Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλιστα.Ολα τα εχουμε διαβασει, τωρα διαβασαμε και συγκριση Αστυνομικου-Δικ.Αντιπρ. ! Τι σημασια εχει ποσοι ειναι οι κατοικοι?Σε εχουν στειλει απο την μια ακρη στην αλλη να κανεις ποτε μια δουλεια?Καποιοι πηγαινουν σε απιστευτα απομακρυσμενα ορεινα χωρια με αντιξοες συνθηκες και πρεπει να φερουν εις περας την διαδικασια.

Επισης, μαλλον ο φιλος σου ο αστυνομικος εχει πιαστει κοροιδο της υπηρεσιας του διοτι στις προηγουμενες εκλογες οι αστυνομικοι στα περισσοτερα σχολεια ηταν ΑΦΑΝΤΟΙ.

Σκέφτηκες ότι ίσως να ήταν απο αυτούς που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους;

• Απαντ. 238
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ, η απόλυτη επιβεβαίωση. Κάλεσαν και τον ξαδελφό μου, για 4η φορά. Δήμος Περιστεριου...400.000 δημότες. Τον κάλεσαν 4η φορά...Τυχαίο???

Τοσα χρόνια που παίζει ξυστό θα έπρεπε να εχει κερδίσει...χαχαχαχα.

Εννοείτε πως δε θα πάει. Ενημέρωσε μάλιστα και το αστυνομικό τμήμα που του τηλεφώνησαν και οι ίδιοι του είπαν πως έχει δίκιο που διαμαρτύρεται, αλλά δυστηχώς το σύστημα έτσι λειτουργεί.

Κοινός απ ότι έχει φανεί, κάποιοι κάνουν κληρώσεις κάποιοι άλλοι όχι. Καλούν τους παλαιότερους, who knows?

Δημοσ.

Οκ, η απόλυτη επιβεβαίωση. Κάλεσαν και τον ξαδελφό μου, για 4η φορά. Δήμος Περιστεριου...400.000 δημότες. Τον κάλεσαν 4η φορά...Τυχαίο???

Τοσα χρόνια που παίζει ξυστό θα έπρεπε να εχει κερδίσει...χαχαχαχα.

Εννοείτε πως δε θα πάει. Ενημέρωσε μάλιστα και το αστυνομικό τμήμα που του τηλεφώνησαν και οι ίδιοι του είπαν πως έχει δίκιο που διαμαρτύρεται, αλλά δυστηχώς το σύστημα έτσι λειτουργεί.

Κοινός απ ότι έχει φανεί, κάποιοι κάνουν κληρώσεις κάποιοι άλλοι όχι. Καλούν τους παλαιότερους, who knows?

Δεν πάει με τον ΔΗΜΟ. Πάει με το εκλογικό ΤΜΗΜΑ. Σε κάθε εκλογικό τμήμα πόσα άτομα να 'ναι;

Δεν παίζει πολύ απλά να λένε ήρθε ο τάδε, ξαναβάλτε τον. Στο κάθε τμήμα αλλάζει ο δικηγόρος κάθε φορά που είναι υπεύθυνος, ποιος σκατά είναι τελικά αυτός που κάθεται και κοιτάει ποιος ήρθε, ποιος δεν ήρθε για να ξαναπάρει τον ίδιο;; Τι θεωρίες συνωμοσίας είναι αυτές;

Έχουμε χιλιάδες εκλογικά κέντρα με 100-200-300 άτομα το καθένα.

Είναι λογικό, αναμενόμενο και στατιστικά ΣΙΓΟΥΡΟ ότι κάποια άτομα, γκαντέμηδες, θα κληρωθούν

και 2η φορά συνεχόμενη. Αν μιλάμε για κανά χωριό με μικρό αριθμό ατόμων στο τμήμα, παίζει και 3η και 4η αν είσαι γκαντέμης. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Το "είχανε καλέσει τον μπατζανάκη μου και τώρα πάλι τον ξανακαλέσανε" δεν αποτελεί απόδειξη για τίποτα απολύτως. Εκτός από τον μπατζανάκη, χιλιάδες άλλα άτομα που είχανε πάει την προηγούμενη φορά, ΔΕΝ κληρώθηκαν σε αυτήν. Καθαρή περίπτωση που κοιτάμε μόνο το συμβάν που μας ενδιαφέρει (να σε καλέσουν στο καπάκι) και αγνοούμε τις χιλιάδες περιπτώσεις που είναι και η πλειοψηφία της πιθανότητας να ΜΗΝ σου κάτσει στο καπάκι.

• Moderators
Δημοσ.

Ουφ, το κουράσατε.

Πάντα γίνεται κλήρωση.

Όμως, δεν μπαίνουν όλοι οι ψηφοφόροι του εκλογικού τμήματος στην κλήρωση. Κάποιοι δεν μπαίνουν για προφανείς λόγους, άλλοι όχι για τόσο προφανείς.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα ενας φιλος μου που ητανε εφορευτικη στην προηγουμενη,λεει οτι το χαρτι πανω γραφει οτι σε περιπτωση επαναληπτικων εκλογων πρεπει να ξαναπαμε οσους μας καλεσαν την πρωτη φορα.Το χαρτι εγω προσωπικα το εχω πεταξει,οποτε δεν θυμαμαι ακριβως τι λεει.Το επιβεβαιωνει κανενας;

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα ενας φιλος μου που ητανε εφορευτικη στην προηγουμενη,λεει οτι το χαρτι πανω γραφει οτι σε περιπτωση επαναληπτικων εκλογων πρεπει να ξαναπαμε οσους μας καλεσαν την πρωτη φορα.Το χαρτι εγω προσωπικα το εχω πεταξει,οποτε δεν θυμαμαι ακριβως τι λεει.Το επιβεβαιωνει κανενας;

Δεν πανε οι ιδιοι.Εσταλησαν εκ νεου ειδοποιητηρια.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Ερώτηση.

