Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επειδή κι εγώ στις εκλογές Μαΐου ημουν επιτροπή (και επειδή το topic έφτασε τις 17 σελίδες και διάβασα μέχρι την 2η..), τελικά οι ίδιοι είναι επιτροπή ή παίρνουνε άλλα άτομα?

Ευχαριστώ.

υγ : όσον αφορά πληρωμή, εννοείται πως δεν παίρνεις τίποτα, διαφορετικά δεν θα ηταν εξαναγκαστικός εθελοντισμός..

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα με βαλαν εφορευτικη αναπληρωματικο μελος και το κακο ειναι οτι μου φεραν το χαρτι σπιτι και υπεγραψα οτι το πηρα.αν δε παω θα εχω κυρωσεις?τι δικαιολογητικα χρειαζομαι να το αποφηγω?

Δημοσ.

Καλησπερα με βαλαν εφορευτικη αναπληρωματικο μελος και το κακο ειναι οτι μου φεραν το χαρτι σπιτι και υπεγραψα οτι το πηρα.αν δε παω θα εχω κυρωσεις?τι δικαιολογητικα χρειαζομαι να το αποφηγω?

Ένα χαρτι από Δημοσιο νοσοκομειο  με αναρωτικη αδεια 2-3 μερες να μην ξεκιναει την ημερα των εκλογων πιο καλα και το στελνεις με καποιον στον Προεδρο της εφορευτικης

Δημοσ.

Ένα χαρτι από Δημοσιο νοσοκομειο με αναρωτικη αδεια 2-3 μερες να μην ξεκιναει την ημερα των εκλογων πιο καλα και το στελνεις με καποιον στον Προεδρο της εφορευτικης

ευχαριστω! πρεπει να εχω γνωστο για να παρω το χαρτι απο το νοσοκομειο?
Δημοσ.

ευχαριστω! πρεπει να εχω γνωστο για να παρω το χαρτι απο το νοσοκομειο?

Απλα λες ότι στραμπουληξες το ποδι σου ή ποναει η κοιλια σου.Δεν μπορουν να σου πουν όχι σε αυτα

αμα δεν παει καθολου τι μπορει να του κανουν?

Πρακτικα τιποτα απολυτως

Δημοσ.

Να ρωτησω και γω με τη σειρα μου,κλασσικα μου στειλαν χαρτι για αναπληρωματικο

εγω βεβαια το χαρτι το ειδα στο τραπεζι του σαλονιου,δηλαδη δε παρελαβα απο κανεναν τιποτα στα χερια μου

δεν ειμαι καλυμενος στο να μη παω?δε με ειδοποιησε κανενας επισημως

*btw,αυτα τα χαρτια,για να ειναι καλυμενο κ το κρατος,δεν θα πρεπε να τα στελνουν συστημενα?δε καταλαβαινω γιατι δε τα στελνουν ετσι

Δημοσ.

Διοτι δε θα πήγαινε κανεις να τα παραλάβει. Ενώ τωρα καλύπτονται μόνο με την παράδοση σε οποιοδήποτε συγγενικό πρόσωπο. Σκοπός ειναι το συγγενικό πρόσωπο να ΜΗΝ παραλάβει.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα,οτι ουτε σε συγγενικο προσωπο δε το δωσανε..το βρηκε ο πατερας μου στην εισοδο της πολυκατοικιας

Δημοσ.

αυτο ειναι το θεμα,οτι ουτε σε συγγενικο προσωπο δε το δωσανε..το βρηκε ο πατερας μου στην εισοδο της πολυκατοικίας

Μηπως εγραφε πανω "Θυροκολιση" .Ετσι βρηκε μια συναδελφισα ένα

Δημοσ.

οχι...οπως και να χει πες για παραδειγμα οτι λειπαμε οικογενειακως σε γαμο/ταξιδι για μιση μηνα,πως ειμαι υποχρεωμενος να το γνωριζω?

γιαυτο μου κανει περιεργια,πως και δεν εχουν βρει ενα τροπο ωστε να το μαθαινεις σιγουρα και επισημα

Δημοσ.

πες για παραδειγμα οτι λειπαμε οικογενειακως σε γαμο/ταξιδι για μιση μηνα,πως ειμαι υποχρεωμενος να το γνωριζω?

Δεν εισαι υποχρεωμενος να το γνωριζεις. γιαυτο πρεπει καπως να γινει η αρχη και να πεσουν οι μηνυσεις σε αυτο το γελοιο και παραλογο πραγμα με τις εφορευτικες επιτροπες ωστε να αλλαξουν ολα αυτα τα πραγματα.
Δημοσ.

Μιλησα πριν λιγο με φιλο που εχει γυναικα δικαστικο .Οσοι ψηφιζουν στο εκλογικο που είναι εφορευτικη να πανε αργα το βραδυ γιατι υπαρχει περιπτωση να τους κρατησουν αν δεν εχουν ατομα

Θεωρητικα ο δικαστικος μπορει να διαταξει βιαια προσαγωγη σε καποιον που είναι εφορευτικη αλλα δεν το κανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...