Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον υπολογιστη μου ετσι ωστε να μπορει να σηκωσει παιχνιδια(οχι πολλα την φορα) στυλ League Of Legends. Ο συγκεκριμενος υπολογιστης εχει για καρτα γραφικων, εναν τυπικο προσαρμογεα VGA(αρχαιο θα μου πειτε) και για επεξεργαστη εναν, AMD Athlon Processor LE-1640 2.70 GHz. Προς το παρον θελω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων και τον επεξεργαστη. Δεν ξερω τι αλλο χρειαζετε να σας πω, αλλα ο,τι χρειαζεστε πειτε μου.

Ευχαριστω προκαταβολικα,

orfeas71995

Συγνωμη για τη δημιουργια τριων ιδιων θεματων αλλα κολησε εκεινη τη στιγμη και δεν ξερω τι ακριβως εγινε. Σας παρακαλω να απαντατε εδω και ζηταω απο εναν admin να σβησει τα αλλα δυο. Ευχαριστω

Δημοσ.

Οκ μπορει καποιος να το μεταφερει?? Θα παρακαλουσα τα αλλα δυο θεματα που φερουν τον ιδιο τιτλο να σβηστουν επειδη τα δημιουργησα κατα λαθος

Δημοσ.

Το ποσο δεν ειναι μεγαλυτερο απο 300 ευρω. Οσο για την μητρικη μπορω να τη δω καπου χωρις να ανοιξω το κουτι του υπολογιστη;

Δημοσ.

Έλα ρε Ορφέα μην βαριέσαι,πες μας και τι άλλο σου λέει(μνήμη RAM,κάρτα γραφικών ),επίσης πες μας ποιά οθόνη έχεις(τι ανάλυση έχει ή μάρκα και μοντέλο).

Α και κάτι άλλο που έπρεπε να σου το πω πριν,γιατί δεν θέλεις να ανοίξεις το κουτί σου αφού ούτως ή άλλως θα το ανοίξεις για να βάλεις τα καινούργια εξαρτήματα,εκτός αν το κάνει κάποιος φίλος σου.

Εν πάσει περιπτώσει πρέπει να ανοιχτεί για να μας πεις και το τροφοδοτικό που έχεις οπωσδήποτε,έτσι ώστε να δούμε τι μπορείς(αξίζει) να κρατήσεις και τι όχι.

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να ανοιξω τον υπολογιστη αλλα πρεπει να περιμενω σαββατοκυριακο για να ερθει ο πατερας μου.

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη ειναι τα εξης:

Operating System

MS Windows Vista Home Premium 32-bit SP1

CPU

AMD Athlon 64 LE-1640

RAM

2,00 GB Dual-Channel DDR2 @ 299MHz (5-5-5-15)

Motherboard

ASUSTeK Computer INC. M2A-MX (Socket AM2)

Graphics

L557 (1280x1024@1Hz)

ATI video (ASUStek Computer Inc)

Hard Drives

156GB Western Digital WDC WD1600AAJS-08B4A0 ATA Device (SATA)

Optical Drives

Optiarc DVD RW AD-5200S ATA Device

Audio

Συσκευή High Definition Audio

Η οθονη ειναι λιγο παλια. Ειναι της EIZO FlexScan L557 με αναλυση 1280x1024.

Αυτα. Οσο για το τροφοδοτικο θα το τσεκαρω το σαββατοκυριακο αν και ισως να μπορεσω μονος μου να ανοιξω τον υπολογιστη αυριο που θα ειμαι σπιτι.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορεσα να βρω τα watt του τροφοδοτικου. Δεν φαινονταν με την πρωτη ματια και επρεπε να βγαλω τον σκληρο δισκο και το DVD driver για να το βγαλω εξω. Αυτα το σαββατοκυριακο.

Δημοσ.

Παιδια το τροφοδοτικο ειναι 190watt.

Να ρωτησω κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να βρω ετοιμο gaming υπολογιστη με το πολυ 500 ευρω???

Δεν χρειαζομαι οθονη και ποντικι.

Δημοσ.

Απ όσο ξέρω, μπορείς να φτιάξεις άλλο και χωρίς να κλειδωθεί αυτό.

Οκ ευχαριστω. Αλλα το λεω για να μην δημιουργω πολλα θεματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...