέσαν ουτε τη γιαγια μου που δεν ηταν τιποτα, ουτε τους γονεις μου ποτε ουτε και εμενα.(δεν ειναι δημοσιοι). Ουτε εμενα ουτε κανενα δικο μου δεν εχουν καλεσει αλλα δεν λεει κατι αυτο οσους ηταν να καλεσουν τους καλεσαν? να ξερω να ηρεμησω? Ναι
Getta Robo Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 οσους ηταν να καλεσουν τους καλεσαν? να ξερω να ηρεμησω?Εκτος αν σε καλεσαν και δεν σου ηρθε ποτε χαρτι. Συνεβει σε φιλο.
Silverage Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Φίλος μου, μου είπε χθες οτι τον πήραν τηλέφωνο απο το δημαρχείο και του είπαν αν θέλει, να πάει εφορευτική επιτροπή. Αυτό είναι καινούριο σύστημα; Δεν θέλει να πάει αλλά θέλει να ψηφίσει. Μήπως τον κρατήσουν όμως;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Φίλος μου, μου είπε χθες οτι τον πήραν τηλέφωνο απο το δημαρχείο και του είπαν αν θέλει, να πάει εφορευτική επιτροπή. Αυτό είναι καινούριο σύστημα; Δεν θέλει να πάει αλλά θέλει να ψηφίσει. Μήπως τον κρατήσουν όμως; Αν δεν υπαρχει χαρτι από το Πρωτοδικειο δεν μπορουν να του κανουν τιποτα 1
geoknik Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δλδ αν σε καλεσουν και δε πας υπαρχει περιπτωση να το πανε δικαστικος?
eidikos33 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δλδ αν σε καλεσουν και δε πας υπαρχει περιπτωση να το πανε δικαστικος? ναι 1
Pa0ki Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τα αναπληρωματικά μέλη τα χώνουν μόνο σε περίπτωση που δεν πάνε τα τακτικά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Τα αναπληρωματικά μέλη τα χώνουν μόνο σε περίπτωση που δεν πάνε τα τακτικά? Κανονικα είναι για να αντικαταστησουν καποια τακτικα μελη ορισμένες ωρες της ημερας . Στην καταμετριση το τακτικο μελος είναι παρων. Αυτά στην θεωρια γιατι σπανια υπαρχει απαρτια τακτικών οποτε και τα αναπληρωματικα τα κανουν τακτικα 1
geoknik Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν εχει συμβει ποτε από ότι εμαθα από δικαστικη αντιπροσωπο ναιΝαι η οχι?Αν σκασω 5 το απογευμα λετε να μου πει κανεις τπτ?μιλαμε για χωριο 700 κατοικων
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ναι η οχι? Αν σκασω 5 το απογευμα λετε να μου πει κανεις τπτ?μιλαμε για χωριο 700 κατοικων Αν εισαι εφορευτικη μπορει αν θελει Πιο καλα λιγο πριν κλεισουν οι καλπες
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αυτά στην θεωρια γιατι σπανια υπαρχει απαρτια τακτικών οποτε και τα αναπληρωματικα τα κανουν τακτικα Και τις 2 φορές που με είχαν καλέσει, αναπληρωματικός ήμουν και επειδή κανένα τακτικό μέλος δεν είχε δεήσει να πατήσει το πόδι του και να μας τιμήσει με την παρουσία του, πήρα προαγωγή! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις