Προς το περιεχόμενο

Εξαπάτηση Αγοράς αγαθών από Νιγηρία

Dj-Alex-K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δειτε κ την δικη μου ευκαρια να πουλησω την αγγελια μου:

Hello

Good day to you over there...I'm Monica Lin Brown, I base in Texas but am presently in mission Afghanistan because I'm a /Military Doctor, however I will be back in less than two month. I'm searching on auction where i found your Item which am interested to purchase for my use when am back to Texas.

I will be happy to buy it but I will not be able to come and view it in your place Note that i will be responsible for shipping and handling.

My shipping company will come from GERMANY , to your location for the pick up, Let me know the final cost of your item? Kindly provide me with the address where it will be picked up so that i can forward it to the shipping company to calculate the cost of pick up for me.

Looking forward to read form you asap.

Best Regards.

Mrs Monica Lin Brown

ηθελε η αλλη στατιωτικος γιατρος απο την αμερικη που υπερετει στον αφγανισταν να της στειλω επιπλα στο τεξας μεσω μεταφορικης που θα ερχοταν απο γερμανια να παραλαβει :shock:  :shock:  :shock:  :shock: η απαντηση μου ηταν λιγο χυδαια βεβαια:

my dick is in my pants come and suck it yourself or sent the pick up company, prefer women, to suck all of my neighborhood.. the cost is 30 million $ and lifetime anal from you are you happy??

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

παιδιά έπεσα κι εγώ σήμερα θύμα αυτού του θέματος (α ρε βόδι που είμαι!) και τους λέω ότι ακυρώνω την παραγγελία

Τι να κάνω να πάω στην δίωξη ή να μην τους απαντήσω καν ?

παιδιά έπεσα κι εγώ σήμερα θύμα αυτού του θέματος (α ρε βόδι που είμαι!) και τους λέω ότι ακυρώνω την παραγγελία

Τι να κάνω να πάω στην δίωξη ή να μην τους απαντήσω καν ?

Τι παραγγελια φιλε μου?

Βασικά πούλαγα ένα πετάλι και μου στέλνει μήνυμα ένας από αυτούς. Τεσπά και καλά αυτός μου έκανε την κατάθεση, αλλά ψηλιάστικα από το mail την "τράπεζας" που έκανε την "κατάθεση" και του απαντάω ότι δεν του το στέλνω. Τι άλλο να κάνω? Πιστεύω ότι αυτό είναι

αρκετό. Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας 

Βασικά πούλαγα ένα πετάλι και μου στέλνει μήνυμα ένας από αυτούς. Τεσπά και καλά αυτός μου έκανε την κατάθεση, αλλά ψηλιάστικα από το mail την "τράπεζας" που έκανε την "κατάθεση" και του απαντάω ότι δεν του το στέλνω. Τι άλλο να κάνω? Πιστεύω ότι αυτό είναι

αρκετό. Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας 

Ψιλιάστηκες από το mail της "τράπεζας" που έκανε ο ενδιαφερόμενος την "κατάθεση" και δεν ψιλιάστηκες όταν ενδιαφέρθηκε ένας από το εξωτερικό, για το πετάλι;

Τέλος πάντων, εάν δεν το έστειλες, και σταμάτησες τη συζήτηση εκεί, δεν πρέπει να ανησυχείς.

Βασικά βρώμαγε από την αρχή η ιστορία αλλά λέω ας το προχωρήσω να δω που θα πάει.Τους έδωσα το IBAN μου και μόλις είδα το mail της "κατάθεσης" το έπιασα το θέμα. Απλά ήταν αρκετά καλοστημένο το σκηνικό. Σε ερώτησή μου που βρήκε την αγγελία, μου απάντησε με το link της και ψάρωσα άγρια!

Πάντως ευχαριστώ παιδιά, το topic μου άνοιξε τα μάτια! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

H ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ...Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ(Αλλα και σε ολες τις χωρες στον κοσμο)ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Δηλαδη μαγκες και να πατε στην Διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος δεν γινεται τιποτα αν ειναι απο Νιγηρια...Ο κοσμος χρειαζεται ενημερωση γιατι οι ηλεκτρονικες απατες κανουν παρτι στο διαδικτυο και μπορει ευκολα κανεις να την πατησει........

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...