Προς το περιεχόμενο

Ποιες tv παιζουν ταινιες με υποτιτλους απο usb?

pavleas2112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετιζω την ομορφη παρεα. Ψαχνω για μια tv 32'' εως 400 ευρω. Τι διαφορα εχουν οι led lcd με τις απλες lcd? Για να παιξει μια tv αρχεια ταινιων avi,divx,xvid κτλ και υποτιτλους απο usb πρεπει να εχει δικο της player πως γινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι διαφορές είναι στον τρόπο οπίσθιου φωτισμού του πάνελ. Οι lcd φωτίζονται με λεπτές λάμπες φθορισμού ενώ οι led φωτίζονται από ένα πλαίσιο με led!

Οι led έχουν λιγότερη κατανάλωση και δεν εκλύουν τόση ζέστη όσο οι lcd και είναι πιο λεπτές (οι led).

Όσον αφορά την αναπαραγωγή, αυτό θα το δεις από τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης (μπορείς να τα βρίσκεις στο site του κατασκευαστή) ή θα πας σε μια έκθεση με ένα στικάκι που έχεις μερικές ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους (avi, mkv, mp4) και θα το δοκιμάσεις επιτόπου.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποια η οποια ειναι δοκιμασμενη οτι παιζει αρχεια (avi xvid mp4 κτλ)με υποτιτλους? 32'' μεχρι 400 ευρω. Ευχαριστω και παλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν μπορώ να σου πω 100% για κάποια tv γιατί για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να την έχω.

Δες μια λίστα εδώ (http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/5376_6199_6466/Full-HD-LCD-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-MPEG4.html?keyphrase=32+lcd&order_dir=asc&price_max=400.0&price_min=300.001) από 32άρες FullHD με MPEG4 αποκωδικοποιητή. Δες καμια samsung ή lg

Π.χ. η SAMSUNG LE32D55 δεν υπάρχει στο site της samsung αλλά η LE32D450 παίζει όλα τα αρχεία και υποστηρίζει και υπότιτλους, συν ότι έχει και ethernet για σύνδεση στο δίκτυο.

Φαντάζομαι ότι όλες πλέων οι τηλεοράσεις με mpeg4 θα αναπαράγουν όλα τα γνωστά αρχεία και τους υπότιτλους.

Επεξ/σία από micos000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κοίτα και την Samsung UE32D5000. Για τα αρχεία mp4 δεν είμαι 100% σίγουρος όμως.

Οι σειρές Β και C πάντως, παίζουν κανονικά τα .mp4. Οπότε και οι D. Τουλάχιστον τις κωδικοποιήσεις του νέου standard για το SD στα TVrips. MP4 από Κάμερα δεν έχω δοκιμάσει.

@topic starter : Επίσης βλέπω δεν αναφέρεις .mkv αρχεία. Αν σε ενδιαφέρουν και αυτά πας αναγκαστικά σε Samsung λόγω υποστήριξης DTS

Επεξ/σία από guido

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...