Κανονικά δεν πρέπει να σου παραδώσει το χαρτί της εφορευτικής μπάτσος και να υπογράψεις οτι το παρέλαβες;

Με καλούν την Κυριακή (1η φορά) και βρήκε χτες το απόγευμα στο πατρικό μου η μάνα μου το χαρτί πεταμένο κάτω απο την πόρτα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Το είδε ειλικρινά τυχαία και το σήκωσε.

Το οτι δε θα παω είναι δεδομένο και ας με ψάχνουν οι μπάτσοι την Κυριακή! Οι δικοί μου δουλεύουν κ οι δύο και θα λείπουν μέχρι τις 6 - 7 το απόγευμα και εγώ μένω αλλού εδώ κ χρόνια και κυρίως δεν υπέγραψα ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου για το κωλόχαρτο.

Επίσης η θεία μου πρέπει να είναι μεγάλο θύμα, γιατί είναι δημόσιος υπ. και έχει πάει 2 φορές εφορευτική!

Δημοσ.

Το οτι δε θα παω είναι δεδομένο και ας με ψάχνουν οι μπάτσοι την Κυριακή!

Για να σε ψαξουν θα πρεπει να αποφασισουν να ασχοληθουν. Κανουν οικονομια, η βενζινη κοστιζει.

Αποστολή από το HTC Desire HD...

Δημοσ.

Προτιμούμε να μας κάτσει στο σβέρκο κανα "λουλούδι" τύπου Καντάφι;

Μεγάλη "πλάκα" θα έχει τότε.

Δημοσ.

Προτιμούμε να μας κάτσει στο σβέρκο κανα "λουλούδι" τύπου Καντάφι;

Μεγάλη "πλάκα" θα έχει τότε.

Γιατι που νομιζεις οτι πανε τα πραγματα? Να μας πηδανε μια ζωη οι γερμανοι (και οχι μονο) και εμεις να πεθαινουμε απο την πεινα...

Ο Κανταφι τι εκανε? Πηδουσε και ο λαος πεινουσε...

What's the difference????

Δημοσ.

Αν μπορούσες να ρωτήσεις κάποιον που ζούσε στην Λιβύη, θα σου απαντούσε χίλιες φορές καλύτερα απ' ότι εγώ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις μόνος σου την τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο καταστάσεων, τότε... Ρώτα κανα μεγαλύτερο πως ζούσαν επι Χούντας και σκέψου το επι 10 φορές χειρότερα. Μετά απο μια τέτοια εξαιρετικά ευχάριστη "εμπειρία" θα σκοτωνόμασταν ποιος θα πρωτοπάει εφορευτική επιτροπή.

Δημοσ.
Αν μπορούσες να ρωτήσεις κάποιον που ζούσε στην Λιβύη' date=' θα σου απαντούσε χίλιες φορές καλύτερα απ' ότι εγώ. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις μόνος σου την τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο καταστάσεων, τότε... Ρώτα κανα μεγαλύτερο πως ζούσαν επι Χούντας και σκέψου το επι 10 φορές χειρότερα. Μετά απο μια τέτοια εξαιρετικά ευχάριστη "εμπειρία" θα σκοτωνόμασταν ποιος θα πρωτοπάει εφορευτική επιτροπή.[/quote']

Η διαφορα τωρα υπαρχει ακομα...για ποσο ομως ακομα;; 1,2,3,6 χρονια; Ειμαστε κοντα και το ξερεις.

Δεν προλαβα χουντα αλλα ενα πραγμα εμαθα προσφατα: 4000 μπατσοι, ΔΕΝ φυλουσαν τον Παπαδοπουλο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν. Ειχε παει φιλος να ψηφισει στις προηγουμενες εκλογες, και τον ειδοποιησαν απο το κεντρο του πως θα επρεπε να κατσει στην επιτροπη μιας και ειχε επιλεχθει, αλλα δεν του ειχε ερθει το χαρτι για καποιο λογο. Οποτε ειτε τον βρηκανε και τον βαλανε εκεινη την στιγμη, ειτε οντως ειχε επιλεχθει και δεν του εφτασε το χαρτι ποτε, κατι με τους ιδιους πολυ συχνο. Υπαρχει τροπος να διαπιστωσει κανεις εαν οντως εχουν εξαρχεις επιλεχθει καποια ατομα, η απλα μαζευουν τυχαιους ψηφοφορους; Θα υπηρχε καποιος τροπος να το εξακριβωσει με επισημα εγγραφα στο τμημα;

Καταλαβαινετε πως οταν πας απλα να ψηφησεις και σου λενε πρεπει να κατσεις για ΧΧΧ ωρες επειδη ξεχασαμε/χασαμε το χαρτι που επρεπε να σου στειλουμε, ειναι πρακτικη τριτου κοσμου και βγαλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...