Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ρε δε γινεται λέμε...Ισα που έγραφα εδω και εσκασε το τηλέφωνο από τον αδελφό της στην γενέτηρά της. "Σε πήραν από αστυνομία να σου πουν οτι έχεις οριστεί τακτικό μέλος..Τους είπα οτι κατοικείς σε άλλη περιοχή και μάλλον δε θα έρθεις να ψηφίσεις λόγο εξόδων και είπαν να πάρεις χαρτί από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου..." Δ Ε Ν Γ Ι Ν Ε ΤΑΙ!!!!!
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Είδες διασύνδεση οι δημόσιες υπηρεσίες της χώρας; Ταυτόχρονη ειδοποίηση.
Aztec Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδιά δηλαδή αν μενω Αθήνα και ψηφίζω επαρχία (όπου με έχουν βάλει στην εφορευτική επιτροπη) δεν ειμαι υποχρεωμένος να παραστώ ? Πάω μόνο απο την αστυνομία ?
Alxnks Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδιά δηλαδή αν μενω Αθήνα και ψηφίζω επαρχία (όπου με έχουν βάλει στην εφορευτική επιτροπη) δεν ειμαι υποχρεωμένος να παραστώ ? Πάω μόνο απο την αστυνομία ? μονο εαν αυτη η επαρχια απεχει πανω απο ενα συγκεκριμενο αριθμο χιλιομετρων (δεν τον θυμαμαι ακριβως, νομιζω πανω απο 250; ), τοτε δεν εισαι υποχρεωμενος να πας να ψηφισεις και αρα να εισαι και μελος (παιρνεις χαρτι απο αστυνομικο τμημα οτι ησουν στο ταδε μερος που απεχει ταδε χιλιομετρα). αν ειναι λιγοτερο, συμφωνα με το νομο πρεπει να πας να ψηφισεις (εκτος βεβαια παλι αν παρεις κανα χαρτι απο νοσοκομειο κτλ) και αρα θα εισαι και μελος.
cyber_katsarida Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ενημερωτικά να σας πω πως σήμερα μου έφερε στο σπίτι ένας μπάτσος το χαρτί για εφορευτική. όπως μου είπε και αυτός, τα ίδια άτομα καλούν πολλές φορές. όχι πως δεν το ξέραμε αλλά επιβεβαιώνεται και επίσημα. τα σχόλια περι κλήρωσης είναι παραμύθια. μπορεί να γίνεται κάποια κλήρωση κάποια στιγμή αλλά κρατάνε κάβα για επόμενες εκλογές
NansyM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εχω εναν φιλο αστυνομικο πηραν μαλλον θα παρουν 130 ευρω και δουλευε το προηγουμενο βραδυ νυχτερινος σε σχολειο για να μην γινει τιποτα σχολασε στις 6 στις 10 ξαναπηγε σε ενα αλλο σχολειο για την δουλεια του και σχολασε στις 6 και μετα στις 7 ξαναεφυγε για να ειναι σε επιφυλακη μεχρι τις μια τα μεσανυχτα εγω σκεφτομαι γιατι ενας δικαστικος σε ενα χωριο με 100 και λιγοτερους καμοια φορα κατοικους παιρνει τα ιδια λεφτα με εναν που ειναι στην Αθηνα η στην Θεσσαλονικη;
fearwhatnow Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εχω εναν φιλο αστυνομικο πηραν μαλλον θα παρουν 130 ευρω και δουλευε το προηγουμενο βραδυ νυχτερινος σε σχολειο για να μην γινει τιποτα σχολασε στις 6 στις 10 ξαναπηγε σε ενα αλλο σχολειο για την δουλεια του και σχολασε στις 6 και μετα στις 7 ξαναεφυγε για να ειναι σε επιφυλακη μεχρι τις μια τα μεσανυχτα εγω σκεφτομαι γιατι ενας δικαστικος σε ενα χωριο με 100 και λιγοτερους καμοια φορα κατοικους παιρνει τα ιδια λεφτα με εναν που ειναι στην Αθηνα η στην Θεσσαλονικη; Μαλιστα.Ολα τα εχουμε διαβασει, τωρα διαβασαμε και συγκριση Αστυνομικου-Δικ.Αντιπρ. ! Τι σημασια εχει ποσοι ειναι οι κατοικοι?Σε εχουν στειλει απο την μια ακρη στην αλλη να κανεις ποτε μια δουλεια?Καποιοι πηγαινουν σε απιστευτα απομακρυσμενα ορεινα χωρια με αντιξοες συνθηκες και πρεπει να φερουν εις περας την διαδικασια. Επισης, μαλλον ο φιλος σου ο αστυνομικος εχει πιαστει κοροιδο της υπηρεσιας του διοτι στις προηγουμενες εκλογες οι αστυνομικοι στα περισσοτερα σχολεια ηταν ΑΦΑΝΤΟΙ.
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κάλυψη - απόκρυψη καναν οι άνθρωποι! Μην είμαστε κακοί.
gorge18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και εμενα με καλεσαν σημερα … το 2009 ειχα ξαναπάει … τουλαχιστον δεν εχει μετρημα σταυρών οποτε μπαμ μπαμ θα τελειώσουμε και εκτος αυτό θα εχει πλακα με όλα τα κομματόσκυλα που τρώγονται πανω από την καλπη χαχα
christiana78 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 ποια κλήρωση μωρέ... καλούν την αδερφή μου , πηγαίνει και την επόμενη καπάκι εμένα; απλά σου λέει αυτοί έρχονται καλοί μ@λ@ες είναι ξαναβάλτους... 1
minaras_tio Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μην πατε. So simple. Sent from my iPhone using Insomnia
nemesiskp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Και εμενα με καλεσαν σημερα … το 2009 ειχα ξαναπάει … τουλαχιστον δεν εχει μετρημα σταυρών οποτε μπαμ μπαμ θα τελειώσουμε και εκτος αυτό θα εχει πλακα με όλα τα κομματόσκυλα που τρώγονται πανω από την καλπη χαχα Γιατι δεν εχει μετρημα σταυρων;
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Οι βουλευτές θα εκλεγούν με λίστα και όχι με σταυρό προτίμησης. Η χαρά των αργηγών των κομμάτων.
EyeofOne Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εμένα μου αφήσαν ένα χαρτί στην εξώπορτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω. Τοσο καιρό άνεργος με διδακτορικό δεν είδα απο το κράτος ενδιαφερθεί για εμένα. Τωρα θέλουν και υποχρεωτική εργασία χωρίς αμοιβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις