Προς το περιεχόμενο

mini-PC, επιλογή?

oykas2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ένα micro case στο online μαγαζί www.zeroone.gr, αν και δεν το είδα από κοντά. 32 .

Και επίσης 3 μητρικές γι' αυτό. Ρίξε μια ματιά.

Το κουτί που πήρες από το μαγαζί που λες τι μοντέλο είναι?

Επίσης σκοπεύω να "φορτώσω" Win98 σε ένα παλιό δίσκο που έχω στην άκρη και ένα μεταχειρισμένο DVD.

Απλά θα ψάξω να βρω μια κάρτα γραφικών με προτίμηση μια Asus 8170 MX440 με TV-OUT(νομίζω αυτός είναι ο αριθμός) που έχει μικρό μέγεθος και 64mb DDR.

Δημοσ.

Έριξα μια ματιά το κουτί δεν ξέρω αν θα αντέξει σύγχρονη cpu με 150W τροφοδοτικό.Η μητρική της jetway καλή οι άλλες λίγο ακριβές και ειδικά με αυτό το κουτί δεν χρειάζονται.Πάντως το κουτί που σου λέω είναι micro και όχι mini δηλ. ακόμα πιο μικρό+200W.Το mini tower είναι αυτό που είχαν οι 486 και οι πρώτοι Pentium.Αν θες να το δείς θα είναι σαν αυτό που έχει στο www.e-shop.gr περίπου.Για κάρτα γραφικών θα σου έλεγα να πας σε ati radeon 9000 ή 9100 για καλύτερη ποιότητα απεικόνισης.Γενικά βάλε κομμάτια που δεν τραβάνε πολύ ισχύ px. celeron με μια low end κάρτα.Ανάλογα κ το σύσημά σου βέβαια αλλά δες αν σε παίρνει για 2000 pro windows.Αν θες κάτι άλλο εδώ είμαστε

Δημοσ.

mia akoma erotisi paidia.Ston P4 xreiazetai to trofodotiko na exei kai tin 4pin trofodosia ektos apo tin kanoniki. O Celeron p.x. sta 1800, to xreiazetai?

Diladi ena trofodotiko gia P3 kanei gia ton Celeron h thelei kai to epipleon vysmataki?

Kai kati teleytaio. Eida oti i mitriki tis Jetway exei exodo VGA kai karta 32mb shared. Mporo na vgalo apo kei exodous TV-OUT? (me kapoio antaptora isos-kai pou mporo na to vro?)

Thanx

Δημοσ.

TV-Out δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα. Υπήρχαν κάποτε κάτι συσκευές που μετέτρεπαν το VGA σε TV-Out αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάρτα γραφικών!

Όσο για την εξτρά τροφοδοσία του Motherboard, μερικά δουλεύουν και χωρίς αυτήν ενώ άλλα όχι. Δεν είναι σίγουρο...

Δημοσ.

O Ρ4 θέλει και το επιπλέον βυσματάκι για να είσαι σίγουρος.Ο celeron 2.0 που δοκίμασα έδειχνε ότι θα τα πάει καλά σε ένα πρόχειρο setup αλλά δεν έχω χρόνο να το δοκιμάσω μετά την εξεταστική σε κανονικά προγράμματα.Πάντως δεν νομίζω να χρειάζεται.Το πολύ πολύ να κατεβάσεις και λίγο τη συχνότητα αν δεις προβλήματα.Για τον αντάπτορα tv-out στην Δωδεκανήσου νομίζω θα βρείς αλλά αν είναι στις τιμές που λέει ο georgeadams τότε δεν συμφέρει με τίποτα.

Δημοσ.

File ata1983 mallon ennoeis vasileos irakleiou. Tha to psaxo ligaki tin triti pou tha einai anoixta ta magazia kai tha sas po ti egine.

Gia ton Celeron Tha vro kapoion epexergasti kai tha to dokimaso. Allios tha vro trofodotiko gia P4

Thanx

Δημοσ.

Ρώτησα και κάποιον άλλο και μου είπαν 200W αρκούν για celeron αλλά για P4 θέλει 250 τουλάχιστον.Για το εξάρτημα στη δωδεκανήσου μου είχαν πει για ένα μεγάλο μαγαζί ψάξε και Βασ. Ηρακλείου αλλά δεν ξέρω αν θα βρείς

Δημοσ.

File ata1983, exo ena trofodotiko 235W gia P3, den exei dil. to extra vysmataki gia ton P4. Enas celeron 2Ghz tha doulepsei, h thelei aparaitita kai to epipleon vysma?

Gia to magazi nomizo katalava pou les, tha to koitaxo molis mporeso

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι θα δουλέψει άνετα.Τον δικό μου τον celeron 2.0 τον έβαλα σε 200W και δουλευε κανονικά αν και δεν έχω δοκιμάσει απαιτητικά προγράμματα.Ειδικά αν το θέλεις μόνο για divX player δεν θα έχει πρόβλημα.Γενικά ο μόνος περιορισμός ίσως είναι να μην μπορέσεις να βάλεις ακριβές κάρτες πχ radeon 9500 ή ti4600 που θέλουν επιπλέον τροφοδοσία και φυσικά στο o/c.To επιπλέον βύσμα δεν θα σου χρειαστεί.Έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχουν πολλά τροφοδ. που να έχουν τέτοια έξοδο.Ο μόνος λόγος που μπορεί να έχεις πρόβλημα δεν είναι τα watt αλλά η ποιότητα του τροφοδ. άμα το έχεις δοκιμασμένο είσαι οκ πιστεύω.ʼμα δοκιμάσεις το vga se tv-out πόσταρε να μας πεις τη γνώμη σου.

Δημοσ.

Rotisa ston Georgiadi stin dodekanisou kai den eixe tipota. Sti Vasileos Irakleiou to idio. Mallon ap'oti katalava den yparxei antaptoras, alla prepei na einai "energo", diladi kati san kartoula gia na metatrepei to VGA se TV-OUT. Opote pio poly symferei na paro karta grafikon.

File TrustFM, ti akrivos kanei ayto pou les? (den prolava na to diavaso kala)

Δημοσ.

Τώρα θυμήθηκα παλιότερα είχα κοιτάξει ένα τέτοιο που λες βύσμα που έκανε και επεξεργασία του σήματος αλλά ήταν γύρω στα 150 ευρώ οπότε δεν συμέρει.Εθν. Αμύνης ήτανε αλλά με λιγότερα λεφτά παίρνεις μια 9100 και ξεμπερδεύεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...