isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εγω την πατησα πριν 2 χρονια που ηθελα να αγορασω iphone μεσο ebay και μου βουτηξαν 350€ ζεστα ζεστα !!! Μακρια !!!!!! Πως στα βούτηξαν με το γνωστό νιγηριανό τρόπο; Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El Matador13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μεσο ebay νιωθω πιο ασφαλεις ακομα και απο ελληνα χερι με χερι.Λογω paypal και ebay μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μεσο ebay νιωθω πιο ασφαλεις ακομα και απο ελληνα χερι με χερι.Λογω paypal και ebay μαζι. Τι σχεση εχει αυτο με το παρων thread? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
El Matador13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Στο φιλο που ειπε οτι εχασε 350 ευρω στο ebay πηγαινε. thanasis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Στο φιλο που ειπε οτι εχασε 350 ευρω στο ebay πηγαινε. thanasis13 μα και τα 2 ποστ ειναι ΑΣΧΕΤΑ. το NIGIRAN scam δεν εχει σχεση με τιποτα απο αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis.13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Απο ebay φιλε thanasis13 μπορουσες να παρεις πισω τα χρηματα σου. Προσπαθησα για παρα πολυ καιρο μεσω διωξης ηλ. εγκληματος εδω στην Ελλαδα και στην Αγγλια , επειδη η διευθυνση που μου ειχαν δωσει ηταν εκει. Μετα εκανα claim στο ebay και τους ζητουσα τα χρηματα γιατι την αγγελια την βρηκα εκει αλλα δεν εβγαλα ακρη . Μετα πηγα στην moneygramm , ετσι εγινε η πληρωμη , με αυτους πεδευτηκα ενα χρονο με τηλεφωνηματα emails και επιστολες .Τελικα τα εκλαψα τα λεφτουδακια αγορασα ενα iphone απο εδω και μου κοστισε οσο ενα ipad τοτε .Με τισ υγειες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Προσπαθησα για παρα πολυ καιρο μεσω διωξης ηλ. εγκληματος εδω στην Ελλαδα και στην Αγγλια , επειδη η διευθυνση που μου ειχαν δωσει ηταν εκει. Μετα εκανα claim στο ebay και τους ζητουσα τα χρηματα γιατι την αγγελια την βρηκα εκει αλλα δεν εβγαλα ακρη . Μετα πηγα στην moneygramm , ετσι εγινε η πληρωμη , με αυτους πεδευτηκα ενα χρονο με τηλεφωνηματα emails και επιστολες .Τελικα τα εκλαψα τα λεφτουδακια αγορασα ενα iphone απο εδω και μου κοστισε οσο ενα ipad τοτε .Με τισ υγειες μου Φιλε μου ποτε δεν στελενεις με MONEYGRAM , WESTERN UNION ΚΤΛ. το 2013 οποιος ασχολειτε με Ηλ.Αγωρες πρεπει να εχει ΚΑΡΤΑ με PAYPAL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Φιλε μου ποτε δεν στελενεις με MONEYGRAM , WESTERN UNION ΚΤΛ. Αν σου ζητάνε χρήματα μ' αυτόν τον τρόπο = εγγυημένη απάτη. Μακριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis.13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Φιλε μου ποτε δεν στελενεις με MONEYGRAM , WESTERN UNION ΚΤΛ. το 2013 οποιος ασχολειτε με Ηλ.Αγωρες πρεπει να εχει ΚΑΡΤΑ με PAYPAL. Αγαπητε εχεις δικιο . Ασχολουμαι με web αγορες απο το 2008 και χρησημοποιω παντα paypall και ελαχιστες φορες prepayd card. Με ξεγελασε το γεγονος οτι ειδα την καταχωριση στο ebay το οποιο ακομη και σημερα πιστευω οτι πρεπει να ελεγχει τους πωλητες. Ετσι την πατησα , ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που χρησημοποιησα moneygram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
luki91 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Let me know the total cost of the item in Euro. Αυτο το e-mail ηρθε και σε μενα σημερα απο την xe.gr. για μια αγγελια που εβαλα.Διαβασα λιγο τα παραπανω και τωρα ειμαι σιγουρος. Φυσικα ποτε δεν θα εφτανα στο σημειο να προχωρισω περα απο μια απαντηση με e-mail.. καθαρη απατη παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 για ολα φταιει η απληστια.............ειναι δυνατον εν ετη 2013 να τσιμπατε?δεν γραφω για οσους εστειλαν-αγορασαν(προσπαθησαν),αλλα η απογοητευση ειναι ,το οτι το συζητατε αν θα στειλετε εμπορευμα.που????στην νιγηρια..............αν ειναι δυναμον.......ουτε θυμαμαι ποσα τετοια με εστειλαν την τελευταια δεκαετια...........ουτε που περασε απο το μυαλο μου να απαντησω καν στις παπαριες που εγραφαν.οχι γιατι ηξερα οτι ηταν απατη,αλλα γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να στειλω κατι χωρις να ξερω τον αλλο,ή να εχει εγγυηθει καποιος αλλος ή αλλοι για αυτον.........σε καποιο απο τα μαιειλ που ελαβα,για προιον που πουλουσα 200 ευρω,μου ζητουσε ολικο κοστος για νιγηρια.του εγραψα οτι βγαινει 2000 ευρω,και απαντησε οτι περιμενει αριθμο λογαριασμου για να καταθεσει και αλλες μπαρουφες.υπαρχει καποιος που θα τσιμπισει????????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς, αρκετοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria30 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Την πατησα και εγω παιδια πριν μια εβδομαδα.Ευτυχως δεν εστειλα χρηματα την καταλαβα...Αλλα λιγο αργα ειχα στειλει το δεμα αλλα για Αγγλια.Περιμενω να γυρισει την επομενη που το εστειλα ετρεξα και εκανα αιτηση επιστροφης.Περιμενω να γυρισει...Εγινε προσπαθεια παραδοσης αλλα δεν ηταν εκει ο τυπος.Παλι καλα...Και αφου πηραν εγκαιρα την αιτηση μου το κρατησαν.Απιστευτοι οι Νιγηριανοι.Με παιρνει τηλ και θελει τα λεφτα.Κατσε να παρω το δεμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τι σου είπε όταν σε προσέγγισε; Πότε το κατάλαβες πως είναι απάτη; όταν σου ζήτησε χρήματα με διάφορες δικαιολογίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Την πατησα και εγω παιδια πριν μια εβδομαδα.Ευτυχως δεν εστειλα χρηματα την καταλαβα...Αλλα λιγο αργα ειχα στειλει το δεμα αλλα για Αγγλια.Περιμενω να γυρισει την επομενη που το εστειλα ετρεξα και εκανα αιτηση επιστροφης.Περιμενω να γυρισει...Εγινε προσπαθεια παραδοσης αλλα δεν ηταν εκει ο τυπος.Παλι καλα...Και αφου πηραν εγκαιρα την αιτηση μου το κρατησαν.Απιστευτοι οι Νιγηριανοι.Με παιρνει τηλ και θελει τα λεφτα.Κατσε να παρω το δεμα.... τι πουλησες και μεσω ποιου site? παλι καλα που δεν το προλαβαν το δεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις