Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτή την οθόνη πρόσφατα και έχω κάποιες απορίες μιας και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω οθόνη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μέχρι πρόσφατα είχα μια lcd philips των 17 ιντσών και η μετάβαση σε αυτή μου φαίνεται τεράστια!(Η οθόνη είναι αυτή)

1. Σε τι ανάλυση προτείνετε να την έχω? Αυτή τη στιγμή την έχω στην 1280*960

2. Θα έχω καλύτερη εικόνα στο pc με hdmi καλώδιο?

3. Προσπαθώ να συνδέσω το xbox 360 μέσω component, αλλά η οθόνη δεν μπορεί να βρει το σήμα. Με hdmi δουλεύει κανονικά. Σε άλλο xbox με άλλη οθόνη θυμάμαι πως δούλευε το καλώδιο.

4. Μου βρίσκει μόνο 6 ψηφιακά κανάλια, 2 από αυτά είναι της nova!! Μένω Παγκράτι και έχω τον Υμηττό μπροστά μου. Δεν θα έπρεπε λογικά να μου βρει και τα άλλα? Παίζει ρόλο το καλώδιο της κεραίας? Είναι κάπως παλιό και το βύσμα δεν χωράει εύκολα στην οθόνη.

5. Αν βάλω κάποιο φλασάκι στον οθόνη με anime που έχουν softsub υπότιτλους δεν τους εμφανίζει καθόλου.

Edit Ας διαγράψει κάποιος Moderator τα άλλα θέματα. Κόλλησε για λίγο η σύνδεση.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτή την οθόνη πρόσφατα και έχω κάποιες απορίες μιας και είναι η πρώτη φορά που αγοράζω οθόνη με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μέχρι πρόσφατα είχα μια lcd philips των 17 ιντσών και η μετάβαση σε αυτή μου φαίνεται τεράστια!(Η οθόνη είναι αυτή)

1. Σε τι ανάλυση προτείνετε να την έχω? Αυτή τη στιγμή την έχω στην 1280*960

2. Θα έχω καλύτερη εικόνα στο pc με hdmi καλώδιο?

3. Προσπαθώ να συνδέσω το xbox 360 μέσω component, αλλά η οθόνη δεν μπορεί να βρει το σήμα. Με hdmi δουλεύει κανονικά. Σε άλλο xbox με άλλη οθόνη θυμάμαι πως δούλευε το καλώδιο.

4. Μου βρίσκει μόνο 6 ψηφιακά κανάλια, 2 από αυτά είναι της nova!! Μένω Παγκράτι και έχω τον Υμηττό μπροστά μου. Δεν θα έπρεπε λογικά να μου βρει και τα άλλα? Παίζει ρόλο το καλώδιο της κεραίας? Είναι κάπως παλιό και το βύσμα δεν χωράει εύκολα στην οθόνη.

5. Αν βάλω κάποιο φλασάκι στον οθόνη με anime που έχουν softsub υπότιτλους δεν τους εμφανίζει καθόλου.

Edit Ας διαγράψει κάποιος Moderator τα άλλα θέματα. Κόλλησε για λίγο η σύνδεση.

1. Εννοείται στην εγγενή της αναλυση... 1920 x 1080

2. Αν τώρα την έχεις συνδεδεμένη με Dsub ναι θα έχεις... Αν τώρα την έχεις συνδεδεμένη με DVI-D θα σου δώσει ακριβώς την ίδια ποιοτητα.

3. Δεν γνωρίζω

4. Για αρχή αλλαξε καλώδιο κεραιας...

5. Κατα πάσα πιθανότητα ο αποκωδικοποιητής της οθόνης δεν υποστηρίζει softsubs ή και να υποστηρίζει δεν υποστηρίζει Ελληνικά.

Δημοσ.

Για το 3.

Αυτά τα έχεις κάνει όλα σωστά (συνδέεις 5απλό καλώdιο, 3 για video, 2 για audio)?

http://www.youtube.com/watch?v=9bTkGsh2zbY&feature=related

Με το HDMI συνδεδεμένο πάνε στις ρυθμίσεις και βάλε ανάλυση 480p. Μετά συνέδεσε το component (φαντάζομαι έχει component input η TV σου?) και λογικά θα πάρεις σήμα. Ξαναπάνε στις ρυθμίσεις και ανέβαζε την ανάλυση. Το πιθανότερο το component σου να δίνει μέχρι 720p. Δοκιμάζεις όμως

Αν προσπαθείς να βγάλεις εικόνα με το 3-πλό καλώδιο, Ασπρο-Κοκκ-Κιτρινο, τότε το αφήνεις 480p αφού μέχρι εκεί σηκώνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...